Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

így a váltást hogy jelzed a "kapu" felé? vagy mi történik, ha akár véletlenül, de 2 ember egyszerre van a pályán?

Ez programozástechnikai kérdés.

Ha két ember van a pályán, mínusz egy kör.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mindenkinek a bõre alá kell beültetni a chipet.

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
[quote name='bary']Õ is Hegyimazsola volt :D (mindenhol ott voltunk, mindent csináltunk :D :))

Sohasem izgultam, nekem nem volt miért, ellentétben veled, akit még mindig ez foglalkoztat :) Inkább örülj, hogy ilyen jók voltatok! GRAT! (Norbit mivel kárpótoltad?)

Jövõre õ is a csapatba jön velünk,már nem lesz licensze.Sokkal erõsebb csapatot szeretnék összerakni.Egyel feljebb kell lépnünk.Most már mindent tudunk,mit-hogy-merre.
Team Heavy Pedál Szeged

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
annak hamarabb látnám értelmét, hogy a pálya legkülsõbb szakaszán (pl ahol a fal mellett van a laza kaptató a köves gyökeres elõtt) oda legyen egy második csipp olvasó betéve. Onnan sok csalni való már nem igazán lenne.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

szerintem meg mondjuk csinálhatnák úgy is, mint a "sima" versenyeken... mindenkinek a rajtszámon a chip, bekalibrálva a nevére és a csapatára...

nem tudom, hogy ennek mi lenne a hátránya... szerintetek?

külföldön hogy csinálják?

így a váltást hogy jelzed a "kapu" felé? vagy mi történik, ha akár véletlenül, de 2 ember egyszerre van a pályán?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Egy egyedi, feltûnõ neonzöld színû, fixen lezárt kulacsba kell tenni a chipet. Abból kettõt könnyen ki lehet szúrni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A mellény nem versenyruházat, nincs létjogosultsága. Nincs is méretben, ezért szívás. Senki sem szeret köntösben tekerni. És a szponzorok szempontjából is elõnytelen.

Külföldön ezt rajtszámmal oldják meg, amit a mezre kell felerõsíteni. Ezt a zsebre szokták feltûzni, így hátulról látható egyértelmûen a kategória és a csapat is könnyen azonosítható.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Ezt már Harang kitalálta!
Úgy tûnik, mégis csak volt létjogosultsága a gyûlölt mellénynek.
De annyian ágáltak ellene, hogy végül tavaly már nem volt.

A mellény miatt - a gyors csere érdekében - egy komplett boxszemélyzet várt mindenkire a kiállásoknál 2006-ban. Így is televolt a váltózóna illetéktelenekkel, milyen tumultus lett volna akkor, ha még mellényt is kell cserélni...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
szerintem meg mondjuk csinálhatnák úgy is, mint a "sima" versenyeken... mindenkinek a rajtszámon a chip, bekalibrálva a nevére és a csapatára...

nem tudom, hogy ennek mi lenne a hátránya... szerintetek?

külföldön hogy csinálják?

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Lehetne mondjuk karszalag minden résztvevõnek, mint a koncerteken, és akinek nincs, nem lehet a pályán. És a csippanáskor ha legalább a bringán lévõ rajtszámot egyeztetnék a csippantott csapatéval, az is jelentene valamit. Meg pár pályabíró egyes helyekre. Persze legegyszerûbb az lenne, ha egyszerûen mindenki becsületesen játszana...

Ezt már Harang kitalálta!
Úgy tûnik, mégis csak volt létjogosultsága a gyûlölt mellénynek.
De annyian ágáltak ellene, hogy végül tavaly már nem volt.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Elsõre az jutott eszembe, hogy minek felfújni, én ugyan nem állnék le pofozkodni senkivel, mert akkora balfácán, hogy mással szedeti össze a köröket, vagy a szalagok alatt bújkálva rövidít, úgyis arra vagyok kíváncsi, hogy mi hány kört teszünk meg 24 óra alatt, nem arra, hogy más mennyit (nem).
De aztán az is eszembe jutott, hogy ha dobogóesélyesek lennénk, rohadtul nem így gondolnám. Csak azt nem értem, hogy mennyivel érezheti magát többnek valaki, ha tudja, hogy nem valós teljesítményért ismerik el...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Én azt nem értem, hogy ha ennyien láttatok nyilvánvaló csalást, miért nem szóltatok ott a helyszinen a versenybírónak?
Így utólag számomra az urbánlegenda kategóriába sorolódik, pedig a helyszínen kizárást vont volna maga után a csapat számára. (gondolom) :chin:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Furcsa ez.
Arra gondoltam, kellene csinálni egy alapítványt. Minden induló befizetne egy minimális összeget, és akinek annyira szüksége van a megnyerhetõ biciklilakatra, ebbõl a kasszából kivehetné az árát. És akkor nem kellene csalnia. Sõt. El sem kellene indulnia.
Persze tudom én, hogy nem errõl szól a dolog, hanem a dicsõségrõl.
Node milyen dicsõség az, amit a pálya rövidítésével lehet megszerezni?
Azon is el kellene gondolkozni, milyen jó reklám az a CUBE-nak, hogy egy ilyen topic arról szól -nem elõször- hogy a CUBE-osok az idén is akkora ........ voltak-e mint tavaj.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Azt már megszoktam, hogy a Tour évrõl évre arról szól, hogy ki bukott le, ki úszta meg. Az már sajnálatos, hogy egy csillebérci 24-órás után is arról beszélünk, hány licenszes indult hobbi csapatban, ki hol vágott le, ki hány csipogóval ment végig...

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Ez a csalásos dolog mintha minden évben elõjönne. Lehet, hogy kicsit jobban oda kellene erre figyelni. Persze akkor meg a csalók új módszereket találnának ki (és találnak is, ahogy itt írjátok), és ez így menne tovább... Szomorú, de ugyanez van az élet más területén is, ha megnézitek, itt miért lenne másképp.
Úgy van, ahogy Pite írta, felesleges ezekkel foglalkozni, saját magadat kell legyõzni (fõleg egy 24 órás versenyen). Persze, jó dolog dobogón lenni meg ilyesmi, és szar, ha ilyen baromságon múlik egy jó helyezés. De a helyezés függ attól, hogy kik indulnak pl., de hogy te mennyire hajtottad ki magad, mekkorát küzdöttél, az nem, az csak rajtad múlik. És amíg az embert nem a helyezésért fizetik, szerintem csak ez számít, nem az, hogy 3. vagy 4. lettél.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Lehetne mondjuk karszalag minden résztvevõnek, mint a koncerteken, és akinek nincs, nem lehet a pályán. És a csippanáskor ha legalább a bringán lévõ rajtszámot egyeztetnék a csippantott csapatéval, az is jelentene valamit. Meg pár pályabíró egyes helyekre. Persze legegyszerûbb az lenne, ha egyszerûen mindenki becsületesen játszana...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pite, jók a következtetések, csak így tovább. Ez meg különösen tetszik:

"még egy lépést mindig tud tenni az ember"
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Mert az nem, hogy az egyik cube-os srác 2 chip-el tekert? O.o
(nem tudom ki, 2 csapattársam látta, õk nem ismerik annyira a mezõnyt)

Pedig én abban hittem hogy csak a béna hobbitok próbálkoznak csalással.

Hát... szomorú, hogy ilyenek hallani... Nesze neked segítõkész és becsületes montis társadalom :(

Amúgy a dupla chipet igen egyszerûen ki lehetne szûrni a köridõk alapján...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Most már én is írok vmit, miután 2 napig tartott lenyugodnom.
A verseny nagyon jó volt, és gratulálok mindenkinek, aki végigment. Különösen Kalának és Ptominak duóban. Természetesen a Virágoknak óriás grat.
Nagy tisztelet Rükverc csapatnak. Egyre jobbak vagytok!

És persze elnézést kérek, éjféltõl elborult az agyam; de a következtetéseket azóta levontam:
-nem a helyezés számít, hanem a verseny és saját korlátaink megismerése
-nem szabad mérgelõdni mások csalásán, vagy hülyeségein, egy ilyen verseny nem errõl szól
-ja és persze: "még egy lépést mindig tud tenni az ember"
-Danténak meg jobbulást
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Ilyet én is láttam.
Azt hittem, képzelõdök.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.