Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Duna Maraton júl. 2.

- - - - -

• Please log in to reply
6 replies to this topic

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
megjött a beígért célfotó :clap:
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Bazz, bocsi de nem vettem észre! Nem vaok hozzászokva az ekkora fórumhoz!
Lécci modik vki pakolja át! Tudom milyen modnak lenni mert én is vok a suli fórumán! :) Köszi!

Az jó mert akkor ott lehet legalább elõzni!
:P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

az emelkedõ elég széles, ott nem lesz gond, az széthúzza a mezõnyt. A gond a rajt-cél területen lehet (ha ott lesz mint tavaly, bár sztem ezen változtatni fognak), ott simán lehet 10 perces ácsorgás mire el tudsz indulni, ha rossz helyre (=hátra) állsz rajt elõtt.

az 8 kilcsi az emelkedõ, az elsõ 1,5 kilométer, 2 sávos közút, a maradék aszfaltos erdei út. olyan 3-3,5 m széles

Tuki, amúgy meg én se vettem észre hogy új topit nyitottál, van már neki......esetleg kérd meg vmelyik modit pakolja át a postokat oda
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
az emelkedõ elég széles, ott nem lesz gond, az széthúzza a mezõnyt. A gond a rajt-cél területen lehet (ha ott lesz mint tavaly, bár sztem ezen változtatni fognak), ott simán lehet 10 perces ácsorgás mire el tudsz indulni, ha rossz helyre (=hátra) állsz rajt elõtt.

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Köszi szépen! Akkor elvileg kovácsiban fogok nevezni!
Ha jó idõ lesz mennyien várhatóak a maratonon?
Meg néztem h a rajt 10 kor lesz és mki egyszerre indul!
Miért nem csinálják azt mint Pannonmaratonon, h a 3 táv negyed órás közökkel indul! Hiába van chipes idõmérés, ha nem tudsz tempót menni mert annyian vannak elõtted! Mondjuk az a 10 km-es emelkedõ szátrázza már az elején a mezõnyt! Az milyen széles az emelkedõ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A nevezéssel van egy kis problémám, vagyis annak hatzáridelyével!
A honlapon egyszer írják azt, hogy ELÕNEVEZÉS: - JÚNIUS 18-IG: 4000 Ft

másodszor: - MÁJUS 31.-JÚNIUS 9-IG: 4000 Ft
- JÚNIUS 14-28-IG: 6000 Ft
- Crosskovácsi Maratonon június 11-én: 4000 Ft

Most akkor meddig 4000 Ft ???

ha onlány nevezel akkor juni 18 ig 4 k, személyesen meg máj 31-tõl lehet jun9-ig, illetve az xkovácsi maratonon.....utána 6k...azért lehet e sok datum
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
A nevezéssel van egy kis problémám, vagyis annak hatzáridelyével!
A honlapon egyszer írják azt, hogy ELÕNEVEZÉS: - JÚNIUS 18-IG: 4000 Ft

másodszor: - MÁJUS 31.-JÚNIUS 9-IG: 4000 Ft
- JÚNIUS 14-28-IG: 6000 Ft
- Crosskovácsi Maratonon június 11-én: 4000 Ft

Most akkor meddig 4000 Ft ???