Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SR Suntour

- - - - -

• Please log in to reply
1107 replies to this topic

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
A Velo magazinban van egy Axon teszt, ha gondolod olvasd el. Én csak belelapoztam, nem vettem meg.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
az axon meg ereszti a levegõt. legalábbis én ezt hallottam róla, de ki tudja. még akár jó is lehet. bár én akkor is inkább egy használt psylo-t/duke-ot vennék ennyiért.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
nekem most XCR van. sztem egy magnézium szárba egy fröcsöntött mûanyag perselyt nem lehet úgy legyártani h az tökéletesen passzoljon, ergo valamenyit kotyogni fog a villa. ez mondjuk én némi teflonszalag segítségével orvosoltam, átmenetileg, de én idõvel le fogom cserélni egy Reconra. jameg alaphelyzetben az RL mechanika nyomta a LO záró pöcköt, szal testbõl rányomva a villára az hirtelen felkeményedett. de mivel a villa mûködésileg egyszerû mint a faék, ezt is megoldottam. összeségében egy egész korrekt villa lockouttal és hatalmas 60kg-om alatt is szépen mozog a névleges 100-ból kb 80-at, és mindezt tisztességesen teszi apró kavicsokra is reagál. de ettõl függetlenül külön én ilyen villát nem vennék. hétvégi harcosoknak túrázni, CC-re ideális lehet, ha jóminõségû az aszfalt oda is jó a lock miatt, de ha már huplis, apró kátyús, durva felületû aszfalton már mocorog:).(titokban még tetszik is mert szép fehér:D) jameg idõvel szépen lassan kopik a fekete becsúszó, ami mûködésében nem okoz gondot, csak randa. szimering bevele nem enged retket, legalábbis finom port, nem láttam benne, de kifelé vándorol a zsírocska lassacskán.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
egyiket sem. csak rs-t vagy manitou-t vagy foxot vennék. és inkább használtan egy magasabb kategóriájút, mint egy új alsó kategóriásat. 30ért ráadásul nem szar villákat lehet kapni. egy-két éve 100ezres villákat is ki lehet fogni harminc körül

jah bocsi benéztem a topikot:)

nah azért nem J3, mert olyan k....nagy választék van itt, hogy azt elnem hinétek :D (és itt akrom megvenni mert 1x márt ráfáztam, hogy vmit Bp-n vettem)

nah mind1 Ti meiket venétek meg? Suntour XCR vagy Axon DRL ?

aron151510

aron151510

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

olajhoz képest az a különbség h a levegõt összetudod nyomni, mivel az olaj csak csillapításért és kenésért felelõs. a rúgóhoz képest meg h könnyebb ellenben kevésbé érzékeny de a drágább villáknál nem sok különbség lesz rúgó és luft között.
és akor most miért nem J3-as Judy? és a sanyitúrok mit keresnek a RS totyikba?

jah bocsi benéztem a topikot:)

nah azért nem J3, mert olyan k....nagy választék van itt, hogy azt elnem hinétek :D (és itt akrom megvenni mert 1x márt ráfáztam, hogy vmit Bp-n vettem)

nah mind1 Ti meiket venétek meg? Suntour XCR vagy Axon DRL ?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
olajhoz képest az a különbség h a levegõt összetudod nyomni, mivel az olaj csak csillapításért és kenésért felelõs. a rúgóhoz képest meg h könnyebb ellenben kevésbé érzékeny de a drágább villáknál nem sok különbség lesz rúgó és luft között.
és akor most miért nem J3-as Judy? és a sanyitúrok mit keresnek a RS totyikba?

aron151510

aron151510

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Csá

A Suntour Axon, az ugyhalotam hogy levegõs, ez igaz?

és ha igen akor menyivel jobb az? mint a sima rugó vagy az olajhoz képest mi a különbség?

Ti meiket venétek meg? Suntour XCR vagy Suntour Axon Drl ? (pont 31k-m van:))

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
A bátyámnak ilyesmije van csak nem remote-os. Egész finom mozgása van de szerintem a csili nem a legjobb...már régebben próbáltam többre nem emlékszem.
Ár/érték aránya viszont jó.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
1.az egyikben van kompressziócsillapítás és 75k, a másikban nincs de az csak 45k www.neuzer.hu mindent megtalálsz

2.valaki tudna infot mondani hogyan lehet egy duro e(csillapítás van benne) rugóútját kihúzni, mert nekem a boltban nem mondtak semmit
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

doni1

doni1

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
hellóóó
Valaki meg tudná mondani mi a külömbség a rux e és s között
mert rux ot szeretnék venni és tudni szeretném még azt is hogy milyen erõs és hogy érdemes e ilyet venni
válaszotokat elõre is köszönöm

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Nekem megy Raidon van aminek levegõs a csillapítása. Sztem egész jól mozog. Én nem ugratásra használom mert arra alkalmatlan. Még nem sikerült felkoppantani.
Én meg vagyok vele elégedve. És nem köpi az olajat meg semmi.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
senkiiiii?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
XCR remote lockos villáról mi a vélemény? milyen a csillapítása? 60kg-os rájder alá lenne ha lenne...

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
csááóh

a RUX DJ 100mm-rõl tud valaki valamit?
Mert az ára egész jó:chin:

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
ha a bringahoz adjak, hasznald amig szet nem esik, ill. amig nincs penzed jobbra. venni sztem semmi ertelme, akkor inkabb merevvilla.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hello!

Engem az érdekelne, hogy mennyire jó egy Suntour XCM lockout NÉLKÜLI teló.
Dobjam már az elelyén a kukába, vagy azér jó egy évig?

Mennyi egy ilyen újonnan?

köszi: kavics

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Írtam a Suntour teló forgalmazójának egy e-mailt,hogy tudnának -e adni magyar nyelvû leírást a Raidonhoz és azt mondták , hogy nincs,de nekem lefordítanak egy angol leírást!!!!
Na ezt ûbereljétek. Vannak normális emberek.:):clap:
:bananadan

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Az S.
S - állítható oda-visszaút csillapítás
E - állítható visszaút-csillapítás

Fenyo1

Fenyo1

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

Sokáig nem tudtam elképzelni, mi a különbség a Rux-E és az S között. Odaírták, hogy szabályozható a kompresszió. Ez természetes, miután levegõ ráfújásos és a levegõnek ugye van kompressziója, de aztán rájöttem, hogy az a kompresszió csillapítás. A Duro DJ-ek között virít, hogy a visszacsil szabályozás, a becsúszó és a nyakcsõ anyaga különbözik. Mikor elõször láttam õket a weblapon koromfekete becsúszóval, úgy tûnt, hogy nyolcszögletû becsúszója van, de aztán feltûnt, hogy csak úgy esik rá a fény. Gyengébb lehet vajon egy ilyen becsúszó?

Akkor most végülis meg tudná mondani valaki, hogy amúgy melyik a jobb? A Rux E vagy a Rux S ?

Dirterr

Dirterr

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
hello én a : SR Suntour XCT-V2 röl kérnék véleményt