Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SR Suntour

- - - - -

• Please log in to reply
1107 replies to this topic

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
150mm szerintem egy picikét sok dirt/streetre:D:D

Inkább a 80-as lenne jó dirt/streetre:D;)

zse014

zse014

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
kihagytam, hogy 150mm-es és szerintetek street/dirt-re alkalmas lenne-e?
Elõre is THX
by: Z$é

zse014

zse014

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali. Mit gondoltok az SR Suntour Rux E-rõl?
by: Z$é

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

alapból 100-as és ki akarom húzni 130-ra

nemszoltam

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts

az nem 130-as alapból?:DHova akarod még azt húzni?

alapból 100-as és ki akarom húzni 130-ra
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Epicon van:Tatabánya 2800 Kossuth Lajos út 101.(Jel kft) 40k körül sztem nem bánod meg ha ilyet veszel, nekem is ez van és nem bántam meg

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hellotok!
Hol lehet kapni Raidon levegõs telót (vagy Epicont, de csak 100mm-es kell)? Ha jól tudom 35k körül van, majdnem ennyiért el tudnám adni a torám és gondolkozom levegõs telón. Nem tudom a Suntour levegõsei mennyire érzékenyek, a torám minden apró kis dologra bemozog.

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
akkor most már nem szivárog?
mer még nem póbáltam, nekem nem volt még ilyen bajom 1 telómmal se, csak eszembe jutott hogy én a te helyedben ezzel próbálkoznák
amit montam az tuti hogy igaz, csak hogy a szivárgás abba maradt-e, mer hátha nemkem is elõjön valahol

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

akosm5:
ha mozog akkor törölgetned kell csak
ha jól mûködik, akkor nem lehet semmi gond, de arra figyelj, hogy nem fura-e, ha szokatlanul hamar kimozogja az útját akkor lötty kell neki

Köszönöm a segítséget!
:D

Joey555

Joey555

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
nem tudtok Duro E 130-ba kupakot eladót?
nagyon kéne
kössze

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
akosm5:
ha mozog akkor törölgetned kell csak
ha jól mûködik, akkor nem lehet semmi gond, de arra figyelj, hogy nem fura-e, ha szokatlanul hamar kimozogja az útját akkor lötty kell neki

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

akosm5:
teljesen szét kell szedni ha meg akarod nézni az olajszintet, de ha tényleg csak szivárgott akkor nem lehet gond, ez egy nagyon kicsi átérõjû luk, és az olaj nem itt van, es a csavar csak a lábban tartja a szerkezetet, úgyhogy ha idáig eljut, akkor benn lehet gond, de ha leveszed a csavart és nem ömlik ki akkor nincs gond benn sem, egy kis szivárgás természetes, tökéletes tömítés nincs, ha nincs benn elég olaj, azt érezni fogod a mozgásán, kisebb lesz a rugóút és menet közben üt egy kicsit, amikor beleér az olajba, ha jól mûködik, akkor az olajjal sem lehet gond

Akkor ha pont úgy mozog mint eddíg bármikor ez azt jelenti, hogy nincs semmi gond és csak töröljem le az olajat? :-)
De azért kiszedem a csavart és megnézem.

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
akosm5:
teljesen szét kell szedni ha meg akarod nézni az olajszintet, de ha tényleg csak szivárgott akkor nem lehet gond, ez egy nagyon kicsi átérõjû luk, és az olaj nem itt van, es a csavar csak a lábban tartja a szerkezetet, úgyhogy ha idáig eljut, akkor benn lehet gond, de ha leveszed a csavart és nem ömlik ki akkor nincs gond benn sem, egy kis szivárgás természetes, tökéletes tömítés nincs, ha nincs benn elég olaj, azt érezni fogod a mozgásán, kisebb lesz a rugóút és menet közben üt egy kicsit, amikor beleér az olajba, ha jól mûködik, akkor az olajjal sem lehet gond

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

akosm5:
tömítés lehet...
remélem a csavart jól meghúztad
de van egy 5letem a gondodra
húzz a csavarra egy kis O gyûrût, vagy tekerd be teflonszalaggal a menetet végig, vagy mindkettõ egyszerre
viszont azt nem tom hogy kifolyik e az olaj a csavarnál, de a biztonság kedvéér fordítsd fejre a bicódat
remélem segítettem valamicskét, ha kipróbálod és beválik írj

Köszi a tippeket! Kipróbálom õket de azt még csak megtippelni sem tudom, hogy mennyi olaj ment már el! Nem folyik csak egy kicsit olajos a csavar környezete meg a tengely végén lévõ kis sapka. Ha viszont "olaj hiány" van akkor meg nem túl ajánlatos tekerni vele! Ezt hogyan lehet kideríteni?

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
akosm5:
tömítés lehet...
remélem a csavart jól meghúztad
de van egy 5letem a gondodra
húzz a csavarra egy kis O gyûrût, vagy tekerd be teflonszalaggal a menetet végig, vagy mindkettõ egyszerre
viszont azt nem tom hogy kifolyik e az olaj a csavarnál, de a biztonság kedvéér fordítsd fejre a bicódat
remélem segítettem valamicskét, ha kipróbálod és beválik írj

david51

david51

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
aron151510 lehet hogy már megvetted, de a Suntourok közül, meg amúgy is sztem az Epicon a legjobb,30kért vettem a neten, ez is levegõs, ami azért jó mert ha keményebb terepre mész fújsz bele még,és nem kell olajat cserélni, nagyon gyönyörûen mozog és nem koppan, nem kotyog, baromi könnyû, és kegyetlen masszív, csak ajánlani tudom, az Axonnál vagy az XCRnél többet bír, láttam XCR-t atomjaira potyogni ott akol ezzel simán mentem, az XCR nem jött vissza hanem beragadt, de hogy hogyan???????
puszi szántúréknak az Epiconért :P

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

segítséget szeretnék kérni
Ki akarom húzni a duro e (állítható csill.) telóm útját de a boltba nem mondtak semmit
Valki csinált már ilyet ill. tudna valamilyen infóval szolgálni?

az nem 130-as alapból?:DHova akarod még azt húzni?

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Sziasztok!

A teló alján lévõ csavarnál egy kicsit szivárog az olaj, mi lehet a gond? Egész eddíg semm hibája nem volt!

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
segítséget szeretnék kérni
Ki akarom húzni a duro e (állítható csill.) telóm útját de a boltba nem mondtak semmit
Valki csinált már ilyet ill. tudna valamilyen infóval szolgálni?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
  • LocationAjka
Sziasztok !

Mi a véleményetek errõl a telóról : SR/Suntour XCM-HLO 100mm ?

Erdõben használnám, könnyû, helyenként közepes terepen. Tárcsafék lenne rajta.