Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Posted 2009. July 29. - 10:09
Vannak persze apróbb hibái (nálam pl ez a lock out kupak) és nem tökéletes, de akik eddig próbálták avagy látták mindenkinek tetszett eléggé mind a mozgása mind a megjelenése (mondjuk én az sr matricát lekaptam a becsúszók belsõ felérõl mert az nagyon gusztustalan volt és ennek hiánya mindenképpen dobott a megjelenésén ahogyan az is hogy nincsenek rajta vfék szemek).
Szóval nem nagyon értem soha mi a gond az SR-el (normálisabb szériák és nem a legalsó szegmens). Talán az ára miatt sokkan bizalmatlanok vagy nem tudom.
Posted 2009. July 22. - 18:59
Posted 2009. July 22. - 18:40
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 22. - 17:08
Posted 2009. July 17. - 13:19
raidon, epicon, axon mind jo villa, csak sajnos a nev eloiteletekkel jar. mi most Angliaban teszt-centereket epitunk ki, hogy az emberek egyreszt ki tudjak probalni oket, masreszt megbizzanak a markaban, es tudjak hogy hova lehet vinni oket ha valami baj van. de az a szep hogy altalaban nincs is baj veluk. persze nem az XCT szinvonalrol beszelek.
Mondjuk mielõtt vettem az axon-t nem igazán találtam róla sok mindent, így akarva akaratlanul is belebotlottam a társaiba...
A német bike oldalán találtam egy tavalyi teló tesztet amiben szerepelt az axon és az epicon is, ez volt a legbõvebb adat amit találtam róla:D
az epicont viszont lehúzták kicsit....
Posted 2009. July 14. - 19:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 14. - 15:18
Sziasztok!
Nemrég vettem sántúréktól egy újabb verziójú Axont, és azt kell mondjam hogy egy akkora pozitív csalódás az egész villa, potom áron... hogy csak na...
Belülrõl olyan egyszerû mint a tök, semmi extra nincs benne, könnyû, és teszi a dolgát(még a német bike is felmagasztalta kicsit )
két verzióban kapható, az egyiknél lehet állítani a visszaútcsillapítást, a másiknál nem, de az utóbbi is jól van hangolva...
partiban van egy levegõs reconnal, de halkan meg merem kockáztatni hogy egy rebával is(volt alkalmam használni 1 évig) árban pedig a torához közelít....
ajánlani tudom...
Nekem Raidon-om van és az is tök jó az árához képest és tudásához képest is.
Már mondták egy páran h milyen szépen mozog.
Sztem akinek nincsenek százezrei egy telóra az ezzel is bõven meg fog elégedni. Viszont az alsóbb kategóriás villái azok télleg nem a legjobbak.
De az RS-nek is a legalja ilyen.
Posted 2009. July 06. - 09:09
Nekem szintén kopog, csattog egy 2006-os XCR LO a régi bringámban, épp ma tekertem vele egy laza HHH-t. Amikor visszatér az eredeti helyzetébe, mintha fém a fémen csattanna egyet... Régóta csinálja ez is, úgy tûnik, ezek már csak "ilyenek".
Mindegy, még jó állapotban van egyébként és karbantartással, zsírozással csak kibír valamennyit, aztán ha addig el nem adom ezt a bringát, max. gyûjtögetek kicsit és veszek helyette egy levegõs RS Tora 318-at. (Óriási a különbség a kettõ mozgása, minõsége között.)
Vissza vittem a boltba ahol vettem és azt mondták h lóg a villa és a héten viszik el szervízbe h megnézzzék pontosan miért is csinálja ezt
Posted 2009. July 04. - 20:46
Posted 2009. July 04. - 16:04
2005-ben vetten egy Kellys Madman-t Suntour villával. Ezt követõen történt némi balesetem és 3 éven keresztül nem voltam bringakompatibilis.
Elõtte sem voltam pehelysúly, de a kényszerpihenõ alatt meg jól meg is híztam úgy 120 környékére.
A telóban lévõ gyári rugó nem erre a súlyra volt tervezve, hol tudnék esetleg erõsebb rugót venni bele vagy másképpen megoldani, hogy ne szaladjon be tövid attól, hogy ráülök.
Segítséget elõre is kösz
Foreverdog
Posted 2009. July 03. - 08:45
Nemrég vettem sántúréktól egy újabb verziójú Axont, és azt kell mondjam hogy egy akkora pozitív csalódás az egész villa, potom áron... hogy csak na...
Belülrõl olyan egyszerû mint a tök, semmi extra nincs benne, könnyû, és teszi a dolgát(még a német bike is felmagasztalta kicsit )
két verzióban kapható, az egyiknél lehet állítani a visszaútcsillapítást, a másiknál nem, de az utóbbi is jól van hangolva...
partiban van egy levegõs reconnal, de halkan meg merem kockáztatni hogy egy rebával is(volt alkalmam használni 1 évig) árban pedig a torához közelít....
ajánlani tudom...
Posted 2009. July 01. - 22:26
Mindegy, még jó állapotban van egyébként és karbantartással, zsírozással csak kibír valamennyit, aztán ha addig el nem adom ezt a bringát, max. gyûjtögetek kicsit és veszek helyette egy levegõs RS Tora 318-at. (Óriási a különbség a kettõ mozgása, minõsége között.)
Posted 2009. June 27. - 12:34
dugd az ujjad a fékhíd és a becsúszószér közé fogd be a féked és mozgasd elõre hátra a bringát. ha érzed h kottyan akkor akár az is adhat hangot. csöröghet még a rúgó a becsúszóban.
Köszi tippet!
Megnéztem, és kicsit mintha kottyanna, meg lehet valahogy hekkelni h ne csinálja ezt?
Posted 2009. June 19. - 23:43
Posted 2009. June 19. - 22:19
hali
nekem egy Kelly's keróban van egy SUNTOUR XCM-HLO, 100mm, coil / Lockout -os telóm. szerintetek ezt hova használhatom és hova ne?
ha kimegyek a bükkbe vagy zemplénbe mindegy is hová és ott megyek vele a lejtõkön meg bukkanókon stb. nem DH-uton akkor hogy birja majd?
Ez engem is érdekelne, nekem egy CUBE analog-om van amihez Suntour XCM Lockout 80mm-es villát adtak. 2 napos a bringa kicsit zörög még, be kell állítani. DE az zavar,h a villa felõl amikor pl pesti utakon megyek padkáról padkára mintha kotyogna, vagy kattanna, amikor érkezik, illetve amikor jóreg macskaköves úton megyek akkor is lehet hallani. Mit kell rajta állítani? 22"os váz és a 90kg-hoz maxra kellett állítanom a keménységet, de igy is jó a rugózása, csak az a kattanás, kattogás zavar. Tud valaki segíteni?
Posted 2009. June 15. - 09:23
Nekem pont ez van. Raidon rld. Szerintem teljesen rendben van. Egyetlen problémám vele szimplán annyi, hogy a lock out kupakja lelazulgat, de mûködésre megvagyok vele elégedve eddig maximálisan. : )
Nálam a 120-as 'only disc' rld verzé van és az én súlyom alá is nagyon jól beállítható (90 kiló körül vagyok). Egyik szára rugós másik patronos.
Én csak ajánlani tudom. : ) (persze nem extrém felhasználásra)
Posted 2009. June 11. - 11:16
Posted 2009. May 27. - 09:41
Nekem is ilyen villám van . Változatos terepen közel 4000km-t bírt . Nem tudom ez jó arány-e az árához képest . Szerettem de most már minden baja van . Sajnálom !
Posted 2009. May 25. - 17:04
Valaki tudna segíteni?
Egy RUX-E telóm van 130mm,szeretném összehúzni 100mm csinált már valaki ilyet?
Elöre is köszönöm.
Posted 2009. May 13. - 20:42
hali
az XCR bal vállán lévõ mûanyag tekerõhöz kellene nekem kulcs.
Nekem egy ilyen készlet van,abban van ilyen állítható körmöskulcs is.
http://www.depo.hu/a...szerszamkeszlet