Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2009. június 17. - 13:13
Jelenleg itt tartok:
Írta 2009. június 14. - 13:48
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. június 14. - 07:24
Sziasztok!
Nagyon jó volt de szerintem senki sem számított arra hogy az idõ ilyen jó lesz. Felkészültem az elõzõ nap beigért viharokra de már a rajtnál odadtam a haveroknak az esõkabátot. Helyette inkább vörösre égett a vádlim.
Sikerült összeállnom egy talán Komáromból érkezett 4-5 fõs csapattal akik elõtt le a kalappal mert már a 6-ik TdP-jük volt és a legfiatalabb is jó 15 évvel idõsebb volt nálam. A földvári emelkedõtõl egészen a 140-145-ik kilométerig együtt mentünk ahol sajnos a harmadik frissítõ állomáson hiányzó frissítõ miatt az idõsebbek lemaradtak. Innentõl már csak a "legfiatalabb" komáromival és egy kecskeméti triatlonos hölggyel (ezt csak késõbb tudtam meg) mentünk de a srácnak az utolsó frissítõ elötti emelkedõn annyira begörcsölt a combja hogy lemaradt és innen már csak ketten mentünk egészen addig amig be nem értünk a Siófokra bevezetõ 7-es fõútra ahol finom kis szembeszél volt és kb 10 km-el a cél elõtt még a kulacsom is elejtettem. Na ekkor inkább úgy voltam vele hogy akkor pihizek egyet és innen már csak jóval gyengébb tempóval tekertem a maradékot. A végén még a vonatot is megvártam mert vagy 5 helyen lehetett volna vele találkozni de miért is ne az utolsó kanyarban a cél elõtt 1km-el futnék össze vele. Igy sikerült 7óra 50 perc alatt teljesítenem a távot. A listát nézve azonban feltünt hogy a lemaradt komáromi srác a végén hamarabb ért be mint én. Késõbb rájöttem hogy mivel nem elõzött meg õ levágta Balatonvilágosnál a kanyart és igy jó pár km-et nyert. Na mindegy...
Igy utólag gratula minden kecskemétinek különösen a két mosgássérült srácnak akik hihetelen jól nyomták!!! :cool2:
Hát igen, megint több helyen lehetett "csalni", így nyilván sokak lelkiismerete talán háborgott a célban (vagy nem), igaz, ezt minden évben el szokták játszani néhányan.
A triatlonos hölgy a Vaczuli Tünde lesz, az egyik mozgássérült srác pedig a Pusztai Seby, Õk 7:44-gyel és 7:46-tal értek be. Jó mulatság volt
Seby most készül a Tour de Flúgosra, az 550 km )
Írta 2009. június 13. - 22:25
Írta 2009. június 12. - 15:05
Úgy látom, ha nem írok, döglött a buli...
Azért pár élménybeszámoló jöhetne, akár a TDP-rõl is...
Sziasztok!
Nagyon jó volt de szerintem senki sem számított arra hogy az idõ ilyen jó lesz. Felkészültem az elõzõ nap beigért viharokra de már a rajtnál odadtam a haveroknak az esõkabátot. Helyette inkább vörösre égett a vádlim.
Sikerült összeállnom egy talán Komáromból érkezett 4-5 fõs csapattal akik elõtt le a kalappal mert már a 6-ik TdP-jük volt és a legfiatalabb is jó 15 évvel idõsebb volt nálam. A földvári emelkedõtõl egészen a 140-145-ik kilométerig együtt mentünk ahol sajnos a harmadik frissítõ állomáson hiányzó frissítõ miatt az idõsebbek lemaradtak. Innentõl már csak a "legfiatalabb" komáromival és egy kecskeméti triatlonos hölggyel (ezt csak késõbb tudtam meg) mentünk de a srácnak az utolsó frissítõ elötti emelkedõn annyira begörcsölt a combja hogy lemaradt és innen már csak ketten mentünk egészen addig amig be nem értünk a Siófokra bevezetõ 7-es fõútra ahol finom kis szembeszél volt és kb 10 km-el a cél elõtt még a kulacsom is elejtettem. Na ekkor inkább úgy voltam vele hogy akkor pihizek egyet és innen már csak jóval gyengébb tempóval tekertem a maradékot. A végén még a vonatot is megvártam mert vagy 5 helyen lehetett volna vele találkozni de miért is ne az utolsó kanyarban a cél elõtt 1km-el futnék össze vele. Igy sikerült 7óra 50 perc alatt teljesítenem a távot. A listát nézve azonban feltünt hogy a lemaradt komáromi srác a végén hamarabb ért be mint én. Késõbb rájöttem hogy mivel nem elõzött meg õ levágta Balatonvilágosnál a kanyart és igy jó pár km-et nyert. Na mindegy...
Igy utólag gratula minden kecskemétinek különösen a két mosgássérült srácnak akik hihetelen jól nyomták!!! :cool2:
Írta 2009. június 12. - 10:41
Azért pár élménybeszámoló jöhetne, akár a TDP-rõl is...
Írta 2009. június 10. - 08:20
Úgy néz ki megint megyek ki 15:50-kor, lehet csatlakozni! Az sem kizárt, hogy 60 kili lesz belõle.
Gyuluccal találkoztam visszafelé. Gondolom nem csak a felüljáróig ment...
Írta 2009. június 09. - 15:29
Írta 2009. június 09. - 15:28
Hehe. Addifg egymásra borulunk és sírunk...Geriii!!! miven veled??? ... majd ha felgyógyulok húzlak
Írta 2009. június 09. - 10:54
Írta 2009. június 09. - 08:21
Attól félek most ez a TdP is megizzasztott volna...
Írta 2009. június 05. - 13:43
bár lehet hogy munkabringa lesz... bár arra a cyclot akarok összepasszintani
Írta 2009. június 05. - 13:18
Beszámolok mikor hogy mi áll.
Tamás
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2009. június 05. - 09:00
No, embörök, megint visszatérek.
Kell már egy outi, mert azzal kezdtem, meg a triathlon is ottvolt, és hiányzik.
Szóval lesz egy olyan Sora-Tiagra-105 féle bicóm. Metál lila váz és villa, fekete kormány, stucni, nyeregcsõ, narancs nyereg és bandázs, szürke kerekek, többi még majd. Váz nemsokára meglesz, 60-as, pont a méretemnek jó.
Akinek esetleg van nem leharcolt outi cucca, bármilyen eladó, szívesen fogadom.
Aztán kicsit hozzászokok outihoz, és társulok, ha nem baj.
Cuccom nincs, esetleg kormányom, viszont várunk szeretettel, ha elköteleznéd magad az országút mellett!
Írta 2009. június 05. - 08:59
Na, végülis vagyok, de eléggé elfoglalva. Beköszöntött a vizsgaidõszak, szóval van mit csinálnom. Emiatt sajnos az ölembe pottyant Tour de Pelso részvételrõl is lemondok. Áfonya, azért köszönöm szépen, hogy átadtad, sajnálom, hogy nem élhettem a lehetõséggel.
Azért nagyon remélem, hogy végre lesz egy olyan verseny, ahol egy nagyobb Kecskeméti Elsõ Sornak foghatom a szelet. Erre jó alkalom lett volna a jövõ heti Gyömrõ kupa, de hát oda sem tudok elmenni. Talán Turul.
Gyömrõt feltétlenül ajánlom figyelmetekbe, nagyjából sík, csak 80 kilóméter és visszafelé enyhén lejt. Nagyon jó átlagot lehet ott menni. És lehet összedolgozni is. Tapasztalatszerzõ versenynek ideális.
Írta 2009. június 02. - 22:23
Kell már egy outi, mert azzal kezdtem, meg a triathlon is ottvolt, és hiányzik.
Szóval lesz egy olyan Sora-Tiagra-105 féle bicóm. Metál lila váz és villa, fekete kormány, stucni, nyeregcsõ, narancs nyereg és bandázs, szürke kerekek, többi még majd. Váz nemsokára meglesz, 60-as, pont a méretemnek jó.
Akinek esetleg van nem leharcolt outi cucca, bármilyen eladó, szívesen fogadom.
Aztán kicsit hozzászokok outihoz, és társulok, ha nem baj.
Írta 2009. június 01. - 21:43
Kiskubai!
megint találtam bringás újságokat , jelezd ha kellenek.
Írta 2009. május 29. - 21:17
Írta 2009. május 29. - 19:26
kék-piros KES felíratú mezek?
Ja!
Akkor pont mögöttetek sorakoztunk fel mi is.
Írta 2009. május 29. - 05:19
volt egy Spuris film a Sport2 ben és láttam 1-2 KES-es mezt Tiszatóról.. vagy csak a szemem káprázott?
(ma levették a jobb kezemról a gipszet 8) az csak meghúzódott nem tört el)
Igen, jól láthattad, összesen 5-en voltunk abban...