Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Posted 2009. June 29. - 12:53
Posted 2009. June 29. - 12:39
Posted 2009. June 29. - 12:38
Az izsákiak hogy szoktak átjönni kerekegyházára, melyik úton? Ágasegyháza-Ballószög-Kerekegyháza?
Ma a montis srácokkal megyek megint egy 100 fölöttit, aztán azon filózok hogy merre....jakabszállás-izsák-ágasegyháza-ballószög-kerekegyháza-szabadszállás-izsák-jakabszállás-kecskemét....ez egy szép 145-ös karika (197.hu szerint)
Hát, én a soltvadkerti utat nem ajánlom. Az nálam olyan, mint a békéscsabai út. De az izsákiak tényleg Ballószögnél vágnak át Kerekegyházának.
Posted 2009. June 29. - 11:43
Az a rendõrös felvonulás egy nemzetközi razzia része lehetett. Hallottam róla a rádióban.
Én Johnyval hirtelen felindulásból szombat este kinéztem egy 60-as röptére. Ezek az esti tekerések tökéletesek olyan szempontból, hogy a szél már elül. Úgy tûnik, hogy a "formám" már nem hanyatlik tovább. Igaz a pulzusmérõm nem akart velem fontos infókat megosztani (mint a pulzus), de ennek ellenére úgy érzem végig bírtam tekerni a távot rendes iramban. A vége 36,5-ös átlag lett. Naja, visza kellett érni nyolcra.
Az izsákiak hogy szoktak átjönni kerekegyházára, melyik úton? Ágasegyháza-Ballószög-Kerekegyháza?
Ma a montis srácokkal megyek megint egy 100 fölöttit, aztán azon filózok hogy merre....jakabszállás-izsák-ágasegyháza-ballószög-kerekegyháza-szabadszállás-izsák-jakabszállás-kecskemét....ez egy szép 145-ös karika (197.hu szerint)
Posted 2009. June 29. - 07:52
Én Johnyval hirtelen felindulásból szombat este kinéztem egy 60-as röptére. Ezek az esti tekerések tökéletesek olyan szempontból, hogy a szél már elül. Úgy tûnik, hogy a "formám" már nem hanyatlik tovább. Igaz a pulzusmérõm nem akart velem fontos infókat megosztani (mint a pulzus), de ennek ellenére úgy érzem végig bírtam tekerni a távot rendes iramban. A vége 36,5-ös átlag lett. Naja, visza kellett érni nyolcra.
Posted 2009. June 26. - 14:40
Na, jól tettétek sporik, hogy punnyadtatok. Tulajdonképpen egész nap nem esett az esõ, de mihelyt elindultam Endre bácsival, már gyülekeztek a baljós fellegek. A körforgalomtól az elsõ kanyarig jutottunk, amikor már igen sötét lett. Láttuk, hogy elõttünk leszakadt az ég. "Menjünk?" "Majd meglátjuk!"
Mentünk... Méntelek elõtt már tiszta víz volt az út. Jól összecsaptuk magunkat, de mentünk tovább. Méntelek után becsatlakozott Duzmi is, õ már át volt ázva rendesen. Mondta, jól elkapta az esõ. Ahogy mentünk tovább, Ladánybenén rendesen elkedett esni... Ott Duzmi visszafordult. Mi is. Visszafelé végig esõben és vízben tekertünk, csak Kecskemét elõtt kezdett száradni az út. Kecskeméten ekkor ki-kisütött a nap. 40 kili lett csak, elbúcsúztam Endrebától, mentem az uszi felé. Még kegyelemdöfésként egyszer rámszakadt az ég a Megyei Kórház elõtt, ott még ráspékelt egy kis jéggel is... Végülis hideg nem volt, de alaposan átáztam.
Mi megnéztük idokep.hu-t és úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk Soltvadkertet Végülis a Szeged odavissza megvolt az ötösön tegnap. Odafelé szembejött egy rendõrautó. aztán mégegy. aztán mégegy. 5perc alatt 15 (!!!) rendõrautó jött szembe, az utolsó kettõ már szerb volt...és még két mentõ...nemtudom mi lehetett de elég nagy gáz volt gondolom. Hazafelé rendesen kivoltam már Kiskunfélegyházán, így megvettem a vonatjegyet. Aztán az orrom elõtt ment el a vonat. A következõ vonat egy óra múlva megy, jólvan, akkor a jegyemet visszaváltom, és hazatekerek. Tehát elõtte két montis haverommal 140km-t tekertem 28-as átlaggal (visszafelé kegyetlen szembeszél). És utána egyedül tekertem szembeszélben 30km-t 32km/h átlaggal Elég dúrva volt...Jah és az esõt sikerült mindenhol megúsznunk. Szegeden már elkezdett csöpörögni mikor elindultunk onnan, kecskeméten meg MÁR nem esett mire hazaértem...De egynek nem volt rossz. Vasárnap megyünk Dunaújváros oda-visszát. Kecskemét-Jakabszállás-Izsák-Szabadszállás-Dunaújváros (csak az új hídig megyünk, nem megyünk be a belvárosba) és vissza ugyanígy. Ha akar valaki csatlakozni, nyugodtan szóljon, és kényelmes tempóra számítson (25 átlag körüli), tehát egésznapos program!
Ja és Geri, beírtam a másik számodat is, hogy ne legyen máskor ilyen
És még egy bónusz mára:
Posted 2009. June 25. - 08:06
Mentünk... Méntelek elõtt már tiszta víz volt az út. Jól összecsaptuk magunkat, de mentünk tovább. Méntelek után becsatlakozott Duzmi is, õ már át volt ázva rendesen. Mondta, jól elkapta az esõ. Ahogy mentünk tovább, Ladánybenén rendesen elkedett esni... Ott Duzmi visszafordult. Mi is. Visszafelé végig esõben és vízben tekertünk, csak Kecskemét elõtt kezdett száradni az út. Kecskeméten ekkor ki-kisütött a nap. 40 kili lett csak, elbúcsúztam Endrebától, mentem az uszi felé. Még kegyelemdöfésként egyszer rámszakadt az ég a Megyei Kórház elõtt, ott még ráspékelt egy kis jéggel is... Végülis hideg nem volt, de alaposan átáztam.
Posted 2009. June 24. - 16:52
Holnap lesz egy 45km-es kecskeméti városnézõs(8:30).Ez nagyon jó program! Remélem minél többen lesznek! Szombaton melyik túra lenne?
85km-es kerekdombra(9:00), és egy családi 30km-es(9:00).
Pénteken Albertirsa 75km (8:30). Kõröstetétlen 60km (9:00), és családi 40km-es Csemõbe(gokartpálya)(9:00).
Szombat Tápiószentmárton 85km (8:30), Kõrös 40 és Kõrös 70 teljesítménytúra (9:00).
Tájékozódási verseny 10:00.
Ez nem a teljes program, a szervezõk elérhetõségi itt.
A holnapi 85-ös túrára megyek, a többire nem tudok mert fórumtali is lesz a hétvégén.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. June 24. - 12:27
Posted 2009. June 24. - 08:15
Hátha valakit érdekel és nem hallotta:
39. Túra- és Különleges Kerékpár Találkozó | 2009. június 24-28., Nagykõrös
Ez nagyon jó program! Remélem minél többen lesznek! Szombaton melyik túra lenne?
Posted 2009. June 23. - 18:31
39. Túra- és Különleges Kerékpár Találkozó | 2009. június 24-28., Nagykõrös
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. June 22. - 09:25
Ez mit jelent, 40-es átlagnál már felugrik 110-re?:hahaha:
Sajnos nem Bár most egész hétvégén "pihentem", de a múlt héten meglehetõsen gyenge voltam: 60 kili tekerésnél 32-es tempónál 165-ös átlag(!!!) pulzus. 170 fölött volt a felüljáró. Másnap 30 kilin leszakadtam Endrebáékról. Idáig azért nem okozott gondot a 38-as átlag 160 alatti átlagpulzussal... :chin:
Posted 2009. June 19. - 07:29
ahogy nézem, nem fut ez sehová.
Hogy vagy, johny? Épülgetsz? Tennap csináltattam teljes vérképet; tökéletes, 48-as hematokrit-szinttel. Van még egy-két jó évem, azt mondta a doki...
Igen épülgetek... reméljük nem ferde torony lesz:)
SOHA ne higgy az orvosoknak!
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2009. June 18. - 20:38
Posted 2009. June 18. - 19:04
15:50-kor egy óvatos 30 kili mehetne, de tényleg óvatosan, mert a pulzusom tovaszaladt... :chin:
Ez mit jelent, 40-es átlagnál már felugrik 110-re?:hahaha:
Posted 2009. June 18. - 13:52
Posted 2009. June 18. - 13:49
Joshuatt, milyen kormányod van? Ezüst, vagy polír érdekelne.
Fekete Pro kormány. Ha még megvan. De sztem meg. Nem szoktam kiszórni...
Posted 2009. June 17. - 22:33
reméljük nem nitroglicerin-futár...
ahogy nézem, nem fut ez sehová.
Hogy vagy, johny? Épülgetsz? Tennap csináltattam teljes vérképet; tökéletes, 48-as hematokrit-szinttel. Van még egy-két jó évem, azt mondta a doki...
Posted 2009. June 17. - 14:10
Tessék gyakorolni:
Jelenleg itt tartok:
reméljük nem nitroglicerin-futár...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2009. June 17. - 13:47
de már van mágnesfékes 8)
csávónak pörög a lába .. mien jó lenne egy kis szõlõ taposásra 8)