Kiskubai!
Érdekelne egy lakonikus beszámolód a versenyedrõl belülrõl, a rendezésrõl meg úgy az egészrõl...
Ahogy a részeredményeid böngésztem a szokásos forgatókönyv lehetett: az elsõ 30,5 km-t talán elmentél a fõmezõnnyel (ugye itt kijött kicsivel 40 feletti átlag), majd utána törés (feltételezem itt raktak ki a profik) és 33-as átlag nagyjából fél perces eltérésekkel. Viszont két dolgot nem értek: az utolsó 11 kilóméteredet - mi a jó istent csináltál??? Az utolsó köröd (5,5 km) 25-ös átlagú, nem hibás, mert az idõd jó, mi történt?? A másik az, hogy 0,3 mp-el elõzted meg a 3. helyezettet a korosztályodban (gyakorlatilag vizuálisan holtverseny): Te érted utol, vagy Õ téged, vagy észre sem vettétek egymást, vagy hajráztatok, de teljesen függetlenül mentetek egymástól az idõk alapján.... Nagyon sokan "feladták", ez mit jelent?? Túl lassúak voltak, vagy kiszólították õket, vagy kört kaptak, vagy tényleg feladták???
Még egyszer gratulálok, ügyi voltál!
Úgy volt hogy az utolsó elõtti körömnél szóltak hogy ki kell állnom, mert csak. Aztán gurultam tovább és ott szólt a motoros hogy elméletileg nem kell kiállnom. Az utolsó körömön gyakorlatilag levezetésnek gurultam még egyet, azthittem már nem is vagyok versenyben. A legeslegvégén is csak azért gurultam át a chip kapun, mert arra volt a táskám lerakva. És láttam hogy elõttem a srác kb hasonló korosztály, akkor csak berakom már a kereket elõtte...De az utolsó elõtti körömnél (amirõl azthittem hogy az utolsó) volt érdekes hajrá a végén, 5ös csapatból kivágódott az elsõ, én a negyedik voltam. kiraktam a kereket aztán ami a csövön kifér. A maradék leszakadt, aztán engem is lenyomott a srác.
Végeredményben nem volt kiszólítás, és sokan feladták, meg voltak bukások is. Volt aki csúnyán összetörte az arcát, mentõ vitte el. Voltak akik árokban landoltak 40fölötti tempónál, me olyan is volt hogy tooltuk ami a csövön kifér, és egyszercsak azt vettem észre, hogy szétrebben elõttem a mezõny és fekszik valaki a földön bringástól...
Robko jól látja a dolog. A 2-3 egyedüli kör után elcsípett csapat nagyonjó volt, tõlük szöktünk el kb 5-en, aztán attól a csapattól a célegyenesben még ketten, aztán mentem még egy kört levezetésnek, de kiderült hogy az még a versenyem volt...
Megaztán volt keveredés, hogy most akkor lesz kiszólítás, vagy nem, vagy akkor mivan?!
Debreceni dologgal kapcsolatban: Akkor szerintem elmegyek szombaton, és bepróbálom az idõfutamot és a mezõnyt is...Este meg 4x pályára vagyok hivatalos
Május 2: Tarján kupa? valaki?