24mm-es trekking felnire jó az?Most nézem, ugyanez, ugyanennyiért van 622-25ben is.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Posted 2010. August 18. - 18:59
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. August 18. - 17:48
Trekking felnije van,szerintem valami ballonosabb 25-ös kéne neki rá.
Most nézem, ugyanez, ugyanennyiért van 622-25ben is.
Posted 2010. August 18. - 17:10
Posted 2010. August 18. - 17:01
Legkésõbb holnap délutánig kéne itt jelezned ha érdekel, megveszem pesten, és szeptember 5. után tudom odaadni.
Szerk: szerintem elég jó ár.
Posted 2010. August 18. - 16:28
És országúti gumi legyen (az gyorsabb) ne valami vékony trekking.
A mostaniak meg jó lesznek télen.
Posted 2010. August 18. - 15:52
Látta rajtad hogy profik vagytok, ennyi!Mondjuk a srác pécézett ki minket, nemtom mi alapján...
Jó volt, köszi! Hátul 28-as van, elõl meg ha jól emlékszem 32-es. Az elsõt gondoltam lecserélem valami egyszerû 25-ösre, abból még lehet találni olcsót úgy néztem. Az sokat jelentene?Alex, jó volt ez a tekerés, gyere máskor is! Csak kicsit vékonyabb külsõket rakj fel!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. August 18. - 13:30
Tegnap sikerült azzal az illetékessel beszélnem, akihez a kecskeméti utak, kerékpárutak tartoznak.
Örömmel mondhatom, hogy a Ladánybenei útra nemsokára kikerül 4 darab tábla, ami a kerékpárosok jelenlétét, illetve edzését hivatott jelezni autós embertársainknak.
A kerékpárút végénél lesz kirakva kettõ és gondolom a lajosmizsei keresztezõdés után kettõ.
Remélhetõleg kicsit jobban odafigyelnek ránk, vagy legalábbis tolerálják a jelenlétünket.
Posted 2010. August 18. - 10:50
Geri!
Te múvi sztár:www.velo.hu
Bocs!
Gondoltam kicsit futtatni kéne a KES-t. Mondjuk a srác pécézett ki minket, nemtom mi alapján...
Alex, jó volt ez a tekerés, gyere máskor is! Csak kicsit vékonyabb külsõket rakj fel!
Posted 2010. August 17. - 21:42
Posted 2010. August 17. - 21:20
Kösz az infót, megcsíptem Gerit ménteleknél és beálltam mögé. Jó volt, leizzadtam.Teszkó mellett van kifelé az ötös úton
Ó, te szegény!Én kihagyom a mait, nekem most 2 hét regeneráló futkorászás következik spanyolrszágban és Lisszabonban próbálom magam formába rángatni így a SZIGET után...
Picasa _Alex_
Posted 2010. August 17. - 15:39
Már nem leszek neten, elindultam öltözni...
Posted 2010. August 17. - 15:37
Mennyi km az? Fixivel tudok menni veletek?
Ja, és melyik körforgalom?
http://imagerz.com/Q...0tvAwJSAlsfFwVQ
Teszkó mellett van kifelé az ötös úton, kanyarodj rá a balra vezetõ útra, és a bútorbolt parkolójának a szélén szokott lenni a találka. Fixivel csak akkor ha tartod vele a 35-40et Geriéket ismerve
Én kihagyom a mait, nekem most 2 hét regeneráló futkorászás következik spanyolrszágban és Lisszabonban próbálom magam formába rángatni így a SZIGET után...
Posted 2010. August 17. - 15:12
16:15, körforgalom. Egy Tour De Örkényre elnézünk. Hátha nem szakad le az ég...
Aki tud, jöjjön!
Mennyi km az? Fixivel tudok menni veletek?
Ja, és melyik körforgalom?
Picasa _Alex_
Posted 2010. August 17. - 15:04
Aki tud, jöjjön!
Posted 2010. August 17. - 15:02
Az 58 perc teljesen reálisnak tûnik. Amikor Kmét-Kékes-Kmétet megyünk, sztem én is 57 körül mászok fel. Sõt, volt nemrég, amikor csak Gyöngyös-Kékest mentem és ott is 58 perc körül értem fel. Azért az jó, ha az ember tud 1 óra alatt stabilan.
Igazából nem vagyok csalódott, mert sztem az elsõ 30-ban még sosem végeztem ezen a versenyen. Csak idõben kicsit jobbat szerettem volna. Szerintem legutóbb szinte másodpercre ennyit mentem, igaz ez a párás meleg odab@szott rendesen.
Posted 2010. August 17. - 12:13
- Beton GP (szökevények) részidõ... 70km - 1:28 perc alatt)
Posted 2010. August 17. - 10:53
Szerintem egész jó idõt mentél, ahogy néztem. Sajnos nekem eléggé nem jött össze. Elindultam már a mezõny elõtt, lemértem magamnak . Nekem 58p kellett a feléréshez, bár teljesen egyedül. Nem tudtam motiválni magam.
Ahogy felértem már jött is Marci, akit ismerek is innét a környékrõl. Õs is szokott Gombán edzeni. Így nagyon örültem , hogy õ nyert.
Hazafele párszor megáztunk - megszáradtunk. Jó nap volt
Posted 2010. August 17. - 10:14
Sziasztok,
Örülök, hogy újra élõben is láthattam a KES-mezt
Geri, ne haragudj ,ha kerestetek, de végül nem Mházán kajáltunk, hanem Sás-tónál.
Téged is jó volt újra látni Sasi! Fõleg a szép Olmo gépezetet!
Kicsit elszégyelltem, magam, hogy egy nyavajás 16,5 kilóméteren parázok, amikor ti 260 kilit tekertek... Mindegy, kikormoltam a rendszert, alaposan kifingottam.
Amúgy mi még fent maradtunk, volt tombola. Aztán annyit töketlenkedtek, hogy inkább eljöttünk róla, mert már lógott az esõ lába. Szétnéztem Házán, de gondoltam már úgyis árkon-bokron túl jártok, így nem is kerestelek sokáig.
Posted 2010. August 16. - 21:10
Boldog Születésnapot!!!Sehogy sem ragasztotta fel, peremes szingót használ
Egyébként pedig a mai nappal nagykorú lettem.
Remek.
Majdnem kétszer annyi idõs vagyok.
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2010. August 16. - 15:41
Akkor rosszul ragasztottad fel! A rázás attól lehet, úgy gördül mint a kerámiacsapágy... A hangja tényleg nagy, cserébe a gördülési ellenállása kicsi! Én biztosan nem veszek másik típust! Eddig az elit idõfutamost használtam 14 ezerért darabját, most kipróbáltam a 6 ezer forintost és az is megfelel. Kicsit nehezebb de mégsem schwalbe...
Sehogy sem ragasztotta fel, peremes szingót használ
Egyébként pedig a mai nappal nagykorú lettem.