Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2010. szeptember 16. - 19:34
Írta 2010. szeptember 16. - 12:32
Írta 2010. szeptember 16. - 12:18
Lehet hazaviszem az ALU-t ... akkor talán még én is be tudok szállni ...
Jól van. Ott nincs nagy tempó és minden állomáson és megállóhelyen megállunk. Az már csak amolyan beszélgetõs tekerés...
Írta 2010. szeptember 16. - 08:36
Írta 2010. szeptember 16. - 08:30
Írta 2010. szeptember 15. - 21:09
Írta 2010. szeptember 15. - 20:53
Na ennek igazán örülök Alex!
Sztem valahogy októberben megtartjuk az éves zárótekerésünket a Bükkben. Ha gondolod, csatlakozz!
Jól hangzik, de ahhoz nekem kéne váltó is. Annyira sajnos nem vagyok kemény hogy egysebivel menjek a hegyre.
Meg aztán ha már feljutok a hegyekbe, rosszul érezném magam az aszfalton. Csábítanak az ösvények.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. szeptember 15. - 20:40
Ha kaptál licenset akkor menj OB-ra... ha ügyes vagy meglehet egy dobogó (az itteni ficsúrok nagyon puhák, neked km-be is több van és azt gyorsabban is tudtad le)
UTÁLOM A NÁTHÁT... szinte napra pontosan fázok meg minden évben... és semmit se tudok ellene tenni..
Amatõrben indulok, úgytudom....Meg most ugye volt 3 hét kihagyás...nembaj, mindent megteszek hogy jól sikerüljön
Ja és: úgylegyen!
Írta 2010. szeptember 15. - 20:31
Miért lennék az? Megyek is Csak ha egy napra esik a hegyi OB a bükki tekeréssel, akkor elég nehéz lenne mindkettõn részt vennem
Ha kaptál licenset akkor menj OB-ra... ha ügyes vagy meglehet egy dobogó (az itteni ficsúrok nagyon puhák, neked km-be is több van és azt gyorsabban is tudtad le)
UTÁLOM A NÁTHÁT... szinte napra pontosan fázok meg minden évben... és semmit se tudok ellene tenni..
Írta 2010. szeptember 15. - 20:22
Ne légy beszari... korosztályodba jónak számítasz... mondjuk azt hiszem most lesz benne egy két vicces emelkedõ
Miért lennék az? Megyek is Csak ha egy napra esik a hegyi OB a bükki tekeréssel, akkor elég nehéz lenne mindkettõn részt vennem
Írta 2010. szeptember 15. - 15:42
Írta 2010. szeptember 15. - 14:32
Idáig az október 10-es vasárnap felé kacsintgatunk...
Ha jól tudom, akkor lesz az OB is. Eredetileg harmadikán lett volna, de aztmondta Gyurcibá hogy a választások miatt egy héttel elhalasztották. Egyébként péntek óta KSI-s vagyok, és Hazai György az edzõm Mondta hogy akkor a hegyi OB-re megyek is...
Írta 2010. szeptember 15. - 10:19
Írta 2010. szeptember 15. - 10:16
Írta 2010. szeptember 14. - 14:31
Sztem valahogy októberben megtartjuk az éves zárótekerésünket a Bükkben. Ha gondolod, csatlakozz!
Hegyi OB elõtt vagy után?
Írta 2010. szeptember 14. - 11:02
Írta 2010. szeptember 14. - 11:01
Örülök, ha tényleg élvezetes lett a beszámoló.
Ti is tudjátok, mikor leírtok egy ilyet, 30%-át lehet visszaadni annak a sok érzésnek ami benne kering egy ilyen megmérettetés alatt.
Azt a belülrõl jövõ örömet, ami megrázza a gerincedet, mikor tudod, hogy sikerült a célod.... Na nem is folytatom.
Az, hogy olyanok , mint Ti , elismeritek a teljesítményemet , nekem nagyon sokat számít. Nem ismerjük egymást túlságosan, de mikor Johnny beszámolóját olvasom a szétfagyós Dupla-Im-rõl , még most is elragad az érzés és kétszer a földhöz csap!
Idén kb 10e-11ekm közt tekertem.
Ahogy a leírásban is olvasható voltak nagyobb felkészülések, de volt sok - sok agy-erõsítõ momentum a felkészülés során. Ezek leginkább magányos km voltak, amelyek során sikerült eléggé kiismerni magamat.
És látod, pont ezekhez a magányos tekerésekhez kell az az erõ, ami legtöbbünkbõl hiányzik. Mint nemrég írtam, már párszor játszottam a gondolattal, hogy egy napot arra szánok, hogy csak tekerek valamerre, addig, ameddig jutok. Még sosem volt hozzá erõm/bátorságom. Na ez az, ami a tetted még nagyobbá teszi!
Írta 2010. szeptember 14. - 09:21
Ti is tudjátok, mikor leírtok egy ilyet, 30%-át lehet visszaadni annak a sok érzésnek ami benne kering egy ilyen megmérettetés alatt.
Azt a belülrõl jövõ örömet, ami megrázza a gerincedet, mikor tudod, hogy sikerült a célod.... Na nem is folytatom.
Az, hogy olyanok , mint Ti , elismeritek a teljesítményemet , nekem nagyon sokat számít. Nem ismerjük egymást túlságosan, de mikor Johnny beszámolóját olvasom a szétfagyós Dupla-Im-rõl , még most is elragad az érzés és kétszer a földhöz csap!
Idén kb 10e-11ekm közt tekertem.
Ahogy a leírásban is olvasható voltak nagyobb felkészülések, de volt sok - sok agy-erõsítõ momentum a felkészülés során. Ezek leginkább magányos km voltak, amelyek során sikerült eléggé kiismerni magamat.
Írta 2010. szeptember 14. - 08:51
Gratula! Jól nyomjátok!
Asszem én is rákaptam az országútizásra. Van már virsligumim is, Kiskubainak hála. Már látom, ennek az lesz a vége hogy veszek egy rendes országútit.
Ja és ma megvolt az elsõ esésem is ebben a szakágban. 1km-re otthontól megpróbáltak elütni, de kivédtem, nem jött össze!
Na ennek igazán örülök Alex!
Írta 2010. szeptember 14. - 08:50
www.velo.hu
Na akkor csak belinkelem, remélem nem rugdostok ki miatta
Vadállat vagy Sasi!
Térdrerogyok elõtted!