A hétvégén több tapasztalatot is szereztem, amit megosztok veletek:cool2:
1. Ne ítélj külsõre. Na persze a külsõ helyett szingót értek:D A héten egész egyszerûen felrobbant a zippemen a continental szingó. Nem bírtam aludni (
) felraktam az enyhén extrém kinézetû full kanárisárga tufókat. Végül nagyon megbarátkoztam velük! Gördülési ellenállás=0! hang=inspiráló! súly=195 gramm!!!!! az érzés: megfizethetetlen! a többire ott a hitelkártyám:beer: szó szerint, mert a két gumi 30 ezer forint volt...
Cserébe szembeszélben sem akartak 35-nél lassabban vágtázni, 142-es átlagpulzussal jött össze a 35,7-es átlag, és végig én vezettem, mivel alone voltam:cool2:
2. a technológiai fejlõdés ott tart, hogy a XXI. században a szél iránya a kormány fordításával befolyásolható!
Szombat reggel nem teljesen úgy alakult, ahogy elõzetesen elterveztem. A szokásos kapkodás után kettõ mcdonaldos tojásos muffinnal a gyomromban száguldottam a tervezett hegyekbe. Az elsõ kilóméterek után leszálltam megnézni, hogy melyik fékpofa ér oda...:mad::wtf: Egyik sem.
Gyalázatos 27-es átlagot verettem. Tekintettel arra, hogy a drága széltestvér állandóan (!) a drága arcomat simizte, ill. a táv 3 a teljes emelkedés több, mint 4 számjegyûre sikeredett dícsértem a nyugtázó napot. Elsõsorban azt a nemes tulajdonságát, hogy április elején képes a bõrömbe égetni a kerékpáros mez formáját, megkülönböztetve ezzel a puhány városlakóktól... AGRÁRBARNA vazze!
Majd ma...