Atesz holnap Nagyatádon fog szurkolni az ironmanen, de azt nagyon nyomni fogja, azt mondtaHe-he-he! Kár, hogy nem mész, lett volna kûzdelem, mert az Atesz is azt mondta, hogy idén kicsit jobban megnyomja mint a tavalyi bohóckodása
Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Posted 2011. July 29. - 19:30
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. July 29. - 16:11
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Posted 2011. July 29. - 16:09
Ez így rendben is van, csak akkor legyen egy ellenõrzõ pont a kis vasútállomáson.
Nem lesz.
www.gazlo.hu
Posted 2011. July 29. - 15:14
A próféta szóljon belõled Mer ha nem akkor sz...ni fogunkAz tényleg egy nagyon rövid szakasz és szerintem holnapra kiválóan járható lesz.
Posted 2011. July 29. - 14:34
Posted 2011. July 29. - 13:55
Nem értek egyet. Szántóföld melletti részeken qrva nagy, marasztaló sár volt, amikor csapadékos idõ után voltam.Ráadásul ezeket a "kritikusabb" szakaszokat sem lehet egy Crosskovácsi, Szilvás, vagy Bükk maraton sarához hasonlítani. Sehol nem kell a hátadon vinni a bringát a sár miatt. )
Posted 2011. July 29. - 13:47
Posted 2011. July 29. - 13:46
Ez így rendben is van, csak akkor legyen egy ellenõrzõ pont a kis vasútállomáson.Kissé le vagyok hangolva az idõjárás miatt.
Ha marad ez a szar idõ, akkor is megtartjuk a Gázlót annak a néhány elvetemültnek, aki nem ijed meg némi víztõl és sártól.
A rajtnál pályamódosítást kell bejelentenem, ha nem változik az idõjárás. Ezt majd szombat reggel fogom eldönteni. A lényege, hogy Vinyére megérkezve, aki akar, az gázlózhat egyet oda-vissza (én a világ pénzéért nem hagynám ki), azután pedig a már megismert hódos-éri úton vissza Bakonybélbe. Ezt egyébként többen is csinálták már így, hiszen ellenõrzõpont nem marad ki emiatt, de ajánlani még soha nem ajánlottam, és a jövõben sem fogom, de a Keskeny-dûlõ miatt most nem lesz más választásom.
Posted 2011. July 29. - 13:24
He-he-he! Kár, hogy nem mész, lett volna kûzdelem, mert az Atesz is azt mondta, hogy idén kicsit jobban megnyomja mint a tavalyi bohóckodásaNekem mindegy, én nem megyek. Országúti versenyem lesz. Egyébként is csak azért mentem volna, hogy új pályacsúcsot döntsek, de arra sem a pálya állapota sem a hõmérséklet nem alkalmas.
Posted 2011. July 29. - 11:13
Csak ezért jöttél volna? Hát, nem könnyû a profik élete. Mi meg biciklizni mennénk.
Persze. Biciklizek én eleget, nem kell nekem ehhez Gázló. Meg ez különben is a teljesítményrõl szól.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 29. - 10:55
Nekem mindegy, én nem megyek. Országúti versenyem lesz. Egyébként is csak azért mentem volna, hogy új pályacsúcsot döntsek, de arra sem a pálya állapota sem a hõmérséklet nem alkalmas.
Csak ezért jöttél volna? Hát, nem könnyû a profik élete. Mi meg biciklizni mennénk.
Posted 2011. July 29. - 10:50
Jani, vigyázz mit írsz, mert még teljesül! Én bízom benne, hogy már nem fog esni, már csak keleten lehet esõ, és még a napot is látni fogjuk néha néha, ez igazán jó hír lenne, ennyi esõ után.
Veszprémben az esõ reggel elállt, valószínû, a Bakonyban is.
Nekem mindegy, én nem megyek. Országúti versenyem lesz. Egyébként is csak azért mentem volna, hogy új pályacsúcsot döntsek, de arra sem a pálya állapota sem a hõmérséklet nem alkalmas.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 29. - 10:22
Kissé le vagyok hangolva az idõjárás miatt.
A rajtnál pályamódosítást kell bejelentenem, ha nem változik az idõjárás. Ezt majd szombat reggel fogom eldönteni.
a maradék szakaszon is brutális mennyiségû esõre van szükség (jelenleg), hogy gondot okozzon a sár.
Jani, vigyázz mit írsz, mert még teljesül! Én bízom benne, hogy már nem fog esni, már csak keleten lehet esõ, és még a napot is látni fogjuk néha néha, ez igazán jó hír lenne, ennyi esõ után.
Veszprémben az esõ reggel elállt, valószínû, a Bakonyban is.
Posted 2011. July 29. - 09:18
Ha marad ez a szar idõ, akkor is megtartjuk a Gázlót annak a néhány elvetemültnek, aki nem ijed meg némi víztõl és sártól.
A rajtnál pályamódosítást kell bejelentenem, ha nem változik az idõjárás. Ezt majd szombat reggel fogom eldönteni. A lényege, hogy Vinyére megérkezve, aki akar, az gázlózhat egyet oda-vissza (én a világ pénzéért nem hagynám ki), azután pedig a már megismert hódos-éri úton vissza Bakonybélbe. Ezt egyébként többen is csinálták már így, hiszen ellenõrzõpont nem marad ki emiatt, de ajánlani még soha nem ajánlottam, és a jövõben sem fogom, de a Keskeny-dûlõ miatt most nem lesz más választásom.
www.gazlo.hu
Posted 2011. July 29. - 09:12
Bakonybél környékén, fõleg a visszafelé jövõ részen, figyeljetek, mert tájfutó verseny lesz,
Az a Pannon Tájfutó Napok 2 napos rendezvénye. A Gázló útvonalával nagyjából a Witt-kilátótól az Odvaskõi ellenõrzõpontig (2. és 3. EP között) találkoznak. Mivel az õ területük lenyúlik a Vörös János Séd-menti dzsindzsásba is, ezért valóban keresztezhetik a Gázló murvás útvonalát.
A szervezõk megígérték, hogy tájékoztatni fogják a versenyzõket a biciklis találkozás lehetõségérõl, és én is ugyanezt ígértem nekik. Én a rajtnál hangosbeszélõn fogom ezt elmondani, valamint a királykapui pontõr (2. EP) is el fogja ugyanezt mondani.
www.gazlo.hu
Posted 2011. July 28. - 23:45
Posted 2011. July 28. - 20:07
Ellenben én még nem voltam gázlón, ott a helyszínen kapunk térképet eligazítást ami alapján végig tudunk menni, vagy ki kell nyomtatni ezt a térképet?
Posted 2011. July 28. - 19:18
Szia! Talán igen, viszont többtényezõs a dolog, szóval nem egészen:) Lehet megpróbálkozok a 60sal, aztán ha fáj a derekam, majd szorítom a fogam. Elsõáldozó a bringa, remélem jól fog teljesíteni, ha már én olyan gyönge vagyok, mint a másnapos gyomor..Szia Mof!
Stucni helyzet megoldódott?
80mm hossz, OS-es átmérõvel ilyenkor a minden...
Horváthné Király Anikó Móvárról nem ismerõs??
Sajnos abszolút nem ismerõs a név.. Meg én sem élek itt régóta, a laboros környezetemen kívül nagyon kevés helyit ismerek.
Posted 2011. July 28. - 10:22
www.gazlo.hu
Posted 2011. July 28. - 09:56
Éppenséggel egy nyílt sportrendezvény sikerének fokmérõje nem az, hogy az a 24 elvetemült, aki mindenképpen elindul rajta, milyennek találja a pályát, hanem az, hogy rajtuk kívül elindul-e még háromszáz ember, és azok mit mondanak utólag. És teljesen érdektelen, mennyire járható a pálya, ha reggel az ablakon kinézve az a háromszáz úgy dönt, hogy inkább otthon marad.
Azé' ne keverjük mán össze a pályakijelölést (melyrõl emlékeim szerint a szervezõ két éve azt nyilatkozta, hogy úgy lett kitalálva hogy esõs idõben is járható legyen) azzal hogy 300 mínusz 24 ember fél a víztõl.
(aztán lehet hogy én is félni fogok hogy elázok, de azt nem a pályára fogom fogni)