Szt Amás said
Meg néztem volna a fotókat, de a közzétett linken nincs.
hozé said
"A Gázló" megint jó volt. Szeretem.
Az egész lényege talán az egyszerûségében van.
Odamész, van elég parkolóhely. Van tiszta WC. Nevezel. Elindulsz.
Az ellenõrzõ pont ott van ahol kell, és van ott valaki. És mosolyog.
Kapsz vizet ha kérsz, bekapsz pár szõlõcukrot, kapsz matricát.
Elõtte letörlik a matrica helyét, nehogy lejöjjön menet közben. Nem is jön le.
És van egy szemeteszsák, hogy ki tudj pakolni a zsebedbõl.
És mehetsz tovább. A környezet szép, az utak még ennyi esõ után is jól tekerhetõk.
A pálya nagyon ki van találva. Változatos is, meg van benne szint is, hogy érezd nem hiába autóztál ide.
Amikor elgondolkozol, hogy jó helyen jársz-e, van egy-két sárga pötty az úton.
Amikor beérsz, kezedbe nyomják a nyomtatott, névre szóló emléklapot,
rajta a menetidõddel. Ennyi. A dolog mûködik.
És szerethetõ is, hiszen a két hét esõ ellenére is összejöttünk vagy 150-en megint.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
andris said
4.53 lett, Umbinak meg 4.46.
Elején bekezdtünk Bencével, hamar meg is rogytam, aztán gázlóknál leakadtam. Onnantól túlélésre mentem
Fotóból jó minõségû kellene, megtennéd, hogy elküldöd ide: tothandras326 kukac gmail pont com?
köszi!
A sebesség mindent megold.
Dózer said
Mennyi idõ alatt tekerted le? Facebookon olvastam, Umbi volt a leggyorsabb. Este láttam hazatekerni itt Vp.-ben, kérdeztem tõle, megvolt e a Gázló, csak somolygott, és mondta -meg- , és nyargalt is tovább. Akkor neki ma megvolt a 170 km, mert gondolom reggel is bicajjal ment ki Herendre.
Telefonnal csináltam pár képet, ha kell, használd nyugodtan. Mennyire sürgõs? De szerintem mások is csináltak képeket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
andris said
irigyellek! mire én odaértem gondoltam mindenre, csak arra nem, hogy de jó, hogy azon a murván tekerhetek
Fotója van valakinek esetleg, amit használhatnék...?
Dózer said
irigyellek! mire én odaértem gondoltam mindenre, csak arra nem, hogy de jó, hogy azon a murván tekerhetekA Cuha völgy szépen helyre van állítva, a gázlók újjáépítve, az út lemurvázva, öröm volt rajta tekerni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
gazloman said
Az a Pannon Tájfutó Napok 2 napos rendezvénye. A Gázló útvonalával nagyjából a Witt-kilátótól az Odvaskõi ellenõrzõpontig (2. és 3. EP között) találkoznak. Mivel az õ területük lenyúlik a Vörös János Séd-menti dzsindzsásba is, ezért valóban keresztezhetik a Gázló murvás útvonalát.
A szervezõk megígérték, hogy tájékoztatni fogják a versenyzõket a biciklis találkozás lehetõségérõl, és én is ugyanezt ígértem nekik. Én a rajtnál hangosbeszélõn fogom ezt elmondani, valamint a királykapui pontõr (2. EP) is el fogja ugyanezt mondani.
MJani01 said
Persze. Biciklizek én eleget, nem kell nekem ehhez Gázló. Meg ez különben is a teljesítményrõl szól.