Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Posted 2009. July 11. - 21:32
Mjani,pályacsúcs meglett?
Nekem 108 km lett,és ha jol emlékszem nekem is 1600 m lett a szint
Posted 2009. July 11. - 21:24
Posted 2009. July 11. - 21:09
De abszolválva a teljes táv... igaz idõben egy kicsit lassabbak voltunk :D
Posted 2009. July 11. - 21:05
Csak nekem jött ki a teljes táv szintje 1600-ra 1800 helyett?
Posted 2009. July 11. - 20:54
Posted 2009. July 11. - 20:20
Köszi.MJani
grat az elért eredményhez, nagyot mentetek.
Van egy olyan érzésem, hogy sárosabb lettél mint én:)/de ez ilyenkor mellékes/
Megjegyezték az összes ellenõrzõponton, hogy milyen sárosak vagyunk, a többiek nem néztek ki így.
Ez a sebesség ára.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. July 11. - 20:12
grat az elért eredményhez, nagyot mentetek.
Van egy olyan érzésem, hogy sárosabb lettél mint én:)/de ez ilyenkor mellékes/
Posted 2009. July 11. - 20:03
Nekem is tetszett a pálya, csak a szalagozás, ill. a felfestés lehetett volna több....
Elfáradtam a végére... szerintem jól döntött a szervezõ....
Posted 2009. July 11. - 19:48
Azt gondoltam sokkal retkesebb leszek a sár miatt, de nem így történt.
Aki otthon maradt a dagonya miatt az bánhatja..
De sebaj, majd jövõre ugyanitt.
ui:
a pálya elején tetszett a piros szalagozás a bokrokon, de jövõre lehetne több is belõle.
Posted 2009. July 11. - 17:11
Úgy néz ki, hogy mi (de még várni kell a honlapra), 8:46-kor rajtoltunk és amikor beértünk mi voltunk a leggyorsabbak, utána még beszélgettünk fél órát a célban és nem ért be senki, szóval sanszos, hogy nem volt nálunk gyorsabb.ki lett a leggyorsabb? és Te/Ti mennyi idõt mentetek?
A Bencével mentünk együtt majdnem végig (a Kõrisen meg az utolsó hegyen mentem el tõle egy kicsit, de megvártam) + a Mikóczi Géza (szintén csapattárs, õ is hosszútávos, mint én) is velünk rajtolt és velünk ért be a célba (az elsõ emelkedõn leszakadt, de a végén eltévedtünk egy kicsit, aztán utolért minket), így hivatalosan hárman szerepelünk azonos idõvel, mondjuk én értem be elsõnek vagy 10 mp-t vertem rájuk az utolsó lejtõn (itt volt a legmagasabb a pulzusom ).
4:44-et mentünk. (tudtam volna 10perccel gyorsabbat is, de jó ez így) Ha nincs esõ sem szárazság, simán lehet menni 4:20 körüli idõt, sõt az élversenyzõk tudnának 4óra alattit is.
Posted 2009. July 11. - 16:45
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. July 11. - 15:25
HEHE..... de gonosz.....
Honlapon nagy betüvel kint hogy csütörtökön száraz a pálya.....naja,akkor az volt.
Pénteket ott töltöttem,egész nap a szobában kuksolhattam volna ha megvárom hogy elálljon a szakado esö: reggel 8 orátol nagy intenzitással szakadt az esö egészen késö délutánig(utána nem tudom mert már nem voltam ott),és 14C-re hült le a levegö.
Szoval nekem ez most kimarad. Aki letekeri annak respect.
Sajnálhatod, hogy kihagytad. Nem volt nagy sár. A pálya 90%a teljesen száraz volt. Párszáz méteren volt süppedõs, csúszós sár, néhány árnyékos helyen meg fröcsögõs. A szinte slickké kopott edzõgumijaimmal könnyedén végigmentem mindenhol. Kicsit hûvös volt a lejtõkön, egyébként jó volt az idõjárás.
Posted 2009. July 11. - 10:37
Honlapon nagy betüvel kint hogy csütörtökön száraz a pálya.....naja,akkor az volt.
Pénteket ott töltöttem,egész nap a szobában kuksolhattam volna ha megvárom hogy elálljon a szakado esö: reggel 8 orátol nagy intenzitással szakadt az esö egészen késö délutánig(utána nem tudom mert már nem voltam ott),és 14C-re hült le a levegö.
Szoval nekem ez most kimarad. Aki letekeri annak respect.
Posted 2009. July 11. - 05:33
Gyõrben már tisztul a dolog, és holnapra már ide nem nagyon igértek esõt(mármint a nyugati országrészbe) és bízom benne hogy valóban így lesz!
De a mai cseperészéssel is simán el lehet indulni..
Szombaton kirándulóidõ.
Gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Szervezetünk felfrissül, élénkek leszünk.
Az ország nagy részén az idõjárás kifejezetten a szabadtéri sportoláshoz, kiránduláshoz kedvez,csupán az élénk szél lehet zavaró.
A közlekedõk általában száraz utakra, kedvezõ idõjárási feltételekre készülhetnek.:cool2:
Posted 2009. July 10. - 17:38
Biztosan az lesz,mert egész nap szakad :deszcz:
Gyõrben már tisztul a dolog, és holnapra már ide nem nagyon igértek esõt(mármint a nyugati országrészbe) és bízom benne hogy valóban így lesz!
De a mai cseperészéssel is simán el lehet indulni..
Posted 2009. July 10. - 13:28
Sár meg úgysem lesz, egyszerûen olyan a talaj, hogy nem tud lenni. Reggel viszont zavaró lesz a hideg idõ, mondjuk annyi elõnye lesz, hogy az utolsó emelkedõn nem fogunk megfõni.
Posted 2009. July 10. - 13:05
szerintem jó móka lesz.
Biztosan az lesz,mert egész nap szakad :deszcz:
Posted 2009. July 10. - 11:12
a gázlókban kicsit necces, de abból csak 6 van ugye vagy mennyi
ja meg haj/lyagról lefelé is gáz lehet a többi emlékeim szerint vállalható.
ja még valami, kõrisre felfelé lehet a 39:26 kevés lesz
Bizony kevés, ezért megyek fel 53-17-tel inkább. Komolyra fordítva kösz az infókat, szerintem jó móka lesz.
Posted 2009. July 09. - 23:38
Posted 2009. July 09. - 22:58
a gázlókban kicsit necces, de abból csak 6 van ugye vagy mennyiKöszi az infókat. Akkor bepróbálkozzak országútival?
ja meg haj/lyagról lefelé is gáz lehet a többi emlékeim szerint vállalható.
ja még valami, kõrisre felfelé lehet a 39:26 kevés lesz