Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Please log in to reply
698 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Bizony jó volt.A Porvai résztõl féltem,mert ha ott sár van,az rettenet.De csak pár pocsoja volt a szántóföld elõtt.Nekem is kicsit hûvös volt az idõ,júliushoz képest meg fõleg.De kibírható volt.
Mjani,pályacsúcs meglett?

Nekem 108 km lett,és ha jol emlékszem nekem is 1600 m lett a szint

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
jajjj borzalmas:D:D , megraktuk "nyélen":D:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Szerintem is nagyn jó volt... a dagonya nem volt nagy, tekerhetõ volt az egész, mondjuk kicsit többet kellett volna tekerni elötte mint 400km(egész évben)

De abszolválva a teljes táv... igaz idõben egy kicsit lassabbak voltunk :D:D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Szerintem nem jól mérted, aki velem tekert mérte a távot 1830m szint 103km re jött ki/ azért mert pár helyen megszûnt a gps vétel/

Csak nekem jött ki a teljes táv szintje 1600-ra 1800 helyett?

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Csak nekem jött ki a teljes táv szintje 1600-ra 1800 helyett?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani
grat az elért eredményhez, nagyot mentetek.
Van egy olyan érzésem, hogy sárosabb lettél mint én:)/de ez ilyenkor mellékes/

Köszi.
Megjegyezték az összes ellenõrzõponton, hogy milyen sárosak vagyunk, a többiek nem néztek ki így.
Ez a sebesség ára. :)

A sebesség mindent megold.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
MJani
grat az elért eredményhez, nagyot mentetek.
Van egy olyan érzésem, hogy sárosabb lettél mint én:)/de ez ilyenkor mellékes/

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Sziasztok!

Nekem is tetszett a pálya, csak a szalagozás, ill. a felfestés lehetett volna több....
Elfáradtam a végére... szerintem jól döntött a szervezõ....

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nekem tetszett ez a Gázló, öregurasan tekertem /8óra alatt/ -nem lett volna értelme gyorsabban mennem hisz nem ismertem merre halad a pálya.
Azt gondoltam sokkal retkesebb leszek a sár miatt, de nem így történt.
Aki otthon maradt a dagonya miatt az bánhatja..
De sebaj, majd jövõre ugyanitt.

ui:
a pálya elején tetszett a piros szalagozás a bokrokon, de jövõre lehetne több is belõle.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ki lett a leggyorsabb? és Te/Ti mennyi idõt mentetek?

Úgy néz ki, hogy mi (de még várni kell a honlapra), 8:46-kor rajtoltunk és amikor beértünk mi voltunk a leggyorsabbak, utána még beszélgettünk fél órát a célban és nem ért be senki, szóval sanszos, hogy nem volt nálunk gyorsabb. :)
A Bencével mentünk együtt majdnem végig (a Kõrisen meg az utolsó hegyen mentem el tõle egy kicsit, de megvártam) + a Mikóczi Géza (szintén csapattárs, õ is hosszútávos, mint én) is velünk rajtolt és velünk ért be a célba (az elsõ emelkedõn leszakadt, de a végén eltévedtünk egy kicsit, aztán utolért minket), így hivatalosan hárman szerepelünk azonos idõvel, mondjuk én értem be elsõnek vagy 10 mp-t vertem rájuk az utolsó lejtõn (itt volt a legmagasabb a pulzusom :D ).
4:44-et mentünk. (tudtam volna 10perccel gyorsabbat is, de jó ez így) Ha nincs esõ sem szárazság, simán lehet menni 4:20 körüli idõt, sõt az élversenyzõk tudnának 4óra alattit is.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ki lett a leggyorsabb? és Te/Ti mennyi idõt mentetek?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

HEHE..... de gonosz.....
Honlapon nagy betüvel kint hogy csütörtökön száraz a pálya.....naja,akkor az volt.
Pénteket ott töltöttem,egész nap a szobában kuksolhattam volna ha megvárom hogy elálljon a szakado esö: reggel 8 orátol nagy intenzitással szakadt az esö egészen késö délutánig(utána nem tudom mert már nem voltam ott),és 14C-re hült le a levegö.

Szoval nekem ez most kimarad. Aki letekeri annak respect.

Sajnálhatod, hogy kihagytad. Nem volt nagy sár. A pálya 90%a teljesen száraz volt. Párszáz méteren volt süppedõs, csúszós sár, néhány árnyékos helyen meg fröcsögõs. A szinte slickké kopott edzõgumijaimmal könnyedén végigmentem mindenhol. Kicsit hûvös volt a lejtõkön, egyébként jó volt az idõjárás.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
HEHE..... de gonosz.....
Honlapon nagy betüvel kint hogy csütörtökön száraz a pálya.....naja,akkor az volt.
Pénteket ott töltöttem,egész nap a szobában kuksolhattam volna ha megvárom hogy elálljon a szakado esö: reggel 8 orátol nagy intenzitással szakadt az esö egészen késö délutánig(utána nem tudom mert már nem voltam ott),és 14C-re hült le a levegö.

Szoval nekem ez most kimarad. Aki letekeri annak respect.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Gyõrben már tisztul a dolog, és holnapra már ide nem nagyon igértek esõt(mármint a nyugati országrészbe) és bízom benne hogy valóban így lesz!

De a mai cseperészéssel is simán el lehet indulni..

Szombaton kirándulóidõ.:)
Gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Szervezetünk felfrissül, élénkek leszünk.
Az ország nagy részén az idõjárás kifejezetten a szabadtéri sportoláshoz, kiránduláshoz kedvez,csupán az élénk szél lehet zavaró.
A közlekedõk általában száraz utakra, kedvezõ idõjárási feltételekre készülhetnek.:cool2:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts

Biztosan az lesz,mert egész nap szakad :deszcz:

Gyõrben már tisztul a dolog, és holnapra már ide nem nagyon igértek esõt(mármint a nyugati országrészbe) és bízom benne hogy valóban így lesz!

De a mai cseperészéssel is simán el lehet indulni..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
"Gyenge esõ" a hivatalos megfogalmazás. :)
Sár meg úgysem lesz, egyszerûen olyan a talaj, hogy nem tud lenni. Reggel viszont zavaró lesz a hideg idõ, mondjuk annyi elõnye lesz, hogy az utolsó emelkedõn nem fogunk megfõni.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

szerintem jó móka lesz.

Biztosan az lesz,mert egész nap szakad :deszcz:

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

a gázlókban kicsit necces, de abból csak 6 van ugye vagy mennyi :)
ja meg haj/lyagról lefelé is gáz lehet a többi emlékeim szerint vállalható. :)
ja még valami, kõrisre felfelé lehet a 39:26 kevés lesz :D

Bizony kevés, ezért megyek fel 53-17-tel inkább. :D Komolyra fordítva kösz az infókat, szerintem jó móka lesz.
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Minden évben látok a Gázlón országúti bicajost.Na jó,egy kicsit vastagabb gumival,mint amivel Lance-ék nyomják most,de így is elég bizarr.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Köszi az infókat. Akkor bepróbálkozzak országútival? :D

a gázlókban kicsit necces, de abból csak 6 van ugye vagy mennyi :)
ja meg haj/lyagról lefelé is gáz lehet a többi emlékeim szerint vállalható. :)
ja még valami, kõrisre felfelé lehet a 39:26 kevés lesz :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)