Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Please log in to reply
474 replies to this topic

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
Vmi azt súgja, csak 11-re leszek kint, muszáj ennem vmi komolyabbat különben kinnmaradok a hegyen. Megpróbállak elkapni benneteket valamelyik 'szûkítõnél'.
a második p néma!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Ma én is voltam pályát járni de minek?A rajt után kb.2-3 kilométerrel ott ahol az aszfaltos utat elhagyjuk és visszaindulunk a kis híd felé ott gyakorlatilag az út egy mocsaras réten át vezet,csak egy bazinagy traktor nyom van rajta(kb.fél méter mély és viz folyik benne) ahol tekerni nem is lehet de még az út mellett is nehéz a nagy fû miatt.Volna egy fogadásom arra hogy a pálya -a térkép szerint-nem is fog erre menni.Harangnak szerintem az elejét nem kéne így erõltetni,jó lenne ha a múlt évi pálya lenne.Nem értem a Harangot miért kell házak között aszfaltos utakon,dózerúton (Virágos-nyereg?)vinni a pályát?Megy a sok vikendes a telekre csinálja a port,cikázhatunk az autók között mivel biztos nem lesz lezárva az út teljesen?
Azért holnap mi is megyünk (10 órára felmegyünk a rajthoz)Erával pályát járni vagy túrázni ha elmegy a kedvünk.Egyébként a pálya teljesen száraz szinte porzik-kivéve egy-két részt.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Holnap en fogom zarni a sort:)

Nem is, mert én! Stipi-stopi :)
Ha egy team szinû Merida Matts-ot láttok Giro bukóval, akkor kiáltsatok rám! Jócakát!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Erõs túlzás, csak nemrég találtam jó helyeket. Vörös-kõváron (ahol szélirányjelzõ akármi van) leszek, és le-le nézek reptérre. Meg tudnál csörgetni, ha kiérsz?

Na en megerkeztem haza.

Pepevel osszefutottam a repteren. Addigra mindketten mar masztunk 1 keveset.

En a Harsanylejto-Viragosnyereg utvonalon mentem ra a regi cross palyara, majd lecsurogtam repterig. Innen tulkepp ugyanezt az utat tettuk meg visszafele. A Viragosnyereg utca lejtozest nem talaltuk meg csak alulrol tudtunk benezni hogy hol kell lejonnunk. Aztan legurultunk a Home-ig, majd immaron ujbol elkezdtuk a maszast fel Viragosnyeregig.

Talalkoztunk kozben kela14-gyel, Ok akkor mentek fel a HHHra.

Onnna vissza repter es a cikkcakkos also reszt akaruk megnezni, de a tavalyi utvonalon mentunk vegul. Aztan az idei uj maszast meg beraktuk a vegere. En kellemesen elfaradtam!:)

Holnap en fogom zarni a sort:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megoldjuk, csak 10re nem tudok odaérni. ;) (kiállva 30 kilómétert? na az durva lenne)

Hihi VV, nagyon ismersz - szóval mókás, mert recsegett-ropogott, s gondoltam felteszem az új nyerget, erre lepucoltam, s látom rajta a bazinagy repedést! Szóval ha nem tervezek nyeregcserét, nagyon megszívhattam volna vele, ha egy sziklás részen ridegtörik...

Roox 4.2 csõ VOLT...mondjuk azonnali (problémamentes) csere lesz, ennyivel könnyebb a dolog.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Dante-t el kéne tiltani a kerékpároktól, mert minden tönkretesz.:D

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Ha ezen múlik adok kölcsön nyeregcsövet ;) a reptérig meg kiállva jössz...

amúgy milyen csõ?
One planet, one tribe...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
LOL, én sajnos nem megyek, mert ma hazasprintben elroppantottam a nyeregcsövemet. Sorry, holnap garival cserélem. Hát csúnya egy fáradásos repedés, biza. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Ha minden igaz akkor én is holnap 10re a reptéren leszek egy Trek 8500assal. Lehet üvöltözni, ha vak lennék...
One planet, one tribe...

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts

Én mennék szombaton!

De 10-f11 körül találkozzunk, hogy CM-re meglegyünk, oks?

Halihó mindenki!
Rövid leszek mert rohanok, és nem leszek netközelben. holnap 10re ott leszek a reptéren én is. Ne bujjatok el a fák között :-)
Hajrá!
Hurka

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Most zuhogott le az eso, de nem erdekel...akkor is megyek fel ma.

kb 17re erek le a Vitorlazorepterre. Viragosnyereg felol megyek fel HHHra. Ha ezt az oldalt meg akarod nezni, akkor jer a Szentendrei uti baumaxhoz:) Aztan megyunk egyutt. Bar ahogy olvastam Te azert elorebb vagy felkeszulesileg, de majd mutatod az utat.

Erõs túlzás, csak nemrég találtam jó helyeket. Vörös-kõváron (ahol szélirányjelzõ akármi van) leszek, és le-le nézek reptérre. Meg tudnál csörgetni, ha kiérsz?
a második p néma!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Nekem is csak 4 körül jön össze ma (2t terveztem). Egy elérhetõség: pannon 411 ötvennyolctizennégy.

Most zuhogott le az eso, de nem erdekel...akkor is megyek fel ma.

kb 17re erek le a Vitorlazorepterre. Viragosnyereg felol megyek fel HHHra. Ha ezt az oldalt meg akarod nezni, akkor jer a Szentendrei uti baumaxhoz:) Aztan megyunk egyutt. Bar ahogy olvastam Te azert elorebb vagy felkeszulesileg, de majd mutatod az utat.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

En fel 4ig dolgozok, s 4 korul indulok itthonrol Viragosnyereg felol kozelitven meg a Voroskovarat vagy a repteret

Nekem is csak 4 körül jön össze ma (2t terveztem). Egy elérhetõség: pannon 411 ötvennyolctizennégy.
a második p néma!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sajnos csúszunk 1 órát igy csak-kor tudok ott lenni...

Nagyon sajnálom de ez az átka a nagy távolságnak.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Énis csatlakoznék a csapathoz ha lehet ! Bár a múlt héten már 1x megpróbáltam emlékezetbõl bejárni a pályát de ez most csalafintább mint a tavalyi. Akkor 10 kor a röpptéren.

Bar en korabban gondoltam indulni, azert 10re en is odamegyek holnap. [Elotte ugyis lesz egy Viragosnyereg-HHH utovnal meg:)]

Ma delutan en olyan 16kor indulok Obudarol. repterre kb 17re erek le.

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Énis csatlakoznék a csapathoz ha lehet ! Bár a múlt héten már 1x megpróbáltam emlékezetbõl bejárni a pályát de ez most csalafintább mint a tavalyi. Akkor 10 kor a röpptéren.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Vállat szerencsére nem vertem be, viszont egyszer egy köves részen döltem el bordára, az nem volt olyan jó. Mivel elötte másztam, így a szemüveg a hátul volt a nyakamnál, és elveszett belõle az egyik átlátszó lencse :(

Amúgy voltam már a HüvösVölgyi reptérnél, a gyerekvasút után bementem az erdõbe, onnan kék túristaút, és az ott ment el mellette. De asszem meg lehet közelíteni "sima" úton is. Off: elég viccesek ezek a jelzések. úgy vagyok vele, mint a bicajúttal. megyek rajta, aztán egyszer csak eltûnik... Az meg hogy a térképen eléggé más van néhol, meg le is van kopva sokhelyütt...

Akkor én 10kor ott leszek.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Kétszer is ugrottam tigrisbukfencet elõre a bicóról, mert úgy gondoltam, hogy az vicces :D Hol indulnátok? 10-f11 jó lenne. Hüvösvölgyhöz odatalálok...

Válladat nem szoktad leütni ilyen alkalmakkor? Mer én sajnos igen. A tigrisbukfenc ugye nem gond, csak a talajfogás problémás még nekem...

Sztem, ha a Hûvösvölgyet megtalálod a reptér sem okozhat gondot. BM térkép, mountainbikesport...
a második p néma!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Mi 10-kor találkozunk a repülõtérnél :)
úgy tûnik,leszünk egy páran a pályán :)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
A holnapi pályabejáráshoz csatlakoznék, ha lehet. Kb ismerem is az útvonalat.
Szal akkor mint Tibee... 10-f11 Hûvösvölgy valahol?
One planet, one tribe...