Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
869 hozzászólás a témában

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Viszont, ha jól számoltam, a Mavictól csak kb 150 grammal, a Campagnolotól 250 grammal nehezebb, persze párban....(Mondjuk a Mavic nem is igazán olcsó, bár gondolom jobb)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Köszi a választ! Nézegettem az adatokat de amire nekem futná ott 40-50 dkg a különbség, tehát közel fél kg! Az sok! Szerintem! Bár a Gipiemme nagyon dizájnos! Köszi még 1szer! Gondolkodom........

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Atesz!!!!: gyári fûzött kerékkel kapcsolatban, pontosabban Gipiemme kerékrõl mit tudsz nekem mondani? Szerinted milyenek, súlyra sokkal jobbak a Shimano-k csak azok nem tetszenek! Bár a WH-R540 jó lenne de csak használtan lehet hozzájutni! 2-3 éves kereket meg nem igazán vennék!
Gabi!: Neked Gipiemme van, mik a tapasztalataid, meg vagy elégedve velük?
Köszi elõre is!

szepii, nekem semmi bajom velük. Több, mint 90 kilóval tekerek, tökön-paszulyon keresztül, de még mindíg tökéletesek. Persze, nem is járok velük annyit, mint Atesz, az igaz. Szerintem az áruk megfizethetõ, jól néznek ki, legfeljebb nem a legkönnyebbek, de pár gramm nem bír meghatni.

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Ha szabad kérdeznem ki az a Kalló?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Köszi!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Gipiemme kerekrõl nem sokat tudok.A shimano kerekeket használnak a barátaim ,amit látok hogy a küllõk nem az erõsségük.Pattognak és eltörnek elõbb utóbb.Amit viszont erõsen ajánlok az a MAVIC én is ezt használom mtb ás outin is ,szerintem verhetetlenek.Használt kerék:ha szépen fut az agy, és nincs ívesre kopva a felni akkor érdemes elgondolkodni ennek a vételén is.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Atesz!!!!: gyári fûzött kerékkel kapcsolatban, pontosabban Gipiemme kerékrõl mit tudsz nekem mondani? Szerinted milyenek, súlyra sokkal jobbak a Shimano-k csak azok nem tetszenek! Bár a WH-R540 jó lenne de csak használtan lehet hozzájutni! 2-3 éves kereket meg nem igazán vennék!
Gabi!: Neked Gipiemme van, mik a tapasztalataid, meg vagy elégedve velük?
Köszi elõre is!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Sziasztok. még új vagyok itt az oldalon (de Nyíregyházi) szabad itt olyat kérdezni h lehet e a közelbe venni ÚJ GT vázat? Vagy ez reklámnak minõsül. Csak mert szeretnék újra bringázni és aszem GT-t szeretnék de ha segítettek választani ötleteitekkel az se baj. :help: THX

Én úgy tudom, hogy Magyarországról kivonult a GT forgalmazás, kb. 2 éve! Azért sok sikert! Használtakat szoktak hírdetgetni az apróban...

Csodacsipa

Csodacsipa

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Köszi már úgy is régen beszéltem vele talán ma meg is látogatom.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Nyugi nem minõsül reklámnak :) Szerintem Kallóhoz nézz be és érdeklõdj. (bár elõtte nézd meg neten (eboltokban), hogy mennyiért kínálják és azt az árat mond neki, mert különben a normál, bolti árat kéri el)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Csodacsipa

Csodacsipa

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok. még új vagyok itt az oldalon (de Nyíregyházi) szabad itt olyat kérdezni h lehet e a közelbe venni ÚJ GT vázat? Vagy ez reklámnak minõsül. Csak mert szeretnék újra bringázni és aszem GT-t szeretnék de ha segítettek választani ötleteitekkel az se baj. :help: THX

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
http://apps.szon.hu/szavazas/SZON_allatszepsegverseny2007_kutya-felnott/welcome/320
Ctrl+F lendvai
Légyszike szavazzatok Sunnyra. Kösziiiii

Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Ejég csak mondani. Néha kérik, hogy mutasd, de nagyon ritka. A kalauz meg mégritkábban szokta kérni, hogy mutasd fel. DE MINDIG LEGYEN NÁLAD MERT SOHA NEM LEHET TUDNI!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Ákos!
Mikor veszed az ic-re a jegyet akkor fel kell mutatni a törzskártyát, hogy ingyen legyen a jegy? Vagy elég csak mondani, hogy van és az ellenõr majd megnézi a vonaton. Persze itt most a kedvezményes napokról van szó.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Köszi megkaptam.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Elküldtem, remélem megérkezik.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
kllks@freemail.hu

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Ákos! Ha kell még a meghívó az iwiw-re akkor adj egy e-mail címet és küldöm.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hát a qrva halak... :D csak egy szép nagy Vörösszárnyút fogtam (ott ahol múltkor voltunk) de az is kiszökött a nevelõfater gagyi haltartójából. Jövõhéten tekerek kb 480 km-t benne 6tokajihegymászással.
Kemény lesz. Grat a ZM-hez.

Hajrá Máté!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Hát a qrva halak... :D csak egy szép nagy Vörösszárnyút fogtam (ott ahol múltkor voltunk) de az is kiszökött a nevelõfater gagyi haltartójából. Jövõhéten tekerek kb 480 km-t benne 6tokajihegymászással.
Kemény lesz. Grat a ZM-hez.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé