Én Öcsiékhez járok Örökösföldön a busz végállomásnál.Hol vannak a városban vagy a közelben bringásboltok?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. April 05. 00:37
Posted 2008. February 08. - 18:24
Posted 2008. February 06. - 11:10
2006-os Bikemag évadja van-e valakinek?
különösen a július-augusztus-szeptember-i számok érdekelnek
inkább 1-2 napra kellne nem megvételre
különösen a július-augusztus-szeptember-i számok érdekelnek
inkább 1-2 napra kellne nem megvételre
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2008. January 31. - 19:13
Posted 2008. January 26. - 10:45
Na vettem egyet. Öcsiék nem ismerték, de a szarvas utcán volt ott viszont csak 1 literes. Na mind1, sztem 4600ér nemvolt az rossz vétel. Úgyis eladok vagy 6dl-t.
Posted 2008. January 26. - 00:01
[QUOTE=Coldrock--->NRS;677706]fel, de minek?! Egész héten beteg vagyok - hörghurut... Hívtak focizni csapatba, jólenne elmenni de ahhoz egy kis állóképességet kell csinálnom + lefogyni vagy 5-8 kilót. akarok venni Penco Ionogen szirupot. [SINEM TUDJÁTOK HOL LEHET NYÍREGYHÁZÁN VENNI ???[/
Menj a KERÉKVÁRBA Öcsit kérdezd meg.
Menj a KERÉKVÁRBA Öcsit kérdezd meg.
Cross-to-save A természettel összhangban élõ, gondolkodó, sportoló ember. Kaland, küzdelem, kihívás - életstílus
Posted 2008. January 20. - 19:26
fel, de minek?! Egész héten beteg vagyok - hörghurut... Hívtak focizni csapatba, jólenne elmenni de ahhoz egy kis állóképességet kell csinálnom + lefogyni vagy 5-8 kilót. akarok venni Penco Ionogen szirupot. NEM TUDJÁTOK HOL LEHET NYÍREGYHÁZÁN VENNI ??? következõ hónapban 130km a kitûzött célom, ennyit akarok lefutni. Sok sikert magamnak! xD
Posted 2008. January 15. - 23:14
Hát akkor megyünk amikor kedvünk van... általában délben. most hétvégén lehet kimegyünk... csak kéne 2 vaskapu!
Máté fiam csak nem felébredtél a téliálomból?:)Semmi bringa?
Cross-to-save A természettel összhangban élõ, gondolkodó, sportoló ember. Kaland, küzdelem, kihívás - életstílus
Posted 2008. January 01. - 18:50
mikor szoktatok kint lenni a jégen?
én a bujtosra járok jégkorongozni
Hát akkor megyünk amikor kedvünk van... általában délben. most hétvégén lehet kimegyünk... csak kéne 2 vaskapu!
Posted 2007. December 31. - 18:33
Posted 2007. December 29. - 18:35
Sóstón a jég fasza!! Voltam ma korongozni egyet.
mikor szoktatok kint lenni a jégen?
én a bujtosra járok jégkorongozni
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2007. December 28. - 02:36
Ó basszus akkor nem képzelõdtem :confused:
Bocs Máté csak teljesen ki vagyok készülve már. Vizsgák, kevés alvás betesz az embernek :cegly: Nem akartam bunkó tahó lenni
Majd a vendégem leszel egy-két sörre, csak majd megdumáljuk mikor
Ezer bocsánat érte, már ki kéne aludnom magamat végre.
Bocs Máté csak teljesen ki vagyok készülve már. Vizsgák, kevés alvás betesz az embernek :cegly: Nem akartam bunkó tahó lenni
Majd a vendégem leszel egy-két sörre, csak majd megdumáljuk mikor
Ezer bocsánat érte, már ki kéne aludnom magamat végre.
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2007. December 27. - 22:43
Ákos essen le a füled a fülessel együtt ! :lol1:
Állomásnál szálltál ma le 6osról köszöntem, de nemhallottad, mert mán megint hallgattad a zenédet... xD
Állomásnál szálltál ma le 6osról köszöntem, de nemhallottad, mert mán megint hallgattad a zenédet... xD
Posted 2007. December 26. - 18:17
Sóstón a jég fasza!! Voltam ma korongozni egyet.
Posted 2007. December 26. - 11:41
Posted 2007. December 26. - 03:25
Üdv körünkben Máté Boldog Karácsonyt Neked Is és Családtagjaidnak is és Minden Fórumtársnak és Családtagjainak és Boldogabb Újévet mint az idei.
80kiló nemsemmi, de mennyirõl?
Ha így fog esni a hó mint most akkor nemsok esélyetek lesz a hóban tekerni, max korcsolyázni
Hogy kicsit meséljek a terveimrõl: januárban vizsgák után tervezem, hogy nekiülök a jogsinak, majd következõ félév után a nyáron megint megyek dolgozni, mert kocsira gyûjtök (természetesen használtra) bicajra sajnos nem jut idõm, mivel most is el kell olvasnom kb 600 oldalt + min. 6 oldalas dogát kell írnom + zh-k ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még belegondolni is rossz Fõleg a köcsög pesti tanár két ünnep közé berakott vizsgát Kezd nagyon elegem lenni az egyetembõl és az egész országból. Na mind1 politikát hagyom.
Boldog Karácsonyt és Sikeres Újévet Mindenkinek!!!
80kiló nemsemmi, de mennyirõl?
Ha így fog esni a hó mint most akkor nemsok esélyetek lesz a hóban tekerni, max korcsolyázni
Hogy kicsit meséljek a terveimrõl: januárban vizsgák után tervezem, hogy nekiülök a jogsinak, majd következõ félév után a nyáron megint megyek dolgozni, mert kocsira gyûjtök (természetesen használtra) bicajra sajnos nem jut idõm, mivel most is el kell olvasnom kb 600 oldalt + min. 6 oldalas dogát kell írnom + zh-k ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még belegondolni is rossz Fõleg a köcsög pesti tanár két ünnep közé berakott vizsgát Kezd nagyon elegem lenni az egyetembõl és az egész országból. Na mind1 politikát hagyom.
Boldog Karácsonyt és Sikeres Újévet Mindenkinek!!!
Posted 2007. December 26. - 01:28
Hali ! Visszatértem !
Elõször is Sok BOldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Aztán meg írok pár sort mitörtént velem. Térdem miatt féléves tesi felmentés. Szeptember óta csak néha focizgatok meg kutyátsétáltatok. Fel is híztam 80 kilára...de már jobban van a lábam, tudok futni meg kóborkutyákat rúgdosni vele. csináltam egy írásbeli középszintû angol nyelvvizsgát is, ami épphogy sikerült, na de nemszámít MEGVAN és kész!:bananadanA számítógépemet sorozatos támadások érik: vírusok, tápegység beszart, +én magam, így kb 1 hete állítottam helyre a rendszert,de már megint van vmi vírusgenyóm...
valamikor kimehetnénk majd a hóba tekerni, mint tavaly! Ugye Gábor ?!
byez
Elõször is Sok BOldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Aztán meg írok pár sort mitörtént velem. Térdem miatt féléves tesi felmentés. Szeptember óta csak néha focizgatok meg kutyátsétáltatok. Fel is híztam 80 kilára...de már jobban van a lábam, tudok futni meg kóborkutyákat rúgdosni vele. csináltam egy írásbeli középszintû angol nyelvvizsgát is, ami épphogy sikerült, na de nemszámít MEGVAN és kész!:bananadanA számítógépemet sorozatos támadások érik: vírusok, tápegység beszart, +én magam, így kb 1 hete állítottam helyre a rendszert,de már megint van vmi vírusgenyóm...
valamikor kimehetnénk majd a hóba tekerni, mint tavaly! Ugye Gábor ?!
byez
Posted 2007. December 21. - 15:41
Posted 2007. December 18. - 16:57
Hát eddig egy dolog ami pozitív a hétben: nem jött össze a mávosok sztrájkja
Nekem aztán max. január végén lesz szünet (márha elsõre sikerülnek a vizsgák + nem megyek dolgozni), mivel két ünnep közt is lesz vizsgám és január elsõ felében.
Nekem aztán max. január végén lesz szünet (márha elsõre sikerülnek a vizsgák + nem megyek dolgozni), mivel két ünnep közt is lesz vizsgám és január elsõ felében.
Posted 2007. December 17. - 21:30
Kitartás már csak néhány nap és itt a szünet !!!!!!
+ néhány doga
+ néhány doga
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2007. December 14. - 20:38
DE ROHADT GYÖNYÖRÛ LESZ A JÖVÕ HETEM :rocketman 4 vizsga + mellé ezek a köcsög vasutasok is sztrájkolni fognak! Nembaj, gyûjtöm a pénzt és ha minden jólmegy akkor már jövõ õsszel már kocsival fogok járni! És akkor felõlem meg is pusztulhat a Máv és a szaszervezetei ott ahol vannak! :rocketman :ogien:
Norbi te hogy jösz majd haza jövõ héten?
Bocs mindenkitõl az off-ért de ez már nagyon kiborít!
Norbi te hogy jösz majd haza jövõ héten?
Bocs mindenkitõl az off-ért de ez már nagyon kiborít!