Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. April 05. 00:37
Posted 2008. August 23. - 13:07
http://img5.tar.hu/m.../19488619.jpg#3
MEGALOL KÉP! még az elõzõ jégkorszak idején tekertünk együtt, fórumosok.:afro:
MEGALOL KÉP! még az elõzõ jégkorszak idején tekertünk együtt, fórumosok.:afro:
Posted 2008. August 23. - 13:05
hát van képem, bár múltkor akkorát buktam betonon, lejött az összes bõr róla:D itt tekerek a városban / ibrány / erdõ attól függ milyen a kedv. csak egy az állandó, a 45ös átlag.:lol1: Itt egy kép, de tök fölösleges, mert ha megyek úgyse veszel észre(max a menetszelem-múltkor egy kamiont majdnem felborított..), leparkolni meg ritkán szoktam.
http://img5.tar.hu/m.../19432466.jpg#3
A nyeregcsövem a vizszintessel, kisebb szöget zár most mint a képen.
http://img5.tar.hu/m.../19432466.jpg#3
A nyeregcsövem a vizszintessel, kisebb szöget zár most mint a képen.
Posted 2008. August 19. - 19:18
Máté vagy egy magellanon vagy egy országútin teker álltalában (vagy a füvet a sufniban )(ezt nem hagyhattam ki).
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2008. August 19. - 11:47
Posted 2008. August 19. - 11:37
Hali, én nem ismerek senkit a fórumon aki DH-zna Nyiregyen.
Posted 2008. August 12. - 00:49
hali!
dh zik vki szabolcs megyében? ha igen vegyen már fel msnre , ésn is akarok csak it nincs kivel :S
elgr3gory@hotmail.com
dh zik vki szabolcs megyében? ha igen vegyen már fel msnre , ésn is akarok csak it nincs kivel :S
elgr3gory@hotmail.com
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.
Posted 2008. July 03. - 15:30
Hello!Úgy néz ki, hogy be fog figyelni egy kis pihenés Dombrádon a Tisza mellet.Nem tudja valaki, hogy ott van-e jó hely (dirtjump,vagy mitadisten waterjjumo,esetleg valamilyenpálya).Ez fontos lenne, köszi.
A türelem tornaterem.
Posted 2008. June 18. - 09:17
Ma este Nyíregyházán az Indexben óriási party lesz!
Ne hagyjátok ki!Tittyman percussion show lesz, és a
Resident:dj.Ungvári.Szeretettel várunk mindenkit!
Ne hagyjátok ki!Tittyman percussion show lesz, és a
Resident:dj.Ungvári.Szeretettel várunk mindenkit!
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Posted 2008. May 30. - 23:20
Ok, bár most úgy néz ki, hogy családi program is lesz (új autónk kipróbálása ), de azért csörögj rám mindenképp!
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2008. May 30. - 19:18
Posted 2008. May 25. - 09:24
Posted 2008. May 21. - 14:29
A Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc-Szem Egyesület idén is megrendezi az ötödik születésnapját ünneplõ Robinson Kupa amatõr terepkerékpár-versenyt!
Idõpontja: május 31. szombat 9:00.
A helyszín maradt: Nyíregyháza, Robinson-domb (Május 1. tér).
Ahogy azt már megszokhattátok, idén is lesz kerékpáros felvonulás, és az értékes nyeremények sem maradnak el. A szervezõk áttervezett pályával és módosított lebonyolítási renddel várnak minden kedves versenyzõt és nézõt.
V. Robinson Kupa május 31-én, a Robinson-dombon!
Idõpontja: május 31. szombat 9:00.
A helyszín maradt: Nyíregyháza, Robinson-domb (Május 1. tér).
Ahogy azt már megszokhattátok, idén is lesz kerékpáros felvonulás, és az értékes nyeremények sem maradnak el. A szervezõk áttervezett pályával és módosított lebonyolítási renddel várnak minden kedves versenyzõt és nézõt.
V. Robinson Kupa május 31-én, a Robinson-dombon!
Posted 2008. May 21. - 00:47
Posted 2008. May 20. - 23:55
Posted 2008. April 17. - 09:07
Halihó
A debreceni CM-rõl:
Critical Mass!
Április 22 Békás tó 18.00
Útvonal:
Békás tó-Pallagi út-Nagyerdei körút-Simonyi út-Bem tér-Füredi út-Böszörményi út-Pesti utca-Nyugati u.-Miklós u.-Szent Anna u.-Klaipeda u.-Burgundia u.-Csapó u.-Árpád tér-Nyíl u.-Hadházi u.-Bem tér-Péterfia u.-Kálvin tér-Kossuth tér(végállomás)
A debreceni CM-rõl:
Critical Mass!
Április 22 Békás tó 18.00
Útvonal:
Békás tó-Pallagi út-Nagyerdei körút-Simonyi út-Bem tér-Füredi út-Böszörményi út-Pesti utca-Nyugati u.-Miklós u.-Szent Anna u.-Klaipeda u.-Burgundia u.-Csapó u.-Árpád tér-Nyíl u.-Hadházi u.-Bem tér-Péterfia u.-Kálvin tér-Kossuth tér(végállomás)
Posted 2008. April 04. - 19:02
Szerintem bármelyik bringaboltba megcsinálják. Én a Kerékvárba járok. Árat azt sajna nem tudok mondani.sziasztok
melyik boltban csináltattok olyan szerelést igénylõ dolgokat, mint olajcsere teloban illetve tárcsafékek légtelenítése?
árat is irjatok pls
köszi
zs
Mikor lesz? Ha nem lesz dolgom szerintem tudok menni.Valaki fog menni CM-re? Norbi Debrecen?
Posted 2008. March 31. - 20:21
sziasztok
melyik boltban csináltattok olyan szerelést igénylõ dolgokat, mint olajcsere teloban illetve tárcsafékek légtelenítése?
árat is irjatok pls
köszi
zs
árat is irjatok pls
köszi
zs
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2008. March 29. - 21:12
Posted 2008. March 27. - 17:18
Hát ha átjössz debibe lehet tudok egyet 4körül Shm 505öst.
Nyíregyen a Specko a best szerintem a dózsa györgyön...
Nyíregyen a Specko a best szerintem a dózsa györgyön...
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: