Köszi az eddigi segítségeteket, Elasottegertetem és LeGeon! LeGeon-nak igaza van, a neten 40 ezer körül van a Magellan Hydra. Egyébként mi a véleményetek a Hauser termékeirõl? Van róla tapasztalatotok, mert ezek jóval olcsóbbak. LeGeon, köszi a képet, de szerintem inkább újban gondolkodom, mert mivel technikai téren nem vágom még annyira a bicajos témát, nem akarom, hogy valami rejtett hibást sózzanak rám. Elasottegertetem, köszi a címeket, ezeket én is ismertem, csak idõt kell rájuk szakítanom, ami leghamarabb jövõ héten lesz. Az örökösföldiben még nem voltam, plussz a Vasgyár utcaiba is biztos be fogok nézni. Ha még valaki másnak van valami jó tippje, hogy milyen MTB-ot vegyek ennyi összegbõl, szívesen várom tanácsát! Köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. április 05. 00:37
Írta 2006. június 06. - 12:48
Írta 2006. június 06. - 08:40
Egyébként szét kell nézni a boltokban. Ajálni tudom pl: a szarvas utcán a profi bringát, a Szent István utca sarkán lévõ belvárosi bringaboltot és az örökösföldi kerékpárboltot (ami most nemrég nyílt az örökösföldi buszvégállomás szomszédságában).
Lassan járj, ugyanoda érsz
Írta 2006. június 05. - 21:53
Írta 2006. június 05. - 21:50
És melyik az a honlap?Felraktam a Robinson kupa képeket a weblapunkra. Sajna nem sok van mert lemerült a gépemben az aksi. De, ha még valaki csinált képet azt is felrakom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. június 05. - 21:28
Üdv.
Tudtommal a hydra leggyengébb kategóriája is 40 körül van. Tehát újonnan nemnagyon megoldható enyi pénzért. Szerintem régebbi bringákat kéne nézned.
Azok talán beleférnek a keretbe. Azokkal rendesen tudsz is tekerni.
Bár nehezebb egy olyan beszerzése, mint bemenni és leszedni egyet a polcról, de szerintem megéri.
Csak úgy példának adok egy linket, hogy én miylenekre gondolok:
http://apro.bikemag....ct=16726&cat=12
Tudtommal a hydra leggyengébb kategóriája is 40 körül van. Tehát újonnan nemnagyon megoldható enyi pénzért. Szerintem régebbi bringákat kéne nézned.
Azok talán beleférnek a keretbe. Azokkal rendesen tudsz is tekerni.
Bár nehezebb egy olyan beszerzése, mint bemenni és leszedni egyet a polcról, de szerintem megéri.
Csak úgy példának adok egy linket, hogy én miylenekre gondolok:
http://apro.bikemag....ct=16726&cat=12
Írta 2006. június 05. - 20:05
Üdv lackó. Abban az árkategóriában szerintem olyan bicaj, ami tartós is az az acélvázas magellán hidra, de várd meg a többiek válaszát is.
Írta 2006. június 05. - 19:42
Sziasztok nyíregyi bicajosok! Én új vagyok itt. Tanácsot szeretnék kérni tõletek, hogy hol (melyik üzletben) érdemes Nyíregyen olcsó és tartós MTB-ot venni? Szívesen venném a tapasztalataitokat! Tudom, hogy Tesco-ban nem szabad, de pénzem sincs rá túl sok, max 25-30000 Ft. Tudtok ilyen árkategóriában modelleket ajánlani? Köszi a segítséget és kívánok nektek további jó bicajozást (csak jól öltözzetek fel és vigyetek gumicsizmát a télies idõ miatt!)!
Írta 2006. június 03. - 14:14
Felraktam a Robinson kupa képeket a weblapunkra. Sajna nem sok van mert lemerült a gépemben az aksi. De, ha még valaki csinált képet azt is felrakom.
Írta 2006. június 02. - 22:32
Szia Cruxos!
Privát ment a telefonszámmal!
Privát ment a telefonszámmal!
Írta 2006. június 02. - 16:20
Máté, akkor holnap sem jösz Robinsonra? Ugyebár az nem hegy szal elvileg szabad. Nekem Scott ismét görgõ üzemmódban van úgyhogy lehet Napalmon tekerem le a távot. Mondjuk annyira szakad mostis, hogy átkell gondolni ezt az egészet..
Írta 2006. június 02. - 15:33
Na f***a most voltunk orvosnál, meg X-ray-eztek és hullámos a porc a térdemben ami 3-4 hét míg regenerálódik, különbözõ porcépítõ gyógyszerek hatására. Addig meg nem mehetek hegyre tekerni. De csak simán mehetek aszondta... 3hónapig nem tesizek a suliban > Szept 2.-áig De töribõl ma írtam TZ-t és nem lett rossz
Írta 2006. június 01. - 19:22
Elküldené nekem valaki privátban Virágh István telefonszámát és e-mail címét? Köszi! (2002-es ezüst Magellan Serpens bringája van)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 31. - 11:50
én nem nagyon akarok beleszolni, de egyszer voltunk a haverokkal paintball-ozni, akkor amikor meg volt hírdetve hogy lesz egy verseny. akkor ingyen volt minden, csak a lõszerért kellett fizetni. szoval ha nem sürgös akkor várjatok még hírdetnek valami verseny vagy kupát és akkor olcsóbb. igaz amikor mi voltunk csak egy csapat volt rajtunk kivûl, persze a rendõrség rohamosztagából:scared: szóval szarrá lõttek minket:rocketman de rohadt jó volt!!!!!!!!!
Írta 2006. május 31. - 10:07
Norbi nincs értelme, ne hívd õket mert 4 embernek felesleges. Sejtettük hogy ez lesz és be is jött. Addig mindenkinek volt lelkesedése, míg nem volt 1 konkrét ár. Most hogy van (ami ténleg nem kevés, de szerintem megéri, mert ennyiért 1 egész napra miénk a pálya + a pályán van épület amiben lehet jó csatákat vívni + adnak felszerelést + nem kell a picsába kimenni + tartalmazott 600db lõszert ami legalább 10 körre elég (1 kõr a pályától és a játékosok siettségétõl függõen 3-30 perc között van)), egybõl mindenki visszamondja. Még szerencse hogy nem mondtunk konkrét idõpontot a pinkertonosnak. Akkor költsétek a pénzeteket piára! Kész én többet nem hozok fel 1 ötletet se.
Írta 2006. május 30. - 20:02
Én már nagyon régen kiakarom ezt próbálni, szóval írj fel.
Még lehet tudok szerezni 2 embert, de nekik kb 3 hét múlva lenne jó.
Még lehet tudok szerezni 2 embert, de nekik kb 3 hét múlva lenne jó.
Írta 2006. május 30. - 19:52
Az nagyon sok. Anyit nemér meg nekem. Lasynak sem.
Akkor inkább megyünk és szinezet vizes vizipisztolyal lõdözzük egymást fehér pólóban
(vagy vezsünk cuccot bringára)
Akkor inkább megyünk és szinezet vizes vizipisztolyal lõdözzük egymást fehér pólóban
(vagy vezsünk cuccot bringára)
Írta 2006. május 30. - 19:45
(5ös lottó reklám) MENNNNNNYIIIII ????
Apának most lesz 50. szülinapja inkább veszek neki valami jó cuccot belõle. Meg még le****atom magam 2 kurvával... Ennyiért kicsit luxus ez a hobbi, szerintem
Apának most lesz 50. szülinapja inkább veszek neki valami jó cuccot belõle. Meg még le****atom magam 2 kurvával... Ennyiért kicsit luxus ez a hobbi, szerintem
Írta 2006. május 30. - 17:49
Akkor így írom: a komplett ár (ami tartalmazza a pálya bérletét, a felszerelést és 600db lõszert (amibõl alapból 100db lõszer jár)) fejenként:
10500Ft/Fõ
10500Ft/Fõ
Írta 2006. május 30. - 17:15
Inkább úgyird, hogy akkor fejenként mennyi?
2500 a felszerelés emberenként és 8000 a pálya?
Akkor az 8 emberrel 3500 lenne ugyebár.
Vagy félreértettem valamit?
2500 a felszerelés emberenként és 8000 a pálya?
Akkor az 8 emberrel 3500 lenne ugyebár.
Vagy félreértettem valamit?
Írta 2006. május 30. - 17:10
Nah akkor aki majd akar jönni paintballozni az iratkozzon fel ide a listára (min 8 fõ kell, de 10 vagy a felett lenne az ideális mert akkor élvezetes igazán ha többen vagyunk ) :
-elasott
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Azért lenne fontos hogy meglegyen a létszám minél hamarabb mert minél tovább tart összehozni a létszámot, annál késõbbre tudjuk a pályát lefoglalni.
Az ár: 10500FT (ebben benne van a 2500FT felszerelés (tartalmaz 100töltényt, a ruházatot, a védõfelszerelést és a fegyvert), pályabérlet és 8000FT az 500db lõszerre, mert annyi biztos kellesz)
-elasott
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Azért lenne fontos hogy meglegyen a létszám minél hamarabb mert minél tovább tart összehozni a létszámot, annál késõbbre tudjuk a pályát lefoglalni.
Az ár: 10500FT (ebben benne van a 2500FT felszerelés (tartalmaz 100töltényt, a ruházatot, a védõfelszerelést és a fegyvert), pályabérlet és 8000FT az 500db lõszerre, mert annyi biztos kellesz)