Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Please log in to reply
869 replies to this topic

lackó-bike

lackó-bike

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Köszi az eddigi segítségeteket, Elasottegertetem és LeGeon! LeGeon-nak igaza van, a neten 40 ezer körül van a Magellan Hydra. Egyébként mi a véleményetek a Hauser termékeirõl? Van róla tapasztalatotok, mert ezek jóval olcsóbbak. LeGeon, köszi a képet, de szerintem inkább újban gondolkodom, mert mivel technikai téren nem vágom még annyira a bicajos témát, nem akarom, hogy valami rejtett hibást sózzanak rám. Elasottegertetem, köszi a címeket, ezeket én is ismertem, csak idõt kell rájuk szakítanom, ami leghamarabb jövõ héten lesz. Az örökösföldiben még nem voltam, plussz a Vasgyár utcaiba is biztos be fogok nézni. Ha még valaki másnak van valami jó tippje, hogy milyen MTB-ot vegyek ennyi összegbõl, szívesen várom tanácsát! Köszi!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Egyébként szét kell nézni a boltokban. Ajálni tudom pl: a szarvas utcán a profi bringát, a Szent István utca sarkán lévõ belvárosi bringaboltot és az örökösföldi kerékpárboltot (ami most nemrég nyílt az örökösföldi buszvégállomás szomszédságában).
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
www.nyir1ibringasok.atw.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Felraktam a Robinson kupa képeket a weblapunkra. Sajna nem sok van mert lemerült a gépemben az aksi. De, ha még valaki csinált képet azt is felrakom.

És melyik az a honlap? :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Üdv.
Tudtommal a hydra leggyengébb kategóriája is 40 körül van. Tehát újonnan nemnagyon megoldható enyi pénzért. Szerintem régebbi bringákat kéne nézned.
Azok talán beleférnek a keretbe. Azokkal rendesen tudsz is tekerni.
Bár nehezebb egy olyan beszerzése, mint bemenni és leszedni egyet a polcról, de szerintem megéri.
Csak úgy példának adok egy linket, hogy én miylenekre gondolok:
http://apro.bikemag....ct=16726&cat=12

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Üdv lackó. Abban az árkategóriában szerintem olyan bicaj, ami tartós is az az acélvázas magellán hidra, de várd meg a többiek válaszát is.

lackó-bike

lackó-bike

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok nyíregyi bicajosok! Én új vagyok itt. Tanácsot szeretnék kérni tõletek, hogy hol (melyik üzletben) érdemes Nyíregyen olcsó és tartós MTB-ot venni? Szívesen venném a tapasztalataitokat! Tudom, hogy Tesco-ban nem szabad, de pénzem sincs rá túl sok, max 25-30000 Ft. Tudtok ilyen árkategóriában modelleket ajánlani? Köszi a segítséget és kívánok nektek további jó bicajozást (csak jól öltözzetek fel és vigyetek gumicsizmát a télies idõ miatt!)!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Felraktam a Robinson kupa képeket a weblapunkra. Sajna nem sok van mert lemerült a gépemben az aksi. De, ha még valaki csinált képet azt is felrakom.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Szia Cruxos!
Privát ment a telefonszámmal!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Máté, akkor holnap sem jösz Robinsonra? Ugyebár az nem hegy szal elvileg szabad. Nekem Scott ismét görgõ üzemmódban van úgyhogy lehet Napalmon tekerem le a távot. :) Mondjuk annyira szakad mostis, hogy átkell gondolni ezt az egészet..

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Na f***a most voltunk orvosnál, meg X-ray-eztek és hullámos a porc a térdemben ami 3-4 hét míg regenerálódik, különbözõ porcépítõ gyógyszerek hatására. Addig meg nem mehetek hegyre tekerni. De csak simán mehetek aszondta... 3hónapig nem tesizek a suliban > Szept 2.-áig De töribõl ma írtam TZ-t és nem lett rossz :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Elküldené nekem valaki privátban Virágh István telefonszámát és e-mail címét? Köszi! (2002-es ezüst Magellan Serpens bringája van)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
én nem nagyon akarok beleszolni, de egyszer voltunk a haverokkal paintball-ozni, akkor amikor meg volt hírdetve hogy lesz egy verseny. akkor ingyen volt minden, csak a lõszerért kellett fizetni. szoval ha nem sürgös akkor várjatok még hírdetnek valami verseny vagy kupát és akkor olcsóbb. igaz amikor mi voltunk csak egy csapat volt rajtunk kivûl, persze a rendõrség rohamosztagából:scared: szóval szarrá lõttek minket:rocketman de rohadt jó volt!!!!!!!!!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Norbi nincs értelme, ne hívd õket mert 4 embernek felesleges. Sejtettük hogy ez lesz és be is jött. Addig mindenkinek volt lelkesedése, míg nem volt 1 konkrét ár. Most hogy van (ami ténleg nem kevés, de szerintem megéri, mert ennyiért 1 egész napra miénk a pálya + a pályán van épület amiben lehet jó csatákat vívni + adnak felszerelést + nem kell a picsába kimenni + tartalmazott 600db lõszert ami legalább 10 körre elég (1 kõr a pályától és a játékosok siettségétõl függõen 3-30 perc között van)), egybõl mindenki visszamondja. Még szerencse hogy nem mondtunk konkrét idõpontot a pinkertonosnak. Akkor költsétek a pénzeteket piára! Kész én többet nem hozok fel 1 ötletet se.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Én már nagyon régen kiakarom ezt próbálni, szóval írj fel.
Még lehet tudok szerezni 2 embert, de nekik kb 3 hét múlva lenne jó.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Az nagyon sok. Anyit nemér meg nekem. Lasynak sem.
Akkor inkább megyünk és szinezet vizes vizipisztolyal lõdözzük egymást fehér pólóban :D
(vagy vezsünk cuccot bringára)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
(5ös lottó reklám) MENNNNNNYIIIII ????
Apának most lesz 50. szülinapja inkább veszek neki valami jó cuccot belõle. Meg még le****atom magam 2 kurvával... Ennyiért kicsit luxus ez a hobbi, szerintem
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Akkor így írom: a komplett ár (ami tartalmazza a pálya bérletét, a felszerelést és 600db lõszert (amibõl alapból 100db lõszer jár)) fejenként:
10500Ft/Fõ

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Inkább úgyird, hogy akkor fejenként mennyi?
2500 a felszerelés emberenként és 8000 a pálya?
Akkor az 8 emberrel 3500 lenne ugyebár.
Vagy félreértettem valamit?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Nah akkor aki majd akar jönni paintballozni az iratkozzon fel ide a listára (min 8 fõ kell, de 10 vagy a felett lenne az ideális mert akkor élvezetes igazán ha többen vagyunk :) ) :

-elasott
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Azért lenne fontos hogy meglegyen a létszám minél hamarabb mert minél tovább tart összehozni a létszámot, annál késõbbre tudjuk a pályát lefoglalni.

Az ár: 10500FT (ebben benne van a 2500FT felszerelés (tartalmaz 100töltényt, a ruházatot, a védõfelszerelést és a fegyvert), pályabérlet és 8000FT az 500db lõszerre, mert annyi biztos kellesz)