Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. April 05. 00:37
Posted 2006. June 18. - 21:42
Posted 2006. June 15. - 20:26
Ok én nekem is csak júliusban jó, mert a jövõ héten lesz a szóbeli középszinten.
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2006. June 15. - 20:02
Szerintem én tudok menni. Annyi, hogy a jövõhét nem jó akkor a Börzsönyben tekerek.
Ha a Balatont akarod megkerülni akkor azt 1 nap alatt meglehet oldani max 2 de nekem mind1. Viszont 4-5 napra vinni kell a bringára táskákat a ruhák miatt.
Ha a Balatont akarod megkerülni akkor azt 1 nap alatt meglehet oldani max 2 de nekem mind1. Viszont 4-5 napra vinni kell a bringára táskákat a ruhák miatt.
Posted 2006. June 15. - 11:16
Én már elkezdtem tanulmányozni a balatoni szállásokat (fõleg kempingeket), erre mi van, anyám elkezdi, hogy egyedül nem mehetek :wallbange . Ha van valakinek kedve jönni jelezze! (4-5nap, napi 30/40km több pihenõvel, szállások száma az út alatt: 3-4 kemping és 1 panzió) összköltség: 12500-15000 között
Posted 2006. June 11. - 09:30
csak nem a Fondriest-tel ? Én nem sûrûn megyek, max ha visztek. Nekem elég ha elõtte 1 nappal szóltok este 8-kor... ha megyek igen, ha nem nem. Addig is szedem a DONA-t:cheers:
Posted 2006. June 10. - 16:21
G_perfect mizu veled ? Rég hallottunk felõled !
Tekerészek, ha nem esik. :piorun: Próbálom kvalifikálni magam a Tour-ra. :horse: Van egy Liberti-s mezem, erre fel melyik csapat keveredik zûrbe, és bontja fel vele a szponzor a szerõdést?!:toiletcla
Nem megyünk egy kört a bükkben o.utival valamikor? (Kivéve a jövõ hét vége.)
Posted 2006. June 09. - 15:33
:cegly: De elb..ztam a szóbelit, õrülök ha sikerült 75%ra az egész (46 pont kell a 60-ból a 75%hoz) Büdös Károly Róbert. Örülök ha felveznek valahova.
Posted 2006. June 09. - 10:36
Ahananá hogy megyek hegyaljára!!!! Te is??
tervezem. Még másfél óra és sorra kerülök szóbelin.
Posted 2006. June 09. - 07:28
Valaki fog menni hegyaljára?
Végre holnap letudom a törit Remélem valameik diktatúrát húzom ki a tételekbõl:scratchhe
naná hogy megyek hegyaljára!!!! Te is??
ja, nincs valakinek egy használt egyenes kormánya eladó????? ócsóért
Posted 2006. June 08. - 20:19
Valaki fog menni hegyaljára?
Végre holnap letudom a törit Remélem valameik diktatúrát húzom ki a tételekbõl:scratchhe
Posted 2006. June 08. - 19:59
Hát ha ezekbe vagy szerelmes, akkor homoszexuális vagy Legalább vmi szépet mutatnál... Remélem elírtad a linket :mad:
Posted 2006. June 06. - 22:41
ÚÚ Szerlems vagyok :love1:
http://apro.bikemag....ct=16921&cat=12
1 KONA, ajdeszép. És régi xt van rajta. A kedvencem.
Csak Scotty megne tudja.
Boldog napot Norbi. Így utolsónak
(valaki vegye meg a konát és jegelje nekem egy kisideig )
http://apro.bikemag....ct=16921&cat=12
1 KONA, ajdeszép. És régi xt van rajta. A kedvencem.
Csak Scotty megne tudja.
Boldog napot Norbi. Így utolsónak
(valaki vegye meg a konát és jegelje nekem egy kisideig )
Posted 2006. June 06. - 21:48
Sziasztok nyíregyi bicajosok! Én új vagyok itt. Tanácsot szeretnék kérni tõletek, hogy hol (melyik üzletben) érdemes Nyíregyen olcsó és tartós MTB-ot venni? Szívesen venném a tapasztalataitokat! Tudom, hogy Tesco-ban nem szabad, de pénzem sincs rá túl sok, max 25-30000 Ft. Tudtok ilyen árkategóriában modelleket ajánlani? Köszi a segítséget és kívánok nektek további jó bicajozást (csak jól öltözzetek fel és vigyetek gumicsizmát a télies idõ miatt!)!
Szia!
Elõször is: te mire szeretnéd használni a bringát?
Csak szépen tekergetni esetleg ugra-bugrára!?
A kb. 20-25 ezer Ft-os bringákat felejtsd el szerintem ha jó és idõtálló gépet szeretnél! Nagyon jó használt bringákat tudnál venni ennyi pénzbõl, sõt még maradna is! Természetesen nem mindegy kitõl veszed!
Ha érdekel a dolog tudok ajánlani egy srácot aki fa**a kis bringát össze tud hozni! Nem kell félni tõle, megbízható! Megnézed, viszel magaddal valakit! Ha nem tetszik nem kötelezõ megvenni! Szerintem tud több alternatívát is ajánlani! Sõt a szerelésben is segít ha gondod van!
Az a lényeg, hogy legyen egy jó alapod, ahogy a többiek is írták!
És ha elkap a bringázás szele akkor úgysem ez lesz az utolsó bringád!
Gondold meg!
Szerintem!
Posted 2006. June 06. - 21:29
Heppi némdéj tú júúúú!
Heppi némdéj tú júúúú!
Heppi néém déj tújúú!
Heppi ném déj tú júúúúúúúúúúúúúúúúú!
Boldog névnapot!
Heppi némdéj tú júúúú!
Heppi néém déj tújúú!
Heppi ném déj tú júúúúúúúúúúúúúúúúú!
Boldog névnapot!
Posted 2006. June 06. - 19:38
Posted 2006. June 06. - 15:56
Posted 2006. June 06. - 15:54
Posted 2006. June 06. - 15:30
Hello!
Én is azt tudom mondani, hogy gyûjts még egy kicsit aztán veszel egy gépet. Nekem sincs egy nagy gépem de a váz elég jó (szerintem) és erre építek, kicserélek ezt azt. Szép lassan lehet fejlesztgetni.
Én is azt tudom mondani, hogy gyûjts még egy kicsit aztán veszel egy gépet. Nekem sincs egy nagy gépem de a váz elég jó (szerintem) és erre építek, kicserélek ezt azt. Szép lassan lehet fejlesztgetni.
Posted 2006. June 06. - 13:41
Hauserrõl anyit tudok, hogy régen apának olyan volt míg el nem lopták. Nemvolt vele gond, de azis 45 volt 4-5éve.
Használtak szerintem sincs félnivaló. Fõleg ha magas a váz.
De azis biztos, hogy még minden drágább és a kinálat is szegényes. A magellan sem szorta még a 2006-os modelleket. Legalábbis elgtöbb kelyen még nem elérhetõek. Kicsit várjál vele szerintem ha új gépet akarsz. Régi gépeket meg nézegetheted bikemag apróban is. Szivesen segitünk
Használtak szerintem sincs félnivaló. Fõleg ha magas a váz.
De azis biztos, hogy még minden drágább és a kinálat is szegényes. A magellan sem szorta még a 2006-os modelleket. Legalábbis elgtöbb kelyen még nem elérhetõek. Kicsit várjál vele szerintem ha új gépet akarsz. Régi gépeket meg nézegetheted bikemag apróban is. Szivesen segitünk
Posted 2006. June 06. - 13:00
Szia! Szerintem ami a Hydra alatt van, az már mind teszkóbájk. Azt meg tudod te is, hogy nem érdemes megvenni. Inkább gyûjts még egy kis pénzt, és/vagy õsszel-télen nézegesd az akciókat. A használttól nem kell azért annyira félni. Látszik az, ha nagyon leharcolt a gép (kopott fogaskerék, lötyõgõ agy), illetve vigyél magaddal valami hozzáértõ embert. Én technikai analfabéta vagyok mégis ezt választanám inkább, mint egy gagyi bringát.