Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Please log in to reply
869 replies to this topic

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
sok sikert ;)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Ok én nekem is csak júliusban jó, mert a jövõ héten lesz a szóbeli középszinten.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Szerintem én tudok menni. Annyi, hogy a jövõhét nem jó akkor a Börzsönyben tekerek.:)
Ha a Balatont akarod megkerülni akkor azt 1 nap alatt meglehet oldani max 2 de nekem mind1. Viszont 4-5 napra vinni kell a bringára táskákat a ruhák miatt.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Én már elkezdtem tanulmányozni a balatoni szállásokat (fõleg kempingeket), erre mi van, anyám elkezdi, hogy egyedül nem mehetek :wallbange . Ha van valakinek kedve jönni jelezze! (4-5nap, napi 30/40km több pihenõvel, szállások száma az út alatt: 3-4 kemping és 1 panzió) összköltség: 12500-15000 között

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
csak nem a Fondriest-tel ?:D Én nem sûrûn megyek, max ha visztek.:P Nekem elég ha elõtte 1 nappal szóltok este 8-kor... ha megyek igen, ha nem nem. Addig is szedem a DONA-t:cheers:

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts

G_perfect mizu veled ? Rég hallottunk felõled !

Tekerészek, ha nem esik. :piorun: Próbálom kvalifikálni magam a Tour-ra. :horse: Van egy Liberti-s mezem, erre fel melyik csapat keveredik zûrbe, és bontja fel vele a szponzor a szerõdést?!:toiletcla

Nem megyünk egy kört a bükkben o.utival valamikor? (Kivéve a jövõ hét vége.)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
:cegly: De elb..ztam a szóbelit, õrülök ha sikerült 75%ra az egész (46 pont kell a 60-ból a 75%hoz) :( Büdös Károly Róbert. Örülök ha felveznek valahova.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

naná hogy megyek hegyaljára!!!!:D Te is??

Aha
tervezem. Még másfél óra és sorra kerülök szóbelin.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Valaki fog menni hegyaljára?
Végre holnap letudom a törit :D Remélem valameik diktatúrát húzom ki a tételekbõl:scratchhe

naná hogy megyek hegyaljára!!!!:D Te is??

ja, nincs valakinek egy használt egyenes kormánya eladó????? ócsóért

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Valaki fog menni hegyaljára?
Végre holnap letudom a törit :D Remélem valameik diktatúrát húzom ki a tételekbõl:scratchhe

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Hát ha ezekbe vagy szerelmes, akkor homoszexuális vagy :D Legalább vmi szépet mutatnál... Remélem elírtad a linket :mad:

G_perfect mizu veled ? Rég hallottunk felõled !

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
ÚÚ Szerlems vagyok :love1:
http://apro.bikemag....ct=16921&cat=12
1 KONA, ajdeszép. És régi xt van rajta. A kedvencem. :)
Csak Scotty megne tudja.

Boldog napot Norbi. Így utolsónak

(valaki vegye meg a konát és jegelje nekem egy kisideig :D )

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Sziasztok nyíregyi bicajosok! Én új vagyok itt. Tanácsot szeretnék kérni tõletek, hogy hol (melyik üzletben) érdemes Nyíregyen olcsó és tartós MTB-ot venni? Szívesen venném a tapasztalataitokat! Tudom, hogy Tesco-ban nem szabad, de pénzem sincs rá túl sok, max 25-30000 Ft. Tudtok ilyen árkategóriában modelleket ajánlani? Köszi a segítséget és kívánok nektek további jó bicajozást (csak jól öltözzetek fel és vigyetek gumicsizmát a télies idõ miatt!)!

Szia!
Elõször is: te mire szeretnéd használni a bringát?
Csak szépen tekergetni esetleg ugra-bugrára!?
A kb. 20-25 ezer Ft-os bringákat felejtsd el szerintem ha jó és idõtálló gépet szeretnél! Nagyon jó használt bringákat tudnál venni ennyi pénzbõl, sõt még maradna is! Természetesen nem mindegy kitõl veszed!
Ha érdekel a dolog tudok ajánlani egy srácot aki fa**a kis bringát össze tud hozni! Nem kell félni tõle, megbízható! Megnézed, viszel magaddal valakit! Ha nem tetszik nem kötelezõ megvenni! Szerintem tud több alternatívát is ajánlani! Sõt a szerelésben is segít ha gondod van!
Az a lényeg, hogy legyen egy jó alapod, ahogy a többiek is írták!
És ha elkap a bringázás szele akkor úgysem ez lesz az utolsó bringád!
Gondold meg!
Szerintem!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Heppi némdéj tú júúúú!
Heppi némdéj tú júúúú!
Heppi néém déj tújúú!
Heppi ném déj tú júúúúúúúúúúúúúúúúú!
Boldog névnapot!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Köszönöm!:)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Isten éltessen!!!:cheers:

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Soook Boldog Névnapot Norbi :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Hello!
Én is azt tudom mondani, hogy gyûjts még egy kicsit aztán veszel egy gépet. Nekem sincs egy nagy gépem de a váz elég jó (szerintem) és erre építek, kicserélek ezt azt. Szép lassan lehet fejlesztgetni.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hauserrõl anyit tudok, hogy régen apának olyan volt míg el nem lopták. Nemvolt vele gond, de azis 45 volt 4-5éve.
Használtak szerintem sincs félnivaló. Fõleg ha magas a váz. :)
De azis biztos, hogy még minden drágább és a kinálat is szegényes. A magellan sem szorta még a 2006-os modelleket. Legalábbis elgtöbb kelyen még nem elérhetõek. Kicsit várjál vele szerintem ha új gépet akarsz. Régi gépeket meg nézegetheted bikemag apróban is. Szivesen segitünk :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Szia! Szerintem ami a Hydra alatt van, az már mind teszkóbájk. Azt meg tudod te is, hogy nem érdemes megvenni. Inkább gyûjts még egy kis pénzt, és/vagy õsszel-télen nézegesd az akciókat. A használttól nem kell azért annyira félni. Látszik az, ha nagyon leharcolt a gép (kopott fogaskerék, lötyõgõ agy), illetve vigyél magaddal valami hozzáértõ embert. Én technikai analfabéta vagyok mégis ezt választanám inkább, mint egy gagyi bringát.