Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Please log in to reply
869 replies to this topic

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Nah alakul a létszám. Eddig rajtam kívül két ember jönne paintballozni (Norbi és az egyik osztálytársam) és még 2 ember van függõben (osztálytársamnak az ikertestvére és még 1 osztálytársam). Összesen eddig 3-5fõ van. Ha esetleg akar még valaki jönni jelezze.

Helyszín: Dombrád, üdülõtelep

Idõpont: amikor megfelel (de csak miután összejön a min. 8 fõ)

Ár összesen: 6000FT (ebbõl lentébb nem engednek, mert ez 1 akciós ár)

Amit tartalmazz az ár: 500db golyó, védõfelszerelés, ruházat, pálya.

(Ez az ár fele a pinkerton álltal ajánlotnak, de a pályák adottsága ugyanaz!)(épület, fedezékek, bozótharc stb.)

Máté neked kötelezõ jönni :D
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Interneten kerestem rokonokat, akik anno USÁba mentek. Találtam 4 embert, írtam az egyiknek e-mailt, remélem rokon (elvileg vmi igazgató) és küld egy-két Cannondale-t :D:D:D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Majd Mátét tolókocsiban húzzátok magatok után :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Mazsi én megyek, de csak ha lazán megyünk, meg Ati tud szerezni nekem láncotskát meg fogask-rút. Térdem nem nagyon bírom most még terhelni, szal " BÍ KERFUL" :D

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Ott van a dombrádi pálya is, az is az övék. az már sokkal másabb, technikásabb. A képeken úgy tûnik hogy van épület is (ablak nélküli családi ház) festéknyomokkal, úgyhogy szerintem van épület. Így viszont már sokkal jobban megéri mint a pinkertonos (fele anyiba kerül)

A július végi dombrádi bicajtáborba megy valaki?

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Annál a cégnél lehet épületben menni? Mert, ha csak az a kabalási pálya van az nem valami jó, bár egyszer kilehet próbálni. Én tudok menni.
--------------------
A tekerésrõl meg annyit, hogy én szinte minden nap megyek itt a környéken, velem is nyugodtan tekerhetsz olyan 20-30 km-t szoktam tekerni. Laza tempóban.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Velem nyugodtan tekerhetsz, mert én vagyok a leglassabb a csoportból (és a leglustább is :P ). Akkor a paintballra akartok menni? 6000ft összesen max. Ha még sikerül akkor még alkudunk is (min. a 15%os kedvezményt érvényesítjük, ami 900ft-ot jelent, vagyis 5100ft, diákigazolványal)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Általában Tiszatelekre megyünk, reggeli indulással és délutáni érkezéssel. Laza tempóban megyünk (nem idõfutam:)).

lackó-bike

lackó-bike

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Én is túlvagyok a vizsgákon, így vettem egy bicajt: Neuzer Altrix- Nelson-t. Most biztos fogjátok a fejeteket, hogy ez a lökött milyen gagyit vett, de sajna 25-ért csak ez telt ki. A korábbi bicajomat még évekkel ezelõtt ellopták a pincébõl (az új bicaj áránál ezt a veszélyforrást is bele kellett kalkulálni), szóval most hosszú év után ismét szeretném a bicajozás örömét kiélni. Örömmel olvastam, hogy ti is szerveztek a nyáron kisebb-nagyobb túrákat. Mivel én ilyen téren abszolút kezdõ vagyok, csak fél napos túrákat tudnék bevállalni (a tempóm is meglehetõsen lassú lenne hozzátok, "profikhoz" képest). De ha van valakinek olyan ismerõse, aki szintén kezdõ és edzetlen, mint én, légyszi írjon ide a fórumba, mert szívesen társulnék hozzájuk. Egyébként van valami infótok a Zöld Kerék Alapítványról; õk szoktak hasonló túrákat szervezni, nem? Voltatok már esetleg az általuk szervezett túrákon?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
mindenkinek!!!

nincs valakinek kedve jövõ héten, talán a hét vége felé vagy hétvégén megcsinálni a zemplén marathon kisebbik vagy közepes körét. gondoltam elmehetnénk vonattal Tarcalig onnal bicóval Mádig és megcsináljuk a kört majd vonattal haza. én biztos megyek jövõ héten, várom kinek mikor lenne jó ha van kedvetek.....

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Tudom hogy úgyse lesz ebbõl semmi, de azért leírom.

Az extazisnál nyári akció van és az ami a pinkertonnál 10500ft volt az az extazisnál 6000ft! (ugyanaz a csomag, 500db lõszer+ruha+fegyver+védõfelszerelés)

Írjátok le a véleményeteket (bár szerintem még ezt is sokalni fogjátok).

Jah és lehet hogy a 15%-os diákkedvezményt is igénybe tudjuk venni emellett :) ami 900ft megtakarítást jelent. (persze ha igénybe lehet venni a packra).

Azért itt a weboldaluk címe: http://extazispaintball.hu

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
ilyen melegben nekem csak 1 dologra van szükségem, 1 JÓ NAGY POHÁR SÖRRE :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
hazajöttem:) 3 nap 155km, durrdefekt, 2 tokaji hegymászás, térdfájás, és még ma megyek tájfutó nõvel "biciklizni" :D:D 170 is lesz ebbõ

Izé

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Hazajöttem.:) 7 nap 425 km (14%-os emelkedõ is volt), nagyon király volt.

Gratula a jegyekhez!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Tegnap délután fél 5kor volt. 3db 4esem (magyar, matek, földrajz) és 2db 5ösöm (töri, angol) lett.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Nálatok mikor lesz eredmény hirdetés? Sok helyen ha joltudom tegnap volt.
Jövõhéten már énis végzek, szabadleszek és mehetünk hosszabb rövidebb tekerésekre.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
NAH VÉGRE TÚL VAGYOK A SZÓBELIN :D Már csak a bizit kell átvennem :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts

Szia Gabi!
Látom leporoltad a bicajt,szellõztesd hát rendszeresen.

Szia Ati!
Egy darabig gondolkodtam rajta, hogy utolérlek, és jól rádköszönök, de aztán minden kanyar után kicsitt messzebb voltál. Azért csak sikerült. Még jó, hogy megfordultál .... :D .

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Szia Gabi!
Látom leporoltad a bicajt,szellõztesd hát rendszeresen.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Kösz Máté :) Péntekig még várnom kell mert akkorra vagyok besorolva.