Nah alakul a létszám. Eddig rajtam kívül két ember jönne paintballozni (Norbi és az egyik osztálytársam) és még 2 ember van függõben (osztálytársamnak az ikertestvére és még 1 osztálytársam). Összesen eddig 3-5fõ van. Ha esetleg akar még valaki jönni jelezze.
Helyszín: Dombrád, üdülõtelep
Idõpont: amikor megfelel (de csak miután összejön a min. 8 fõ)
Ár összesen: 6000FT (ebbõl lentébb nem engednek, mert ez 1 akciós ár)
Amit tartalmazz az ár: 500db golyó, védõfelszerelés, ruházat, pálya.
(Ez az ár fele a pinkerton álltal ajánlotnak, de a pályák adottsága ugyanaz!)(épület, fedezékek, bozótharc stb.)
Máté neked kötelezõ jönni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. April 05. 00:37
Posted 2006. June 28. - 12:34
Posted 2006. June 28. - 10:26
Interneten kerestem rokonokat, akik anno USÁba mentek. Találtam 4 embert, írtam az egyiknek e-mailt, remélem rokon (elvileg vmi igazgató) és küld egy-két Cannondale-t :D:D
Posted 2006. June 27. - 20:45
Posted 2006. June 27. - 20:41
Mazsi én megyek, de csak ha lazán megyünk, meg Ati tud szerezni nekem láncotskát meg fogask-rút. Térdem nem nagyon bírom most még terhelni, szal " BÍ KERFUL"
Posted 2006. June 27. - 20:23
Ott van a dombrádi pálya is, az is az övék. az már sokkal másabb, technikásabb. A képeken úgy tûnik hogy van épület is (ablak nélküli családi ház) festéknyomokkal, úgyhogy szerintem van épület. Így viszont már sokkal jobban megéri mint a pinkertonos (fele anyiba kerül)
A július végi dombrádi bicajtáborba megy valaki?
A július végi dombrádi bicajtáborba megy valaki?
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2006. June 27. - 19:59
Annál a cégnél lehet épületben menni? Mert, ha csak az a kabalási pálya van az nem valami jó, bár egyszer kilehet próbálni. Én tudok menni.
--------------------
A tekerésrõl meg annyit, hogy én szinte minden nap megyek itt a környéken, velem is nyugodtan tekerhetsz olyan 20-30 km-t szoktam tekerni. Laza tempóban.
--------------------
A tekerésrõl meg annyit, hogy én szinte minden nap megyek itt a környéken, velem is nyugodtan tekerhetsz olyan 20-30 km-t szoktam tekerni. Laza tempóban.
Posted 2006. June 27. - 18:11
Velem nyugodtan tekerhetsz, mert én vagyok a leglassabb a csoportból (és a leglustább is ). Akkor a paintballra akartok menni? 6000ft összesen max. Ha még sikerül akkor még alkudunk is (min. a 15%os kedvezményt érvényesítjük, ami 900ft-ot jelent, vagyis 5100ft, diákigazolványal)
Posted 2006. June 27. - 15:13
Általában Tiszatelekre megyünk, reggeli indulással és délutáni érkezéssel. Laza tempóban megyünk (nem idõfutam:)).
Posted 2006. June 27. - 15:02
Én is túlvagyok a vizsgákon, így vettem egy bicajt: Neuzer Altrix- Nelson-t. Most biztos fogjátok a fejeteket, hogy ez a lökött milyen gagyit vett, de sajna 25-ért csak ez telt ki. A korábbi bicajomat még évekkel ezelõtt ellopták a pincébõl (az új bicaj áránál ezt a veszélyforrást is bele kellett kalkulálni), szóval most hosszú év után ismét szeretném a bicajozás örömét kiélni. Örömmel olvastam, hogy ti is szerveztek a nyáron kisebb-nagyobb túrákat. Mivel én ilyen téren abszolút kezdõ vagyok, csak fél napos túrákat tudnék bevállalni (a tempóm is meglehetõsen lassú lenne hozzátok, "profikhoz" képest). De ha van valakinek olyan ismerõse, aki szintén kezdõ és edzetlen, mint én, légyszi írjon ide a fórumba, mert szívesen társulnék hozzájuk. Egyébként van valami infótok a Zöld Kerék Alapítványról; õk szoktak hasonló túrákat szervezni, nem? Voltatok már esetleg az általuk szervezett túrákon?
Posted 2006. June 27. - 14:37
mindenkinek!!!
nincs valakinek kedve jövõ héten, talán a hét vége felé vagy hétvégén megcsinálni a zemplén marathon kisebbik vagy közepes körét. gondoltam elmehetnénk vonattal Tarcalig onnal bicóval Mádig és megcsináljuk a kört majd vonattal haza. én biztos megyek jövõ héten, várom kinek mikor lenne jó ha van kedvetek.....
nincs valakinek kedve jövõ héten, talán a hét vége felé vagy hétvégén megcsinálni a zemplén marathon kisebbik vagy közepes körét. gondoltam elmehetnénk vonattal Tarcalig onnal bicóval Mádig és megcsináljuk a kört majd vonattal haza. én biztos megyek jövõ héten, várom kinek mikor lenne jó ha van kedvetek.....
Posted 2006. June 26. - 23:16
Tudom hogy úgyse lesz ebbõl semmi, de azért leírom.
Az extazisnál nyári akció van és az ami a pinkertonnál 10500ft volt az az extazisnál 6000ft! (ugyanaz a csomag, 500db lõszer+ruha+fegyver+védõfelszerelés)
Írjátok le a véleményeteket (bár szerintem még ezt is sokalni fogjátok).
Jah és lehet hogy a 15%-os diákkedvezményt is igénybe tudjuk venni emellett ami 900ft megtakarítást jelent. (persze ha igénybe lehet venni a packra).
Azért itt a weboldaluk címe: http://extazispaintball.hu
Az extazisnál nyári akció van és az ami a pinkertonnál 10500ft volt az az extazisnál 6000ft! (ugyanaz a csomag, 500db lõszer+ruha+fegyver+védõfelszerelés)
Írjátok le a véleményeteket (bár szerintem még ezt is sokalni fogjátok).
Jah és lehet hogy a 15%-os diákkedvezményt is igénybe tudjuk venni emellett ami 900ft megtakarítást jelent. (persze ha igénybe lehet venni a packra).
Azért itt a weboldaluk címe: http://extazispaintball.hu
Posted 2006. June 26. - 20:50
ilyen melegben nekem csak 1 dologra van szükségem, 1 JÓ NAGY POHÁR SÖRRE
Posted 2006. June 26. - 16:32
hazajöttem:) 3 nap 155km, durrdefekt, 2 tokaji hegymászás, térdfájás, és még ma megyek tájfutó nõvel "biciklizni" :D 170 is lesz ebbõ
Posted 2006. June 25. - 14:36
Hazajöttem. 7 nap 425 km (14%-os emelkedõ is volt), nagyon király volt.
Gratula a jegyekhez!
Gratula a jegyekhez!
Posted 2006. June 25. - 11:41
Tegnap délután fél 5kor volt. 3db 4esem (magyar, matek, földrajz) és 2db 5ösöm (töri, angol) lett.
Posted 2006. June 25. - 10:21
Nálatok mikor lesz eredmény hirdetés? Sok helyen ha joltudom tegnap volt.
Jövõhéten már énis végzek, szabadleszek és mehetünk hosszabb rövidebb tekerésekre.
Jövõhéten már énis végzek, szabadleszek és mehetünk hosszabb rövidebb tekerésekre.
Posted 2006. June 23. - 12:15
NAH VÉGRE TÚL VAGYOK A SZÓBELIN Már csak a bizit kell átvennem
Posted 2006. June 22. - 12:12
Szia Gabi!
Látom leporoltad a bicajt,szellõztesd hát rendszeresen.
Szia Ati!
Egy darabig gondolkodtam rajta, hogy utolérlek, és jól rádköszönök, de aztán minden kanyar után kicsitt messzebb voltál. Azért csak sikerült. Még jó, hogy megfordultál .... .
Posted 2006. June 21. - 21:05
Posted 2006. June 19. - 09:01
Kösz Máté Péntekig még várnom kell mert akkorra vagyok besorolva.