Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Please log in to reply
869 replies to this topic

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Nekem is adidas futó cipõm van és kényelmes és gyors :)

Dirt pályához akkor komoly utánjárás kell. Azt már nemtudom, hogy konkrétabban hol, de ha meglesz a pálya elmegyek megnézni :)

Látom mai tekerésbõl is csak görgõzés lesz...

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Itt hol tudok futócipõt venni? Kényelmes legyen az a lényeg.

a tescoval szemben stop shop-ban van egy adidas bolt én ott vettem adidas futócipõt és nagyon könnyû és kényelmes. és olcsó

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Én a város másik végén lakok õgyhogy azokat a helyeket nem ismerem. A praktiker mellet szerintem egesz szep palya van (ha még megvan)
Oda jartak paran meg anno. Baumax mellet meg meg 2-3 eve mi csinaltunk parat teljen amatörséggel, de az abba maradt, de hozzá kell tenni, hogy azt azóta sem tette tönkre senki hanem helyi srácok jártak ki oda.
Kiszemelt üres helyeknél sosem tdni mikor jon a tulaj es szol bele. Lehet, hoyg 5 év mulva vagy eleht 1het mulva. Szóval ha komoylabb pályát akarsz akkor valami egyezség nem ártana.

Szal lényeg, hogy én helyedben az örökösföld melleti pályát nézegetném.

Neha elfelejtem, hogy Peti gepen az o felhasznaloja van bealitva :)

ÖÖ hát a cc az jó lenne(örökös) de oda a kissebség mindig kijár és szétrombolja az ugrókat v amielyk a roszabeset elopja a kiskölykök alól a bike ot. szóval ez lefujva. a baumax meg a praktiker azok olyan töpronytyüek meg mind1. Én legális pályát akarok. amit a városüzemeltetés is engedélyez.:D

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Itt hol tudok futócipõt venni? Kényelmes legyen az a lényeg.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ja,bocsi csak hétfõn nyílik a bót :) (elszóltam magam....)
Valahol a fõtér környékén van/lesz.
Úgy hallom lesz egy-két csemege is......

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
egész nap nyári idõ volt. a szél alig fújt (itt nyíregyen) Szerintem kicsit felfújták ezt a tornádó izét. Sok gyökér meteorológus ennyit nem bír kiszámolni a több10millás gépeken...ENNYI! nyáron volt nagyobb szél is.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Úgy tûnik megérkezett Kirill hozzánk is :( Remélem nem marad sokáig ilyen az idõ és a hétvégén mehetek pecázni.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
nemis mindegy kinevében írsz... Hülyegyerek :D

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Én a város másik végén lakok õgyhogy azokat a helyeket nem ismerem. A praktiker mellet szerintem egesz szep palya van (ha még megvan)
Oda jartak paran meg anno. Baumax mellet meg meg 2-3 eve mi csinaltunk parat teljen amatörséggel, de az abba maradt, de hozzá kell tenni, hogy azt azóta sem tette tönkre senki hanem helyi srácok jártak ki oda.
Kiszemelt üres helyeknél sosem tdni mikor jon a tulaj es szol bele. Lehet, hoyg 5 év mulva vagy eleht 1het mulva. Szóval ha komoylabb pályát akarsz akkor valami egyezség nem ártana.

Szal lényeg, hogy én helyedben az örökösföld melleti pályát nézegetném.

Neha elfelejtem, hogy Peti gepen az o felhasznaloja van bealitva :)

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
-veletlen Peti neveben irtam, de torloltem-

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Én egy normális használható pályára gondoltam 3- 4 ugróval inditóval. A terület az teljesen mndegy h hol lenne csak minden legálisan mennyen ne az legyen h kijönnek a közteresek és viszaásatják velünk.Van 2 nagyon szimpi terület ami üresen áll jól látható helyen van az 1 ik a tünde utca gömb utca sarkán álló irdatlan nagy teület. a másik meg a debreceni utcán a felüljárónál. nagybub arra az üzletre gondolsz ami a dózsa györgy utcán nyillik(t). Még nem voltam ott:D ja és földet hozatnánk nem ásnánk gödröt ugy gondoltam:D

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hát remélem nemtart el a vihar szombat/vasárnapig.
Amúgy ha gondolod felhozok Scotty-t és mehetünk tokajt is csak ne hegyet mert most elsõ fekem nincs. Ha meg mégsem akkor marad a kabalási látszat tekerés :P

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Reggel nézem a híreket...110km/h-s szél is lesz :) Szóval mehetünk edzeni. Egy Tokaji kör ? :D

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hello mindenki.
A hétvégén kijöhetni mindenki és elgurulhatnánk mondjuk a lónyaihoz vagy egy szokásos kabalásos kört. (ha már pecázni úgysem mentek :P )

xenonadio,
te milyen méretekben gondolkozol dirt parknál? Praktikernél, sósótón meg 1 pár helyen van már 1-2 dolog. Bár azok a kistelkitõl elég messze vannak. Arra felé nemnagyon tudom. De nemis tudom miként gondoltad a dirt parkot. Kifejtenéd? (nagyjávol hova, sponzor vagy csak üresterületre , stb) Hátha úgy több ötletünk lenne.

Halihó

Hallom a mi Jocink nyitott nállatok is egy boltot...hogy sikerült neki??

Így névrõl én nemtudom ki õ. Nemtudod véletlenül merre vana boltja?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Hallom a mi Jocink nyitott nállatok is egy boltot...hogy sikerült neki??

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Nekem meg nincs horgászvizsgám (mer honnan lenne) és engedély nélkül meg nem olyan poén a tiszán wobblerezni :D

Oszt miért nem csinálod meg? Nem nehéz az és 1000ft csak tudsz kunyerálni (vizsgadíj ha minden igaz, mert amikor én vizsgáztam, akkor 500 volt de állítólag felemelték) és csak 1szer kell levizsgázni.
Egyébbként én se biztos, hogy megyek, mert ha igazuk lesz az idõjósoknak akkor nemhogy a wobblert nem tuddom a vízbe bedobni, de még el is fúj a szél a fenébe :D bár remélem nem jön be nekik.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Hát nemtudom, hogy mi tudnánk-e ebben segíteni, de szerintem nem!
Ákos mostjut eszembe, hogy még nincs nyitva a verba, akkor meg valszeg nem megyünk most 7végén. Nekem meg nincs horgászvizsgám (mer honnan lenne) és engedély nélkül meg nem olyan poén a tiszán wobblerezni :D Nekem is van 1 fasza. Valami orbitális csuka rámenne...
Egyelõre marad a bolyli a verbán + a csalikishal

Izé

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Cs.Keresek olyan nyiregyházi személyt aki tudna segiteni egy dirt park felépitésében.(papírmunka, területszerzés stb..) v ez nem valósitható meg?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
orszaguti kormany kellene, van valakinek?
legalabb 40-cm-es

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Elõásom a bringákat a hamu alól, aztán ha gurulnak mehetünk! :)
Megyünk mondjuk horgászni is, gyere teis ! Elvielg hétvégén Rablóhalazunk, de kipróbáljuk az új rákos pelletet is ;)

Hova mentek pecázni? Lehet én is megyek a hétvégén (már ha addig kész lesz a társadalomtöri beadandómnak a 80%a). Én az új woblerjeimet akarom majd kipróbálni :)