Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2007. augusztus 13. - 23:54
Írta 2007. augusztus 13. - 21:12
akkor majd nõvérem fest
legalább lesz haszna a mûvészeti sulinak:D
csak meg kell fûzni
Írta 2007. augusztus 13. - 20:35
valaki tudja h lehet-e kapni valahol (lehetõleg 2003-as) dirt jumper matricát?
le aharom festeni a telót valószinûleg fehérre és kéne matrica. na meg az eredeti is elég ütött-kopott.
vagy festeni necces lenne rá?
Ha az eredeti gyári matricát veszed, az nem biztos hogy jól fog mutatni a fehéren. Márcsak azért, mert azt a dizájnt feketéhez tervezék anno.
Itt meg is tudod nézni: www.marzocchi.com
Írta 2007. augusztus 13. - 18:57
asszem a jobb szár tetején van egy szelep amivel tudsz levegõt fújni a villába, így állithatod a keménységet (marzocchi okossága, ami nagyon hasznos. én is mindig szarakodtam a boxxerrel h elég kemény vagy elég puha legyen de sose sikerült belõni rendesen. itt csak levegõvel kell játszani)
Írta 2007. augusztus 13. - 18:54
le aharom festeni a telót valószinûleg fehérre és kéne matrica. na meg az eredeti is elég ütött-kopott.
vagy festeni necces lenne rá?
Írta 2007. augusztus 11. - 14:38
A segítségeteket kérném!
Nem rég vettem egy Marzocchi Dirt Jam Comp villát (2005-ös oem villa) egész jó állapotban van...csak egy gondja van...nagyon puha a mozgása...jó persze xc re tökéletes lenne...csak mivel szinte az egész útját kimozogja kisebb cc során is...így hát nem igazán díjazom ezt...dirtre használnám. A 10 centibõl kb 8,5 kimozog...csakúgy...Azt nem tudom hogyha kihúzatom 12 centisre...akkor javul-e a helyzetem...Szóval lehet h rugócserére szorulnék...csak azt nem tom, hogy lehetne megoldani...mert ugyebár marzo dirt jam szériába való rugókat nem árul minden bolt...továbbá nem akarnék 3000-4000nél több pénzt kiadni egy ilyen rugócserére.
Ha tudnátok valamilyen más megoldást mondani erre akkor írjatok!
E-mailemre várom segítségetek: equinox@citromail.hu
Köszi elõre is!
Írta 2007. augusztus 09. - 13:45
Írta 2007. augusztus 09. - 13:01
amúgy elég nehéz elrontani egy villát ha okosan csinálja az ember és nem egybõl a nagykalapáccsal esik neki.
Pedig RS és Marzo villáknak nagykalapáccsal kell nekiesni! Naagy gumikalapáccsal
A Manitou egyszerûbb, azt többnyire kézzel szét lehet húzni, ha kitekered a csavarokat a lábak alján.
Írta 2007. augusztus 09. - 12:19
a keresõ és a gyártó honlapja általában segiteni szokott az ilyen kérdésekben.
ha mégse akkor nagyjából minden nyíltolajfürdõs telót ugyanúgy kell szétszedni és összerakni, szóval ugorj fel a rockshox honlapjára, mert az tele van manualokkal, csak jó helyen kell keresni. amúgy elég nehéz elrontani egy villát ha okosan csinálja az ember és nem egybõl a nagykalapáccsal esik neki.
sok szerencsét!
Szerintem a RS oldalán nehezen talált volna Marzo Service Manual-t, de mindegy....
köszi azt hiszem igen ezt kerestem
nm
Írta 2007. augusztus 09. - 11:47
köszi azt hiszem igen ezt kerestem:)
Írta 2007. augusztus 09. - 11:21
ha mégse akkor nagyjából minden nyíltolajfürdõs telót ugyanúgy kell szétszedni és összerakni, szóval ugorj fel a rockshox honlapjára, mert az tele van manualokkal, csak jó helyen kell keresni. amúgy elég nehéz elrontani egy villát ha okosan csinálja az ember és nem egybõl a nagykalapáccsal esik neki.
sok szerencsét!
Írta 2007. augusztus 08. - 23:46
Adjon isten minden kedves két keréken magát jól érzõ személynek!
Úgy döntöttem magam kezébe veszem az irányitást és fenébe a szervizzel!
Rendelkezem egy tavalyi Marzocchi Dirt Jam Pro-val és fél liter 5W-s Castrol Fork Oil-al.... Hát igen a nagy helyzet....a kettõt eggyé kéne varázsolni...Bármiféle utmutatást meg köszönnék hogyan kell ezt a villát szétszedni és ha vmi féle bármilyen ákom-bákom képpel is illusztrálva lenne az már istenes lenne!
Izgatottan várom a válaszokat/instrukciókat:
Nismo
Tessék: http://www.pookgai.c...irt-jam-pro.pdf
Írta 2007. augusztus 08. - 23:21
Úgy döntöttem magam kezébe veszem az irányitást és fenébe a szervizzel!
Rendelkezem egy tavalyi Marzocchi Dirt Jam Pro-val és fél liter 5W-s Castrol Fork Oil-al.... Hát igen a nagy helyzet....a kettõt eggyé kéne varázsolni...Bármiféle utmutatást meg köszönnék hogyan kell ezt a villát szétszedni és ha vmi féle bármilyen ákom-bákom képpel is illusztrálva lenne az már istenes lenne!
Izgatottan várom a válaszokat/instrukciókat:
Nismo
Írta 2007. augusztus 08. - 15:25
szerintetek marzókba van puhább rugó, vagy manitou rugókat lehet beletenni?
Van, én is mostanában kerestem. Az elsõ boltban éppen nem volt, és azt mondták a nagyker szerint legközelebb csak szeptemberben lesz. Ha valaki esetleg tud beszerzési helyet (rugókovácson kívül)...
Írta 2007. augusztus 07. - 15:19
Írta 2007. augusztus 06. - 12:45
Vegyed akkor a 2MXTB-t meg egy 150-es 66-et!
Jibby! :afro:
Kicsit ON;
én is mostan váltottam le a DH és a CC vellát Manitouról Marzóra... Megérte
Írta 2007. augusztus 06. - 12:38
en merevvel is ugrottam letorest, es egyaltlan nem gaz...
sot merevvel mennek DHversenyre is.
es hiaba teszek bele egy 130 as villat azzal szar a geo
mar leirtam, gyarilag 150-200 ig ajanlott
énis voltam merevvel dh versenyen de csak kényszerbõl pénzhiány miatt
ugrani ugyanúgy lehet merevvel ha nem jobban ezt nem tagadtam egy percig se..
trükközni streetelni egyértelmû h jobb merevvel, de ahhoz sztem ilyen könnyû 100milis telóval érdemes
viszont dh-zni sokkal jobb fully-val és gyorsabb is. letörésugratás is kényelmesebb talán, ha nem sikerül mondjuk tökéletesen ívbe rakni
Írta 2007. augusztus 06. - 11:27
ennyire konnyen nem adom
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. augusztus 06. - 11:26
Tudod mit?
Tegyél bele egy 170-es 66-ot!
Akkor az nemis 150-es és nemis 180-as!
Írta 2007. augusztus 06. - 11:09
de most ezt komolyan mondod?
akkor már inkább gyûjtenék és vennék egy trükközõs kisbicót, ennek az elöl 180 hátul 0 kombinációnak semmi értelme..
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"