Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Off: Kona oldalán nem látom a coiler-eket...Igaz anno még láttam egy "magic link" es coilert amiben volt egy pici horizontális rugo, de ennyi... Mi is van akkor a coiler szériával?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ha lesz olyan kona szériában, amiben ez van, és megint darabokban adják el, akkor lehet.

De továbbra sem dirt/dh villa.

Várom mi lesz belõle :-)

lesz bár csak a five-0

jó szutyok lehet ha még az alap coilerbe se rakják bele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha lesz olyan kona szériában, amiben ez van, és megint darabokban adják el, akkor lehet.

De továbbra sem dirt/dh villa.

Várom mi lesz belõle :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én még arra is mernék tippelni hogy itthon nem lesz annyira elérhetõ az R.. hisz nincs alapból forgalmazva.

ok!

szerintem a faktorban elõ fog fordulni....:)

de én akkor se venném
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
aftermarket az amit kapsz az after marketon :-)

szal a kiskereskedelemben kapható cuccok.

Daci: volt korábbi dropoffom.
és el volt repedve!

Szóval tapasztalatban annyi villával még nem futottál össze, lehet picit túlmisztifikáltok itt mindenféle villa kérdést.
elõször várjátok meg hogy kijöjjön az, amit szeretnétek.

Én még arra is mernék tippelni hogy itthon nem lesz annyira elérhetõ az R.. hisz nincs alapból forgalmazva.

Aztán majd utána beszéljetek róla, és akkor találgassatok!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

daci: ez az ez törik az nem egy kicsit túlzás szerintem. Attól mert te megrepesztettél egy dropoffot és az ismeretségi körödben még nem láttál törött Z1-et az nem azt jelenti hogy a dropoff törik a z1 meg nem. Amúgy a Z1 egy 2 kilós enduro villa és nemhiszem hogy egy csõrös beérkezõ elejébe érkezést jobban tolerálna mint egy dropoff

csak gondolom a z1nek más anyagból van a válla, meg talán a minõségre is jobban odafigyelnek
dropoff ugye olcsó kategória, és elceszték a vállát mert elvileg bírnia kell. pl a 2005ös sima olcsóbb dropoffal nincs enyni gond
z1 nem az
és mért enduro? tudtommal z1 az freeride, az allmountain széria az enduro.

aftermarket teló mit jelent?

egyébként nekem most a dropoff triple a legesélyesebb mert elég olcsó
aztán ha nem jön be a duplaváll meg neéznek érzem akkor eladom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
mondjuk az átütõs 150et mozgó Z1 közelebb volt a 3kilóhoz mint a 2 höz

Te, meg (elfeledtem melyikötök) aki 55 öt akarsz venni ha már ennyit kiadsz érte akkor mért a szutyok oem-et veszed, kuporgass még kicsit és végy egyet az aftermarket telókból.marzónál tud lenni elég nagy különbség tudásban és minõségben is.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

a levegõs telók nehezen indulnak meg

ez nem mondanam. levegos RS telok vajpuhan indulnak meg minimalis erohatasra. foxot meg nem probaltam, de gondolom az is

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
daci: ez az ez törik az nem egy kicsit túlzás szerintem. Attól mert te megrepesztettél egy dropoffot és az ismeretségi körödben még nem láttál törött Z1-et az nem azt jelenti hogy a dropoff törik a z1 meg nem. Amúgy a Z1 egy 2 kilós enduro villa és nemhiszem hogy egy csõrös beérkezõ elejébe érkezést jobban tolerálna mint egy dropoff

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
málna: számit az ár, sõt szinte mindent ez dönt el...majd rálesek a travisre
daci: a levegõs telók nehezen indulnak meg, sztem a rugósak szebben mozognak

edit: a travis nem a mucsié? lehet hogy akkor nem kéne megvenni, sztem használta rendesen

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezt miért sejtettem :)

A dropoff mindennél szebben mozog!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
háát tényleg nem bántásképp de én próbáltam a travised és ahhoz képest h újan 2x annyi mint a dropoffom mozgásban nem naon találtam különbséget, sõt az enyém jobban bejött de betudom annak hogy te nehezebb vagy nálam vmivel és emiatt nehezebb a travis de akkoris.. vhogy a manitou mozgás nem bejövõs nekem se.. igaz ami meggyõzõ a travisban hogy még törésrõl nem hallottam és ez elég komoly érv.
meg van 80ért új z1 is, az mégkönnyebb és csak nem törik el
szal ha 80am van akkor z1 lenne a befutó nálam. igaz mozgásban az se jobb az enyémnél észrevehetõen de legalább nem reped és könnyebb

és mérbaj ha az 55 full levegõs? sztem aki 60 kiló annak az a jó

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
http://www.chainreac...x?ModelID=23117

itt azt írják, hogy air spring

a tpc-s manitouk mozognak majdnem olyan szépen, mit egy marzo ;) menet közben meg merem kockáztatni, hogy szebben is..

persze em akarlak meggyõzni, csak ahogy látom számít az ár, és az a használt travis ha tényleg olyan állapotban van, akkor olcsóbb is 15-20 ezerrel és többet is tud az 55R-nél.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

nem akarom itt a saját villámat fényezni, de pl apróban van egy travis single tpc 76ért... 15 cm, 8"pm, 2,88 kiló
az 55r 14cm, 6"pm, 3,07 kiló (ráadásul légrugóval? biztos ólomból van a láb...)

persze nem olyan szép matrincás, meg nincs is benne maxxle, de szépen mozog, olcsó, állítható és rugós is.

de ugye nem fullevegõs az 55r?
amugy én csak marzót vennék, nagyon bejön a mozgása.(meg még egy két RS-é)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem akarom itt a saját villámat fényezni, de pl apróban van egy travis single tpc 76ért... 15 cm, 8"pm, 2,88 kiló
az 55r 14cm, 6"pm, 3,07 kiló (ráadásul légrugóval? biztos ólomból van a láb...)

persze nem olyan szép matrincás, meg nincs is benne maxxle, de szépen mozog, olcsó, állítható és rugós is.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Nemtom, h megéri-e várni a jövõévi villákat, mert valószínüleg sokkal többe kerülnek majd mint az ideiek.
Én mindenestre most akarok Drop Off ot venni mer tok jó áron újat
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
ja és a drop offal kapcsolatba: ma hegyrõl hazafele valamitõl ugy belassúlt a visszaút csili hogy alig akar mozogni, mi lehet az oka?mit csináljak vele?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

font és beírtam a napi valutaárfolyamba és íyg pont kb 90 jött ki
mindenütt annyi
az 55r nemúgy van h egyik oldalon van rugó? és mibe állíthatóbb a triple-nél?
egyik se túlzottan állítható

dj 3 is drágább volt úgyhoyg reménykedjünk h itthon olcsóbbak lesznek.. jólenne

jó bizony, annyiba hogy balfelül van a visszaút és nem belül
és gondolom nem sima ssv-s hanem valami jobb

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

a z1-es

és igen az R-rõl beszélünk

daci:lehet, mert ha mondjuk az egyik mind2oldalon rugós a másik meg full levegõs, de nemtudom hogy létezik-e ien
meg ha elérhetõ áru az 55 akkor olyat veszek, mert tetszik ez a fekete fehér cuc meg állithatóbb mint a triple és sztem szimplavállassal jobban mutat a a bicóm

itt az ár mibe van megadva? mármint ez: " £ " mien pénz?

font és beírtam a napi valutaárfolyamba és íyg pont kb 90 jött ki
mindenütt annyi
az 55r nemúgy van h egyik oldalon van rugó? és mibe állíthatóbb a triple-nél?
egyik se túlzottan állítható

dj 3 is drágább volt úgyhoyg reménykedjünk h itthon olcsóbbak lesznek.. jólenne

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
akkor 358.74euró

de ugyanit ~147ezer egy boxxer race ami ithon ha jól tudom 130ért is kapható, tehát lehet hogy itt drágábbak mint itthon?