ez z5

a honalpon a 2001-es z5 az xc-re van..
de ez meg átütõs szal. :scratchhe:
szevasztok!
Van egy 2006os 888VF-em, ami 170et mozog...na most én azt hallottam hogy ezt ki lehet húzni 200ra, csak egy kis hézagolót kell kiszedni belõle...Szétszedtem de nem igazán látom mit kellene, nagyon úgy tûnik, hogy nem lehet semmit kiszedni...vagy ezt csak a 2005ösnél lehet? Tudnátok segíteni?
Thx
Hello !
Mit lehet tudni egy MARZOCCHI EXR PRO-rol? Lehet valamit állitani? (vagy csak elöfeszesség) Asszem a PRO-bol is van több változat, a kevesebbet tudó/olcsó/nehezebbre gondolok, az vajon mit tud:S Plz akinek van tapasztalata/véleménye irja le(utánna néztem már, de nekem a TI véleményetek is kell!: ) üdv Zoli
Itthon nincs valami normális forgalmazója a Marzocchinak?:confused: Mert a Malival már a tök... ööö, hócipóm tele van. Szal nincs vmi bolt v. webshop ahol a teljes új marzo kínálat elérhetõ?
Itthon nincs valami normális forgalmazója a Marzocchinak?:confused: Mert a Malival már a tök... ööö, hócipóm tele van. Szal nincs vmi bolt v. webshop ahol a teljes új marzo kínálat elérhetõ?
a mali oldala kb 2005-ben volt utoljára frissítve, akkori modellek vannak fent, úgyhogy az nem mérvadótõlem:)
a bm készletlistájában sokkal több van mint amit a mali az oldalán feltüntet. tehát bizti be tudják szerezni valahonnan. több modell mint ami a bm oldalán van mo-on szerintem nem beszerezhetõ
tõlem:)szerinted Õk kitõl veszik ?
szerinted Õk kitõl veszik ?bikemarket? www.bikemarket.hu