Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sorry, hülye vok, elírtam!
ez z5 :)
a honalpon a 2001-es z5 az xc-re van..
de ez meg átütõs szal. :scratchhe:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

szevasztok!
Van egy 2006os 888VF-em, ami 170et mozog...na most én azt hallottam hogy ezt ki lehet húzni 200ra, csak egy kis hézagolót kell kiszedni belõle...Szétszedtem de nem igazán látom mit kellene, nagyon úgy tûnik, hogy nem lehet semmit kiszedni...vagy ezt csak a 2005ösnél lehet? Tudnátok segíteni?

Thx

asszem, ha a nyomórúd alján(kis rúd ami a láb aljába van csavarozva) van alátét akkor lehet húzni, ha nincs akkor nem.Azt kell átrakni felülre, de hogy hogy azt nem tudom

MaTT: A z1-eket freeride ra csinálták, legalábbis a amrzó oldalán 2001tõl vannak fenn és ott az összes z1 freeride-ra van naggyából.
Ha nem félsz attól hogy 7-8 éves akkor szerintem jó

highoctanedh

highoctanedh

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
szevasztok!
Van egy 2006os 888VF-em, ami 170et mozog...na most én azt hallottam hogy ezt ki lehet húzni 200ra, csak egy kis hézagolót kell kiszedni belõle...Szétszedtem de nem igazán látom mit kellene, nagyon úgy tûnik, hogy nem lehet semmit kiszedni...vagy ezt csak a 2005ösnél lehet? Tudnátok segíteni?

Thx

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
átütõs 2000-es marzo z1 80mm úttal vajon jó lehet streetre? .)

mire szánták anno ezt a villát?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
üdv
d-street villáról szeretnék többet megtudni, mint ami a marzó oldalán van fent. konkrétan felhasználói tapasztalatokat ha van olyan (remélem akad). nekem csak annyi bajom van vele hogy nehéz. a marzó honlapján a 2006-os nyak nélkül 3600 g a nyak +-ba 225 g (hát nem sajnálták belõle az anyagot)
a válaszokat elõre is köszi.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hello !
Mit lehet tudni egy MARZOCCHI EXR PRO-rol? Lehet valamit állitani? (vagy csak elöfeszesség) Asszem a PRO-bol is van több változat, a kevesebbet tudó/olcsó/nehezebbre gondolok, az vajon mit tud:S Plz akinek van tapasztalata/véleménye irja le(utánna néztem már, de nekem a TI véleményetek is kell!: ) üdv Zoli

Szerintem nem lehet állitani, viszont birja a strapát! Ismerõsi körben is volt egy és sokáig birta pedig végépp nem rendelltetés szerüen használták.És szépen is mozog(2003as-ról)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello !
Mit lehet tudni egy MARZOCCHI EXR PRO-rol? Lehet valamit állitani? (vagy csak elöfeszesség) Asszem a PRO-bol is van több változat, a kevesebbet tudó/olcsó/nehezebbre gondolok, az vajon mit tud:S Plz akinek van tapasztalata/véleménye irja le(utánna néztem már, de nekem a TI véleményetek is kell!: ) üdv Zoli

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Itthon nincs valami normális forgalmazója a Marzocchinak?:confused: Mert a Malival már a tök... ööö, hócipóm tele van. Szal nincs vmi bolt v. webshop ahol a teljes új marzo kínálat elérhetõ?

amcsiból meg tudom neked rendelni. és úgyis olcsóbb lesz, mint a mali ára.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Itthon nincs valami normális forgalmazója a Marzocchinak?:confused: Mert a Malival már a tök... ööö, hócipóm tele van. Szal nincs vmi bolt v. webshop ahol a teljes új marzo kínálat elérhetõ?

rendeld meg kintröl CRCröl!jobban jársz!
de ha ugrálni kell a marzo,akkor inkább egy manitou goldlabel!

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
A Bikemarket is a Malitõl szerzi, mert írják a kezdõlapon, hogy a beszállítok ünnepi nyitvetartásához igazodnak és ott van a Mali is
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

tõlem:)
a bm készletlistájában sokkal több van mint amit a mali az oldalán feltüntet. tehát bizti be tudják szerezni valahonnan. több modell mint ami a bm oldalán van mo-on szerintem nem beszerezhetõ

a mali oldala kb 2005-ben volt utoljára frissítve, akkori modellek vannak fent, úgyhogy az nem mérvadó

de abban eléggé biztos lehetsz hogy a BM-nek is az van amit a mali hoz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

szerinted Õk kitõl veszik ?

tõlem:)
a bm készletlistájában sokkal több van mint amit a mali az oldalán feltüntet. tehát bizti be tudják szerezni valahonnan. több modell mint ami a bm oldalán van mo-on szerintem nem beszerezhetõ

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

bikemarket? www.bikemarket.hu

szerinted Õk kitõl veszik ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
bikemarket? www.bikemarket.hu

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Nekem Suntour XCM-em van és elég hamar elkezdett kotyogni, kb. 2 hónap után már jól észre vehetõ volt, és ugyebár a perselyek miatt van ez , ezért sztem nem jó az az XCR láb.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hi mindenki
help ebben ismét: http://piacter.bikem...t=107399&cat=14
Mit lehet tudni róla, jobb lene inkább egy rockshox psylo vagy ilyesmi:S? Igazábol (közép)kemény) cc-re keresek villát (30mm becsuszo+vfék legyen) (hazsnált, régi erös, olcsó(max 25efT) esetleg nem kell nehéznek lennie stb... vagy legyen inkább merev villa?:S:)THX a seggetséget w21

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
ja azt nem mondtam, h nekem régi vállú dirt jumper beépítési magasság adat kéne, bocs, de köszönöm!

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
483 mm körül van

http://www.marzocchi...&LN=UK&Sito=mtb

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
sziasztok!
vki tudja mennyi egy 100 mm úttal rendelkezõ dirt jumper beépítési magassága?
nekem régen volt egy és úgy emlékszem 510mm volt, de nem vagyok benne biztos...lécci segítsetek!
köszi:madve