Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
csak összejött:)

http://picasaweb.goo...994970302685842

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

jocek, tegyél fel egy képet

ááá ,nem lehet,tiltja a vallásom!:D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Bálint 92! Ez milyen 66? Nem leltem a pontos megnevezést.

66 rc2 ETA 2007es.
jocek, tegyél fel egy képet

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Nemár? Hol repesztetted, hogyan és melyik évjáratot?
Gold Label-t miért tartod jobbnak? Nem kötöszködöm, ne érts félre, csak kíváncsi vagyok miért...

2005 dj 1 repedt el!8 hónap alatt!a váll allján 2helyen!
forgásokat nem szereti!
azota goldlabel van a kis gépben,és eszem ágában nincs kedvem megválni töle
könyebb is,szebb is,jó is,tehát ez marad!
aproban van pár Goldlabel,nézz körül!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ezek a marzó vállak elég repedõsek, évjáratonként függõ melyik menynire hajlamos rá.
régebbi dirtjumpereknél asszem 2004 repedtek aztán az idei dropoff se volt semmi ilyen téren, szinte az összes elrepedt. de itt törésrõl nem hallottam még. mondjuk 90% h nem törik repedéskor, de azért mégis idegesítõ ha ott van
én mondjuk eléggé marzo párti vagyok, de ha nagydarab vagy meg keményen tolod akkor lehet gold label vagy argyle lenne inkább, bár az is lehet a dj1 nem repedõs.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Nemár? Hol repesztetted, hogyan és melyik évjáratot?
Gold Label-t miért tartod jobbnak? Nem kötöszködöm, ne érts félre, csak kíváncsi vagyok miért...

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Azt hiszem ez a téma már inkább ide illik.
2005-ös Dirt Jumper I-esrõl van szó. Csak alá kéne támasztani, hogy ugye jól tudom: mindkét lábban lehet levegõráfújással állítani az elõfeszítést (arany színû kupak lecsavar a lábak tetején autószelepes pumpával nekies...) és a jobb oldali lábban állítható a visszaút-csillapítás is (alul kis aranyszínû bizgentyût kell csavargatni). Szóval ugye jól tudom, hogy mást nem lehet állítani...
(és szerintetek 60 000 HUF-ot megér egy ilyen DJI-es ha hibátlan állapotú...minden tartozékával...doboz, papírok, pótszelep, stb.?)

Gold LAbel!!!!!!!!!!!!
dj 1 el kapcsolatban igazat szólsz,volt nekem is!
8 hónap alatt repedt meg nekem!

• vendég
Azt hiszem ez a téma már inkább ide illik.
2005-ös Dirt Jumper I-esrõl van szó. Csak alá kéne támasztani, hogy ugye jól tudom: mindkét lábban lehet levegõráfújással állítani az elõfeszítést (arany színû kupak lecsavar a lábak tetején autószelepes pumpával nekies...) és a jobb oldali lábban állítható a visszaút-csillapítás is (alul kis aranyszínû bizgentyût kell csavargatni). Szóval ugye jól tudom, hogy mást nem lehet állítani...
(és szerintetek 60 000 HUF-ot megér egy ilyen DJI-es ha hibátlan állapotú...minden tartozékával...doboz, papírok, pótszelep, stb.?)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
ebben lesz:
http://picasaweb.goo...751329056720834

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
üdv a klubban:) újabb 66 tesó:)
És mibe lesz csattintva?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Milyent? ;)

2008 66 ATA:)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Csomagot kaptam,nem is akár milyent!:bananadan
08

Milyent? ;)

Végre vissza tudtam fizetni a kölcsönt amit a villámra kértem és mivel sikerült eladni a régit,még maradt is némi sörre való!:)

Bálint 92! Ez milyen 66? Nem leltem a pontos megnevezést.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Csomagot kaptam,nem is akár milyent!:bananadan
08

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
olyan mintha visszafelé ütne. tuti hogy a csillapítással van valami. a régi villám ugyan ezt csinálta, bele is ment a levesbe:)

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Már a rugóút elején produkálja a hibát. Pl amikor nem ülök a bringán, és odacsapom az elsõ kereket a földre. Ekkor olyan csattanó hangot is ad. Amikor pár percre felfordítom a villát, és az olaj a tetejében marad, akkor a földhöz csapva tökéletes a mozgás. Semmi hang, és vajpuhán mozog. A Marzo szerint elõírt olajmennyiség van benne. Annál kevesebb és több olajjal is csinálja.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hali

Van nekem egy 2002-es Marzo Junior t-m, ami nem valami jól mûködik. Ha nagyobb ütés éri, pl egy nagyobb kõre megyek rá gyorsan, vagy egy lépcsõn megyek le, akkor üt a villa. Amúgy kiválóan mozog.
Van valakinek ötlete? Vagy ki lehetne szedni belõle a befelé csillapítást, hogy csak kifelé csillapítson?

Köszi

bekoppan vagy olyan szinten nem mozogja ki hogy már ütésnek érzed?
ha bekoppan akkor elvileg tudod elõfesziteni, de gondolom mivel a befele csillapitást akar kiszedni ezért nem mozogja ki. Szal elõszöris nemártana egy olajcsere, és ha azt akarod hogy ne csillapitson befele, akkor kevesebb olajat tölts rá

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Hali

Van nekem egy 2002-es Marzo Junior t-m, ami nem valami jól mûködik. Ha nagyobb ütés éri, pl egy nagyobb kõre megyek rá gyorsan, vagy egy lépcsõn megyek le, akkor üt a villa. Amúgy kiválóan mozog.
Van valakinek ötlete? Vagy ki lehetne szedni belõle a befelé csillapítást, hogy csak kifelé csillapítson?

Köszi

• vendég

amcsiból meg tudom neked rendelni. és úgyis olcsóbb lesz, mint a mali ára.

Hát igazából viszonyítási alapnak kellett volna...de a 2008-asok drágák nekem (Gold Label is jó, de azzal is ez a bajom :)). Én egy régebbi DJI-esen v. DJII-esen gondolkozom. Olyan max. 60 000 HUF-ig...2004-es szériától felfelé bármelyik jöhet (a 2004-esen még a csavargatós QR20 van és olyasmit hallottam, hogy törik...nem tudom igaz-e :confused:) Azt hiszem ezek a feltételek már a külföldös rendelést is kizárják...:)
Gyanítom tehát marad az apró, nem igaz?
(Egyébként ha bármelyik boltban láttok egy raktárról megmaradt elfekvõben lévõ DJI-est, II-est azonnal szóljatok, köszi.)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
igen, ez az.
csak v-fékes de streetre úgysem kéne elsõfék..
és új szóval valószínû jó állapotban van.
ha lesz egy kis felesleges pénzem akkor szerintem ilyet veszek a polarxbe :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

sorry, hülye vok, elírtam!
ez z5 :)
a honalpon a 2001-es z5 az xc-re van..
de ez meg átütõs szal. :scratchhe:

Ilyen?

végülis ha jó állapotba van szerintem birhatja