Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Posted 2008. August 04. - 22:14
az összes 2008as marzo ilyen szar?
esküszöm visszasírom a dropoffomat.
Posted 2008. August 04. - 13:01
Posted 2008. July 28. - 22:00
Hello!
Esetleg van valakinek véleménye, tapasztalata az új Dirt jumper 3 as villáról?
Feltünõen olcsó...
Elõre is kösz!
Attól függ, hogy honnan és mitõl olcsó. Ha újonnan olcsó, akkor örüljé nekije oszt vegyed meg!
Posted 2008. July 28. - 20:29
Esetleg van valakinek véleménye, tapasztalata az új Dirt jumper 3 as villáról?
Feltünõen olcsó...
Elõre is kösz!
Posted 2008. July 28. - 20:03
http://marzocchi.com...IDOggetto=55948
http://marzocchi.com...IDOggetto=55948
Posted 2008. July 28. - 20:01
Kinézni alábbi teló:http://marzocchi.com...&Sito=mtb&LN=UK
Kérem elmagyarázni nekem mi az hogy ATA2? Ha jól értem, akkor ezzel lehet állítani, hogy ha akarom akkor 100mm, ha akarom akkor 140 mm a rugóút és ezáltal a teló magassága is állítható?
És mi az hogy TST2? Ezzel lehet a teló rugalmasságát állítani?
Posted 2008. July 24. - 11:33
Posted 2008. July 24. - 09:48
De csak akkor jön a hang amikor már visszafelé jön a becsúszó. Szóval ha bemyomom, megtartom, addig semmi, amikor kiengedni, 'kattan' egyet összesen a visszaút alatt.
szvsz a visszaút csilllapítás bekapcsolódását hallod. van egy 2002-es mxc, az is csinál ilyet. ha amúgy nincs vele gond, ez nem probléma.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2008. July 24. - 00:53
lehet h a rugó hozzáverõdik a becsúszóhoz belülrõl.
De csak akkor jön a hang amikor már visszafelé jön a becsúszó. Szóval ha bemyomom, megtartom, addig semmi, amikor kiengedni, 'kattan' egyet összesen a visszaút alatt.
Szerinted érdemes kiszedni azt a rugót és visszatenni? Gari elég necces mivel CRC-rõl (UK) lett rendelve 1 hónapja kb.
Posted 2008. July 24. - 00:33
Hello,
Van egy zsírúj 2007-es DJ3-am. Szépen mûködik, de van vele egy apró problémám: amikor benyomódik a teló (teljesen mindegy mennyire, ha minimálisan, akkor is) és elkezd visszafelé jönni, hallatszik egy kis kattanás féle hang. Mindig. Próbáltam már minden variációt, leengedtem a levegõt, 4bar-t fújtam bele, tökig húztam a rugóelõfeszítést, kiengedtem, csillapítást minimumra, maximumra, de mindig minden helyzetben csinálja. Jobb oldalról, a levegõs cucc körül hallom kb.
Elég idegesítõ mert amikor olyan helyen megyek ahol kicsit mozog ki meg be ott olyan mintha kopogna benne valami.
Állítólag ez normális, és már Marzónál is létezik. Szerintetek? Lehet orvosolni? Vagy csak haggyam az egészet mert ez sok telóval ilyen?
Köszönöm elõre is.
lehet h a rugó hozzáverõdik a becsúszóhoz belülrõl.
Posted 2008. July 24. - 00:10
Van egy zsírúj 2007-es DJ3-am. Szépen mûködik, de van vele egy apró problémám: amikor benyomódik a teló (teljesen mindegy mennyire, ha minimálisan, akkor is) és elkezd visszafelé jönni, hallatszik egy kis kattanás féle hang. Mindig. Próbáltam már minden variációt, leengedtem a levegõt, 4bar-t fújtam bele, tökig húztam a rugóelõfeszítést, kiengedtem, csillapítást minimumra, maximumra, de mindig minden helyzetben csinálja. Jobb oldalról, a levegõs cucc körül hallom kb.
Elég idegesítõ mert amikor olyan helyen megyek ahol kicsit mozog ki meg be ott olyan mintha kopogna benne valami.
Állítólag ez normális, és már Marzónál is létezik. Szerintetek? Lehet orvosolni? Vagy csak haggyam az egészet mert ez sok telóval ilyen?
Köszönöm elõre is.
Posted 2008. July 20. - 15:05
A komkrét telót amirõl szó van nem ismerem, de nekem maraton xc-m van aminek egyik szárában rugó van, és a másik szárba fújt levelõvel kell a súlyomhoz állítani a telót. Ha jól értem ez is ilyen. A 75 kilomhoz 2 bar kell bele , 4 bárnál már keménynek érzem, ez az érték a 20 báros pumpán alig látszik. Ennyi levegõ egy szisszentés alatt kijön, ha megnyomom a szelep tüskét.
hát ez mindent megmagyarázna, már csak annyi van, hogy most keményebbnek érzem a mozgást, tehát több levegõnek kell benne lennie:S....ja igen mióta ezt a problémát felfedeztem minden nap megpróbálom megnyomni és mindig szisszen egyet.
Posted 2008. July 20. - 13:34
;748786']nem az enyém szóval nem érdekel az viszont igen, hogy most mit csesztem el...ha jól emlékszem hibátlanul lehetett engedni belõle az állítás elõtt
vki mondott olyat is ,hogy nicns benne levegõ azrét nem jön, dehát az logikátlan hisz tényleg keményítettem rajta a pumpával, szal még többnek is kell benne lennie
Posted 2008. July 19. - 22:15
vki mondott olyat is ,hogy nicns benne levegõ azrét nem jön, dehát az logikátlan hisz tényleg keményítettem rajta a pumpával, szal még többnek is kell benne lennie
Posted 2008. July 19. - 22:04
;748762']és ha 78 kilo vagyok?
amúgy próbáltam belõni gyári adatok alapján, amatõrségem miatt sajnos a a pumpán lévõ mérõ sem nagyon funkcionált nekem...fújtam-felment-fújás végén visszament a mutató
lehet h a pumpa rossz, vagy lecsavarás közbe ereszti
Posted 2008. July 19. - 21:23
amúgy próbáltam belõni gyári adatok alapján, amatõrségem miatt sajnos a a pumpán lévõ mérõ sem nagyon funkcionált nekem...fújtam-felment-fújás végén visszament a mutató
Posted 2008. July 19. - 21:10
Gyárilag meg elég kemények ugy éreztem, sztem akár 70kilóig se kell bele levegõ
Posted 2008. July 19. - 21:00
;748757']esetleg zsírozni kéne?
Ezt biztos nem
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 19. - 20:58
olajfürdõs, szóval a becsúszónak nem kéne egy ici picit olajosnak lennie? mert nem érzek rajta semmit, csontszáraz. gondolom a szimeringnek az a dolga, hogy bent tartsa a cuccot de itt tényleg semmi nem érzõdik a becsúszón...esetleg zsírozni kéne? ezelõtt suntourom volt ahhoz képest álom a mozgása, de lehet, hogy jobbnak kéne lennie?
a másik pedig, hogy múltkor beállítottam a súlyomhoz pumpával, abszolút nem erõltettem rá a szelepre, de azóta ha lecsavarom a kis piros kupakot és ki akarok belõle engedi, semmi sem jön ki...na jó az elsõ tizedmásodpercben hallható egy halk szisszenés, de ennyi
Posted 2008. July 15. - 19:18
Melyik teló a jobb és miért? Amelyikben van egy oldali rúgó, vagy amelyikben csak levegõ csillapítás van? Gondolom az egy oldali rugó pár grammal megnehezíti a telót, de ezen kívül mi a különbség? Ahogy elnézem, a Marzo sem képes eldönteni mikor meyliket használja, mert egy modellen belül évente változtatja, hogy rak-e bele rugót vagy sem.
Lehetõleg elfogulatlan vélemyényekre lennék kíváncsi.
Köszi