Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Házilag nyilván meg tudod buherálni, ha távtartókat teszel a nyomórúd feje alá, de ehhez látni kellene szétszedve.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
és nem hivatalosan?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hivatalosan nem.

Minden 55R-t le lehet ültetni 140-re?
Ha igen hogy?

Runner

Runner

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok! Van egy 888RV telóm, 200mm út, lapos vállak. Ha megnyomkodom finoman mozog és amikor lefelé zúzok akkor is jól csillapít, de az a furcsa hogy amikor ráülök a bringára nem mozdul meg, semmit sem akar beülni. Egy stinky dee-lux ban van, mi lehet a probléma? Ha ez probléma.
Köszi.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Minden 55R-t le lehet ültetni 140-re?
Ha igen hogy?
eladó cuccok

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Köszi!

Nem nagyon járok Székesfehérváron, de, ha megtörténik, szólok! :D

Székesfehérvárt csúnyán benéztem most nézem!:scared:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Köszi!

Nem nagyon járok Székesfehérváron, de, ha megtörténik, szólok! :D

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Feltöltött kép

hmm.. még mindig a yeti,dszép igy is,villa meg ugyan az mint nekem van!
gyári olajat dobd ki belöle,higabbat bele és akkor még mozgása is jo lessz!
beállitáshoz meg sok sikert! ha fehérvár fele járok majd, elmehetnénk eggyet garázdálkodni eccer:cheers:
ha benne vagy?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Okker, köszönöm! A felsõbe 2 pumpálásnyit tettem, amitõl meg sem rezdül a telópumpa kijelzõje, míg a PAR-ba nem egészen 1 bar-t. Ehhez 1 tekerés a kompresszión, és nagyjából okésnak tûnik, bár még túl sok idõm nem volt tekerészni vele.

Ehun egy kép, de majd készül jobb is (nem telefonos, nem éjszakai, nem 5 perccel összedobálás után parkolóba éjszaka lerohanós), ha egyszer még kisüt a nap... :)

Feltöltött kép

majd állits a tengelyen

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Okker, köszönöm! A felsõbe 2 pumpálásnyit tettem, amitõl meg sem rezdül a telópumpa kijelzõje, míg a PAR-ba nem egészen 1 bar-t. Ehhez 1 tekerés a kompresszión, és nagyjából okésnak tûnik, bár még túl sok idõm nem volt tekerészni vele.

Ehun egy kép, de majd készül jobb is (nem telefonos, nem éjszakai, nem 5 perccel összedobálás után parkolóba éjszaka lerohanós), ha egyszer még kisüt a nap... :)

Feltöltött kép

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Jocek, DéBé, a 66 kamráiba (ATA, PAR) mien nyomást használtok, mien súlyhoz, mekkora SAG-gal? A manuál félrebeszél.

Sag nekem is kb 3,5 -4 cm
85kg vagyok kb
gyári javaslatok télleg nem bejövõsek nekem sem!
hogy mibe mennyit fujtam nem tudom,mikor be lett épitve vittem magammal a telopumpát,és ha kellett 5 méterenként megálltam pumpálni,vagy ereszteni!
egy darabig eljáccottam vele mire belöttem,de most már jóóóóóó!és szeressem is!

Jorci,ha már igy 66 ról beszélünk,mutassál már nékem egy képet hogy miben van az a villa plíííízzzzz!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Jocek, DéBé, a 66 kamráiba (ATA, PAR) mien nyomást használtok, mien súlyhoz, mekkora SAG-gal? A manuál félrebeszél.

nekem rcv-van abba csak pozitiv kamra van, de én úgycsinálom a 60egy-két kilómmal hogy összenyomom a villát és kiengedem a levegõt mind2 szárból.
De hogy egy kis hasznos infót is mondjak, próbáltunk egy rc3-mast felpuhitani, kiengettük felül a levegõt: alilg lett puháb, aztán megnyomtuk az alján a PAR feliratú szelepet ott kb beteritett az olajpermet akkora nyomás volt, de erre szinte semmi változás nem lett a mozgásába... nemértem hogyvannak ezek

SAG nekem kb 3 centi, lefele nemkoppan még igyis hogy kevés benne az olaj. Egyhelybe ha nagyon akarom egy 17centit kimozgatok belõle

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Belemegy, mivel - és ezt mindenkinek mondom - 2003-2007 ugyanazt a lábat használta a marzocchi, csak mindig új matricát nyomott rá. Volt pár különbözõ típusú lábam, tök egyformák voltak (Z1, drop off, Dj), olyat is csináltak gyárilag, hogy ami katalógusban gyorszáras, ahoz párosítottak átütõtengelyes lábat...

És itt jön a képbe hogy ami a lábon a tárcsafék rögzítésénél van szám, nem a teleszkóp évjáratot jelenti hanem a láb évjáratát, gondolom elõre csináltak belõle pár milliót, mert úgy olcsóbb volt, a becsúszókat meg könnyeb évente módosítgatni.

2005ös z1 fr3ba belemegy egy ugyanilyen évjáratú dropoff nyak váll becsúszó kombinációja? a belsõ maradna továbbra is a z1esé az lehetséges?
ahogy elnézem gyakorlatilag ez a része ugyanaz a 2 telónak, csak a z1 átütõs, olaszban készült és dual ssv a csillapítása nem sima ssv

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Semmi garancia nincs rá, hogy kezelésiben megadott nyomással neked kényelmes-jó lesz, mert egyén és terep függõ az érték. A helyedben én kísérleteznék egy kicsit.

Hi all! a 2004es MX comp Eta villámba szeretném lecserélni az olajat és sztetek hány w-s olajat vegyek? (most nem tom milyen van benne mert használtan vettem:S) Ja és nem tom értelmezni a levegõ táblázatot ezt->http://manualer.. ha...mx-comp-eta.pdf h a kis 70kg-hoz mennyi levegõt is nyomjak bele?:S

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
66 tulajok, lennétek kedvesek megmérni, hogy 180-as álláson hány mm becsúszó látszik?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
7,5-ös olaj kell bele.

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Hi all! a 2004es MX comp Eta villámba szeretném lecserélni az olajat és sztetek hány w-s olajat vegyek? (most nem tom milyen van benne mert használtan vettem:S) Ja és nem tom értelmezni a levegõ táblázatot ezt->http://manualer.happ...mx-comp-eta.pdf h a kis 70kg-hoz mennyi levegõt is nyomjak bele?:S

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
nem állítható az új DJ3 csillapítása és sztem nem mozog vmi jól
nekem nem teccik annyira mint a durom pedig az se jó
TEHÁT SZTEM MARADJ A DROP OFF-NÁL
eladó cuccok

Freegetruth

Freegetruth

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hy! Szerintetek érdemes lecserélni egy 2005-ös Marzocchi Drop Off-ot egy 2008-as Dirt Jumper 3-ra? Milyen a 2008-as DJ3-as? Általában streetelek, néha egy kis ugrabugra, nem tom hogy érdemes-e a csere. Nomeg hogy mennyire szuperálna a DJ3-as a drop off után nekem. Köszönöm!