Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Szerintem megnézheted itt is: http://www.testbike....st2.php?pid=698
Bár tudni kell,hogy az itteni vélemények között is van hülyeség.
Olvasd el az összes véleményt és a végére valamennyire azért képben leszel.

Ezeket már végig olvastam több százszor láttam hogy van köztük hülyeség is és szerintem jó ez a teleszkóp mondom csak az a kérdésem h tényleg eltörhet a DJ3 mert hallottam már ilyet.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
légyszi segítsen valaki!
az rcv csillapítású villáknál a kompresszió oldalán van egy kis fekete gumi vagy mûanyag bigyó ami kicsit rámpás a nagyobb felületnek kell felfelé néznie?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Helló az elõbb már leírtam most megint leírom kérlek írogassatok rá egy valamit:Nem tudom írjatok valamit a DJ3-ról hátrányokat is meg elõnyöket is lécci mert itt elolvastam a Bikemag-on.Köszi elõre is.

Szerintem megnézheted itt is: http://www.testbike....st2.php?pid=698
Bár tudni kell,hogy az itteni vélemények között is van hülyeség.
Olvasd el az összes véleményt és a végére valamennyire azért képben leszel.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Helló az elõbb már leírtam most megint leírom kérlek írogassatok rá egy valamit:Nem tudom írjatok valamit a DJ3-ról hátrányokat is meg elõnyöket is lécci mert itt elolvastam a Bikemag-on.Köszi elõre is.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Csá!
azt szeretném kérdezni , hogy szentetek melyik jobb teló a marzó dj 3 vagy a marzó dirtjam ??

mikori dj 3? amúgy meg ha a Dirt Jam pro-ra gondolsz, annál jobb a dj3.

crc-n már talátam 2004eshez ugyan de tuti jólenne, csak 25ezer. Inkább felhegesztettettem egy új vmit oda 2000ért. Elvileg holnap kész, majd bedobok egy képet hogy milyen lett.

az ígért kép: http://img3.tar.hu/b.../37425385.jpg#3. Kilpróbáltam hegyen és mûködik.

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Csá!
azt szeretném kérdezni , hogy szentetek melyik jobb teló a marzó dj 3 vagy a marzó dirtjam ??

xnorcox

xnorcox

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali!

Az lenne a kérdésem/kérésem hogy magyarázza el valaki légyszi hogy mi,mit hogyan állít a 2008as 66 RC3-amon.
Szégyen reám hogy ilyen telóm van és nemtudom korrektül beállitani de sehol se találtam hozzá semmit...(vagy csak nem kerestem elég alaposan:D)
Elõre is köszi a választ!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hát ezt szépen megszívtad. Azt gyárilag nem bonthatóra szerelik össze. (The hydraulic cartridge (5) has been sealed through machining and cannot be overhauled. In the case of faults or a malfunctioning, this cartridge must be replaced.) Attól függõen, hogy 170-et vagy 200-at mozgó a villád lehet elvileg rendelni hozzá olyan alkatrészt.
170mm:
703690KM/C REBOUND CARTRIDGE 888R-170 04
200mm:
703688KM/C REBOUND CARTRIDGE 888R-200'04

crc-n már talátam 2004eshez ugyan de tuti jólenne, csak 25ezer. Inkább felhegesztettettem egy új vmit oda 2000ért. Elvileg holnap kész, majd bedobok egy képet hogy milyen lett.

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Nem tudom nekem is csak mondta az egyik boltos és azt mondta hogy ha van pénzem akkor inkább vegyek Rock Shox Argyle-t azon belül meg a a legolcsóbbat de nekem nincs annyi pénzem mert nekem csak hobbira kellene! Akkor mit ajánlasz te mondjuk ilyen otthoni használatra max. 6m-es ugrás és mozogjon 40kg-nál is mert szerintem meg ahogy néztem a Dirt Jumper 3 jó lenne mert azt simán úgy hogy nem volt beleszerelve a teló a bringába és simán fordítva 3x annyira letudtam nyomni mint a gyári RST Launch
T8-at (ez volt benne alapból). Nem tudom írjatok valamit a DJ3-ról hátrányokat is meg elõnyöket is lécci mert itt elolvastam a Bikemag-on.Kösszi elõre is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
minden el tud torni ha esz nelkul van hasznalva

utoljara a 02-03 evjarat volt hirhedten "toros", azota en nem hallottam ilyet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Helló most állok teló vásárlás elött és az egyik boltos azt mondta hogy ne vegyek Marzót mert hogy mostanság a 08-asok 09-esek törnek nem tom ebbõl mennyi az igaz ezt kérdezném töletek hogy igaz vagy sem??? ELõre is köszi!

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

úgytudom ez még nem a patronos csillapításos, szal valszeg az olaj lehet az oka
én megpróbálnék kiönteni egy pici olajat, és úgy próbálkozni. vagy nemlehet h elég egy kis levegõt kiengedni?

nincs levegõ ráfújva...akkor kiöntök belõle egy pici olajat...köszi!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nagy baj van, kéne egy kis segítség.
Van egy 888rc-m(2005) a láb alján töltöttem bele 1 kis olajat, és ahogy tekertem volna vissza az aranykupakot, letört a ment a visszaút csillapító egységrõl.

Kép 1

a lentebbi képen látható zégergyûrût kiszedtem, kérdés hogy ennél szétlehet-e jobban szedni, mert akkor talán az esztergályos tudna újat csinálni
http://img3.tar.hu/b.../37403398.jpg#3

Hát ezt szépen megszívtad. Azt gyárilag nem bonthatóra szerelik össze. (The hydraulic cartridge (5) has been sealed through machining and cannot be overhauled. In the case of faults or a malfunctioning, this cartridge must be replaced.) Attól függõen, hogy 170-et vagy 200-at mozgó a villád lehet elvileg rendelni hozzá olyan alkatrészt.
170mm:
703690KM/C REBOUND CARTRIDGE 888R-170 04
200mm:
703688KM/C REBOUND CARTRIDGE 888R-200'04
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Sziasztok!
van valakinek 2007-es z1 sport rcv/rv-je?kimozogja mind a 150 mm-t?
nekem eddig 130mm-nél többet semmilyen körülmények között sem akart moccanni, persze nem baj, ha van egy kis tartalék út, de örülnék, ha mondjuk 140 milit mozdulna...mit lehet tenni?kevesebb olaj?...ha valaki tud segítsen légyszi!
köszi

úgytudom ez még nem a patronos csillapításos, szal valszeg az olaj lehet az oka
én megpróbálnék kiönteni egy pici olajat, és úgy próbálkozni. vagy nemlehet h elég egy kis levegõt kiengedni?

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Sziasztok!
van valakinek 2007-es z1 sport rcv/rv-je?kimozogja mind a 150 mm-t?
nekem eddig 130mm-nél többet semmilyen körülmények között sem akart moccanni, persze nem baj, ha van egy kis tartalék út, de örülnék, ha mondjuk 140 milit mozdulna...mit lehet tenni?kevesebb olaj?...ha valaki tud segítsen légyszi!
köszi

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Nagy baj van, kéne egy kis segítség.
Van egy 888rc-m(2005) a láb alján töltöttem bele 1 kis olajat, és ahogy tekertem volna vissza az aranykupakot, letört a ment a visszaút csillapító egységrõl.

Kép 1

a lentebbi képen látható zégergyûrût kiszedtem, kérdés hogy ennél szétlehet-e jobban szedni, mert akkor talán az esztergályos tudna újat csinálni
http://img3.tar.hu/b.../37403398.jpg#3

fatbat

fatbat

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Nos kiderült, hogy túl sok olajat (2,5dl) tettek bele + még a szimeringek sem voltak igazán jók, de szerencsére megoldódott a probléma.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Ezért kell jól utána járni,hogy hová is viszünk szervizeltetni.
Amikor az én Marzom érett meg egy olajcserére nem akartam "akármelyik" bringaboltba bevinni,és hát elég sokat érdeklõdtem utána.Végül Sala csinálta meg,azóta is tök tuti a cucc úgyhogy le a kalappal elõtte!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

fatbat

fatbat

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Jogos.. visszaviszem aztán meglátjuk milesz. kösz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat akkor szedjek szet es nezzek meg... az nem normalis hogy ezt csinalja. fogalmam sincs mi baja, de ha azota csinalja miota ott jart, akkor nyilvan az o saruk ha nem mukodik ugy ahogy szeretned. azert fizettel hogy jobb legyen nem azert hogy rosszabb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F