Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Posted 2009. July 22. - 01:02
jó messzirõl érdemes elkerülni
viszont a 2007es z1 sport rv az tényleg jó villa
Posted 2009. July 22. - 00:56
Hali!
Ez 07es és sport rv is!!
08-tól nincs z1-es...
a szõrszálhasogatás kedvéért:
van 2008ba z1
legalábbis Z1Sport RV biztosan
az van pl a 2008as Bighit 1ben is
bár az is igaz, h annak a belseje egyáltalán nem hasonlít egy rendes z1-re: nyílt fürdõ helyett nitrogénes patron, olyan ami a suntourokba is:D
de a neve még z1 és volt 2008ban
Posted 2009. July 21. - 17:32
Na közben, néztem az eta verziót, ami valójában jobban passzolna.
http://www.mali.hu/i...cchi-z1-rc2-eta
ez 2007-es vagy 8 as?
Hali!
Ez 07es és sport rv is!!
08-tól nincs z1-es...
Posted 2009. July 21. - 16:22
eladó cuccok
Posted 2009. July 21. - 15:42
http://www.mali.hu/i...cchi-z1-rc2-eta
ez 2007-es vagy 8 as?
Posted 2009. July 21. - 00:56
Hello!
Z1 sport-ot ajánljátok?
A váz lényegtelen.
Mennyire állítható széles tartományban?
Milyen állítási lehetõségek vannak rajta?
Köszi
a sport verzióban csak visszaút van (nevébõl is ered: z1 sport RV)
és ahogy daci is mondta nehogy vegyél egy 2008as szemetet:D
egyik ismerõsöm háromnegyed év alatt használt el 3 patront egy 2008asban...
de a 2007esek jók...
Posted 2009. July 19. - 23:47
az a lényeg h nyílt olajfürdõs legyen
Posted 2009. July 19. - 21:49
Z1 sport-ot ajánljátok?
A váz lényegtelen.
Mennyire állítható széles tartományban?
Milyen állítási lehetõségek vannak rajta?
Köszi
Posted 2009. July 19. - 13:05
Posted 2009. July 15. - 14:19
Amennyiben a kerékpáros súlya 55-80kg közötti tartományba esik, akkor a jobb lábba 175ml/cc, a balba pedig 50ml/cc teleszkóp olaj szükségeltetik.
Mindezek az információk szerepelnek a honlapon:
- "Rider weight"
- "Note: the table shows the oil volumes in cc. The first number refers to right leg, the second number to left leg."
Értem köszi azért nem találtam ezt a leírást mert legfelül van én pedig csak lent kerestem és figyelmetlen voltam. köszi még1x!
Posted 2009. July 15. - 13:44
Mindezek az információk szerepelnek a honlapon:
- "Rider weight"
- "Note: the table shows the oil volumes in cc. The first number refers to right leg, the second number to left leg."
Posted 2009. July 15. - 13:07
az x-lite kormanyveg dugodra gondol szerintem.
ez direkt erre van kitalalva am
igen erre gondoltam... nem is tudtam hogy van ilyen:$
Azt tudtam hogy lehet venni külön kemény véget de így oldalról nekem full kormányba ütött rózsának és csavarnak látszott:)
55-80kg
55 ETA 175/50 ez ezt hogyan kell értelmezni?
Posted 2009. July 15. - 01:34
ez direkt erre van kitalalva am
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. July 15. - 01:07
most nézem a képedet rózsát ütöttél a kormányba?jó ötlet:D
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. July 14. - 22:37
Rendben!
Nem kötekedni szeretnék de egy ilyen válasz nekem kielégítõ válasz és magyarázat lett volna mindenre és most megkaptam!
Nagyon köszönöm, további szép napot!!
Mint VV is leírta, megnézed a gyári adatot, beletöltesz annyit(vagy kicsit kevesebbet, mert a gyári adat elég túlbiztosított szokott lenni a marzónál) és összerakod majd megnézed, hogy hogy mozog. Ha nem mozogja ki az utat vagy túlcsillapított akkor kevesebb olaj, ha koppan vagy nincs csillapítás akkor több olaj. És még játszhatsz az olajviszkozítással(csili oldalra hígabb/sûrûbb vagy fordítva), bár szerintem (ha jól tudom) maradja a gyári 7.5esnél.
Posted 2009. July 14. - 21:51
Mennyiség tekintetében a gyári adatokhoz képest nem, vagy nagyon minimális eltérés lesz - nem véletlenül. A viszkozitás tekintetében meg sokszor egyénfüggõ a dolog. Ha nem vagy elégedett a mozgásával eredeti állapotában, lehet hígabb olajat választani. Nincs annyi kísérletezõ Marzós fórumozó, mint például RS vonatkozásában, ami nem véletlen, hiszen az RS villákat nagyon jól lehet "hangolni" egy kis olajos bûvészkedéssel.
Rendben!
Nem kötekedni szeretnék de egy ilyen válasz nekem kielégítõ válasz és magyarázat lett volna mindenre és most megkaptam!
Nagyon köszönöm, további szép napot!!
Posted 2009. July 14. - 16:32
Posted 2009. July 14. - 14:44
Igaz nem egy mûfajban bringázunk, de nekem is ETA-as telóm van Maraton xc. Két éve használom és nem vitrinbájker kategóriában. .Nálam nagyon bejött az eta, egy mozdulat és már öt centit össze is megy a teló, és így a meredek emelkedõkön is kényelmesen tekerek fel, fent a kar vissza és újra az teljes rugóut rendelkezésre áll. Elõtte volt két uturn-ös telóm is, az egy "kicsit" macerásabb.
Ezt a kérdést nem láttam! A teló megjelenésétõl végig olvastam a fórumot hogy ne tegyek fel hülye kérdést.És igen a linket én is ismerem de az hogy a gyár mit javasol édes kevés.Nem azt várom hogy írjátok hogy nem tudom hanem akinek van 55R vagy ETA-ja az írjon esetleg hogy öcsi ezt és ennyit raktam bele szuperül mozog.Ha az emlékeim nem csalnak 1 embernek biztos h van ETA-ja és többnek R-e. A google-t én is tudom használni hogy megnézzek ilyeneket de az nem mond tapasztalatot!
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. July 14. - 14:26
Posted 2009. July 14. - 14:20
Egyrészt Fórum etikett 8-s pont:
"(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom"."
másrészt ezt megtekintetted már: http://www.marzocchi...&LN=UK&Sito=mtb
Ezt a kérdést nem láttam! A teló megjelenésétõl végig olvastam a fórumot hogy ne tegyek fel hülye kérdést.És igen a linket én is ismerem de az hogy a gyár mit javasol édes kevés.Nem azt várom hogy írjátok hogy nem tudom hanem akinek van 55R vagy ETA-ja az írjon esetleg hogy öcsi ezt és ennyit raktam bele szuperül mozog.Ha az emlékeim nem csalnak 1 embernek biztos h van ETA-ja és többnek R-e. A google-t én is tudom használni hogy megnézzek ilyeneket de az nem mond tapasztalatot!