Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Azért ezt így nem jelenteném ki. Bár az tény, hogy tele van buta emberekkel. Nem csak a bicó témára gondolok, de ezt fölösleges részletezni. Persze van 1-2 normálisabb tag is. Nem hinném, hogy gyári hibás az a teló, bár ki tudja, hívd fel a malit és kérdezd meg tõlük.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
lehet, hogy a testbike ismert oldal,de köze nincs a valósághoz...

vermin

vermin

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hy.Hát ez az én sem találtam semmit egy másik oldalon a vélemények között írta egy srác hogy a 66rcv 2008as gyári hibás és azt állította hogy ezt a gyár is elismerte bevágnám a linket csak nem tudom szabad e mivel az egy másik ismert oldal:-).Ez volt az:Sajnos a 2008 as széria gyári hibás! akinek ilyen villája van, vigye vissza. én 2 hónapig vártam a mali, hogy megcsinája, addigra bökte ki a marzó, hogy szériahiba, és visszadják a pénzem.. most boxxert veszek...

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
sala: és mit mondtál neki? :) forumceleb szinted eggyel magasabb fokra lépett ;)

vermin: nemtudom milyen gyári hibára gondolsz(valami konkrétum...?)

egyedül annyit tudok (tapasztalat): 2008 és 2009 es 55R tipusok minimális kotyogással rendelkeznek alapból (mali válasza is ez volt:ez ilyen...) talán errõl olvastál...?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

elég egy topikba is feltenni a kérdést...(és már a prohardveren is kaptál választ)
ha egy villa kotyog,az mindig kotyog ha rajta ülsz,hanem
lehet hogy nem a villa kotyog,hanem a kormánycsapágy,vagy esetleg a fékbetét,bár ezeknek kisebb az esélye
mali a marzocchi forgalmazoja,hivd fel öket van-e perselyük hozzá
ha tudod probáld ki a villát a megvétel elött

közben utolért telefonon

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vermin

vermin

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hello.Na az a kérdésem lenne hogy olvastam hogy a 2008as 66ok gyári hibásak.Ez igaz,ha igen miben nyilvánul meg?
Törik,ereszt,stb?Köszi.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

Sziasztok
A segitségetekt szeretném kérni
Elakarnak nekem adni egy Marzocchi 66 rcv 2008 és azt modja a gyerek hogy picit kotyog ha nem ül rajta de ha ráül akor már nem .
Milehet a baj és javithato e elég jó áron akkarja adni és joformán hibátlan álapotban van
Köszi a segitséget:)

Zöry

elég egy topikba is feltenni a kérdést...(és már a prohardveren is kaptál választ)
ha egy villa kotyog,az mindig kotyog ha rajta ülsz,hanem
lehet hogy nem a villa kotyog,hanem a kormánycsapágy,vagy esetleg a fékbetét,bár ezeknek kisebb az esélye
mali a marzocchi forgalmazoja,hivd fel öket van-e perselyük hozzá
ha tudod probáld ki a villát a megvétel elött

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

mesélj

Semmi extra, buta voltam, nem gondolkodtam, igaz eszembe sem jutott a dolog, amíg nem tört szét a teló. Pontosabban szétlõtte magát. :) A levegõt nálunk is eleresztette, pedig minden rendben volt vele. A teló maga nem rossz, de nincs benn negatív kamra. Belerakod az olajat, felfújod aztán jólvan. Én hülye beleraktam 5ws olajat és fel lett fújva 2-3 bar környékére mindkét szár. Szépen mozgott, amig nem látott patkát. Csak amint nem volt rajt teher olyan volt a visszaút, hogy csoda, hogy bírta egy darabig. Túl gyorsan jött vissza. Persze egy sûrûbb olaj megoldotta volna a dolgot, talán 10-15-20w körüli, nem tudom. Egy elég rázós vasúti átkelõnél szétlõtte magát a teló, eltört mindkét pálca benne. Személyi sérülés nem történt, csak kis ijedtség. Ha nem volt eléggé felfújva, akkor nem jött vissza, ha keményre, akkor meg állat módon felkoppant. Szóval a 2 mûanyag pálca eltörött. Állítani nem lehet rajta semmit, olaj viszkozítással lehet szabályozni a visszautat. Amúgy ismétlem jó kis teló, asszem 1800g körül volt. Párszor szétkaptam, de nemtudom, hogy miért engedte a levegõt, minden rendben volt vele. Az más kérdés, hogy ma már semmit nem lehet hozzá kapni. A becsúszók 30mmesek voltak.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Nekem is volt hasonló gondom, ameddig szét nem törött.

mesélj

zory

zory

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok
A segitségetekt szeretném kérni
Elakarnak nekem adni egy Marzocchi 66 rcv 2008 és azt modja a gyerek hogy picit kotyog ha nem ül rajta de ha ráül akor már nem .
Milehet a baj és javithato e elég jó áron akkarja adni és joformán hibátlan álapotban van
Köszi a segitséget:)

Zöry

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szimmering szabvány méret, és igen csak szét kell rántani. nekem XCR volt anno.

lényeg, hogy amikor a tetején fujatod ki a dugót miután a biztosito kis gyürüket kivetted,a váll ne legyen meghúzva , mert annyira összeszoritja, h nemtudod kiszedni

fuck me, i'm famous!

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
95'-ös Marzocchi XC 600-as villát szeretnék felújítani. Kell hozzá valami spec' szerszám, vagy egyszerûen szét tudom kapni? És a szimeringeket, O-gyûrûket csak gyáriakra lehet kicserélni, vagy esetleg máshol is be lehet szerezni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hát , csak ez van :(

üdv

fuck me, i'm famous!

Vakond(Sz.B.)

Vakond(Sz.B.)

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Üdv!
Köszönöm a gyors választ, de sajnos ez nem jó. Engem a 2005-ös RC vagy legalábbis a 2005-ös villára való matrica érdekelne amit bizony égadta világon nem találtam.
Itt egy kép a villáról

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nesze vectoros, addig nagyítod ameddig akarod

Search | Brands of the World

5 másodpercembe került megtalálni

fuck me, i'm famous!

Vakond(Sz.B.)

Vakond(Sz.B.)

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Üdv!
Van valakinek gépen 2005-ös 888RC matricaszettje?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Hui, megválaszolom a kérdésem.

555mm mértem, 165mm es a becsúszók. ETA állapotban lemegy kb.120mm re. Az utolsó olasz szériát sikerült beszereznem :)
Ennek a telónak lelke van a foxomhoz képest.
A "lélek" sulyban 2300gr körül áll meg a mázsán, de nagyon szépen mozog.
Azonnal le is lett vágva a nyaka :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A 160as All Mountain 1 beèpitèsi magassàgàra volna szüksègem. sajnos nem talàltar ròla sok infot.

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Csao!

Marzocchi 66 rv '07 villámba raknék titán rugót (ha lehetséges). Sokat változtatna a dolgon (mozgás, tömeg) ?

Üdv!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
google a barátod, másnak is ugyanannyi idõ megkeresni,mint neked(kb 5 perc),de inkább a helyesírást gyakorolnád...

Oil levels