Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
Endroo
, 2006. március 30. 15:59
Írta 2011. január 31. - 22:11
adott kategoria legalapabb modeljétöl ne várj csodát,bármennyiért is vetted
tudod hogy kell átalakitani?ha nem akkor ne barkácsolj
tudod hogy kell átalakitani?ha nem akkor ne barkácsolj
Írta 2011. január 31. - 22:00
Hali!
Nemrég vettem egy Marzó 55rs-t (2009) de nem nagyon vagyok vle megelégedve , többet vártam tõle vagyis ,hogy még nincs átalakítattva nyílt fürdõssé (elvileg). Szóval menyivel lesz jobb,ha átalakítom? Ja meg milyen olajat ajánlotok bele (télre) ?
Üdv: Andor
Nemrég vettem egy Marzó 55rs-t (2009) de nem nagyon vagyok vle megelégedve , többet vártam tõle vagyis ,hogy még nincs átalakítattva nyílt fürdõssé (elvileg). Szóval menyivel lesz jobb,ha átalakítom? Ja meg milyen olajat ajánlotok bele (télre) ?
Üdv: Andor
Írta 2011. január 31. - 21:46
összerakásnál,mindkét nyomorudnál ellent kell tartani,amikor a láb alján lévö csavart vagy anyát meghuzod(most hirtelen nemtudom melyik van ott),de óvatosan kell meghuzni a jobb szárét(a visszautcsili állito pálcával tartottam ellent),mert ellentartásnál elöször kinyitod teljesen a visszautcsilit,aztán tart ellent a csavarnak...nah én azt egyszer jol megtéptem,aztán megszorult a csili állito,ujra szét kellett szedni és ovatosan meghuzni-> ezt ellenörizd le,hátha ez a baj(nyitott csilinél ugye semmit nem csillapit)
Írta 2011. január 31. - 19:12
énish ezt gondoltam de ez valami ira és a 2 nyomorúd 100% ig teljesen már ráadásul mikor szétzedtük ebbe a felébe nemis olaj volt hanem egy ilyen maszlag szerû valami.....tiszta szürke volt és kb 20w s nek felelt meg 5w s motorexet raktunk bele és bármit csináltunk kikoppan pedig mechanikailag hibátlanul van összrakva máshogy nem lehet....
Írta 2011. január 29. - 22:28
próbáltam nem megy ha teljesen rajta van akkor is kikoppan semmi nem változik 5w s olajjal ráadásul ezt néztem is h 12 es imbisszal lehet állítani :OOOO
hm...8 v 10 az a 12(én legalábbis ugy emlékszem)
5w-s olajjal,csilit teljesen rácsavarva nagyon belassult a mozgása(saját drop off);rém egyszerû szerkezet,olajmenyiségen kivül másra nemtudok gondolni
összerakást hogy csinálod?
Írta 2011. január 28. - 20:37
akkor passz
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. január 28. - 20:36
Írta 2011. január 28. - 20:33
van benne elég olaj?
fuck me, i'm famous!
Írta 2011. január 28. - 20:31
csak a belsõ visszautcsilit kell beállitai egy hosszu imbusz segitségével a jobb szárban
játszadozzál a visszautcsilivel és a beletöltött 5W-s olajjal,aztán ha nemtetszik valami akkor az olaj viszkozitást is variáld
5000 lesz by Sala
próbáltam nem megy ha teljesen rajta van akkor is kikoppan semmi nem változik 5w s olajjal ráadásul ezt néztem is h 12 es imbisszal lehet állítani :OOOO
Írta 2011. január 28. - 07:27
csak a belsõ visszautcsilit kell beállitai egy hosszu imbusz segitségével a jobb szárban
játszadozzál a visszautcsilivel és a beletöltött 5W-s olajjal,aztán ha nemtetszik valami akkor az olaj viszkozitást is variáld
5000 lesz by Sala
5000 lesz by Sala
Írta 2011. január 27. - 22:58
üdv pls segítsetek!!!!
van egy ismerõsömnek egy drop off irája szét lett szedve kitakarítás és olajcsere céljából és teljesen pontos összerakás után szval mechanikailag hibátlanul lett összerakva 3x is újra szétszedtem és le ellenõriztem ezután feltöltöttük 5w s olajjal és kikoppan
valaki el tudná mondani h mit tud ez az ira rendszer
illetve az lehet h amelyik felébe ez a rendszer van sokkal sûrûbb olaj kell???
válaszokat elõre is köszönöm
van egy ismerõsömnek egy drop off irája szét lett szedve kitakarítás és olajcsere céljából és teljesen pontos összerakás után szval mechanikailag hibátlanul lett összerakva 3x is újra szétszedtem és le ellenõriztem ezután feltöltöttük 5w s olajjal és kikoppan
valaki el tudná mondani h mit tud ez az ira rendszer
illetve az lehet h amelyik felébe ez a rendszer van sokkal sûrûbb olaj kell???
válaszokat elõre is köszönöm
Írta 2011. január 26. - 09:16
Hello Mindenkinek!
Szeretnék egy kis tanácsot,tapasztalati véleményt kérni.Gondolkozom egy 4x world cup RC3 -as teló vásárlásán.Errõl kéne egy kis infó,hogy milyen minõségû,megéri-e a pénzét?Valamint az újonnan vásárolt Marzo telóból spórolnak-e az olajjal.Mert már jártam úgy RS-el hogy gyárilag spóroltak. Itt van a teló: http://www.mali.hu/h...hi-4x-world-cupElõre is köszi a segítséget. Üdv!
Szeretnék egy kis tanácsot,tapasztalati véleményt kérni.Gondolkozom egy 4x world cup RC3 -as teló vásárlásán.Errõl kéne egy kis infó,hogy milyen minõségû,megéri-e a pénzét?Valamint az újonnan vásárolt Marzo telóból spórolnak-e az olajjal.Mert már jártam úgy RS-el hogy gyárilag spóroltak. Itt van a teló: http://www.mali.hu/h...hi-4x-world-cupElõre is köszi a segítséget. Üdv!
Írta 2011. január 22. - 12:52
Lehet növelni a 2005 ös DJ rugóutját ugy mint a 2003 asét, hogy csak a távtartõ kis müanyagokat pakolgatom, vagy ennél már más a felépítés? Egy képnek örülnék a felépítésérõl ha valaki tud olyat.
Írta 2011. január 21. - 18:28
legközelebbi normálisabb bicajbolt, aztán õk majd felveszik a kapcsolatot a Mali-val
de el kell keserítselek, nincs nekik egy darab sem
ár
ha garanciális akkor ingyé, ha nem akkor 15 eze'
de el kell keserítselek, nincs nekik egy darab sem
ár
ha garanciális akkor ingyé, ha nem akkor 15 eze'
fuck me, i'm famous!
Írta 2011. január 21. - 18:16
Sziasztok. nekem egy 2008as dirt jumper 1.em van. a patron tönkre ment benne, és mivel nem bontható, nemlehet megcsinálni sem. nem tudjátok, hogy honnan lehet hozzá szerezni? (ha lehet egyáltalán) és hogy milyen árban lehet?
Írta 2011. január 18. - 22:52
Írta 2011. január 18. - 21:54
Írta 2011. január 18. - 21:35
vegyél hozzá integrált stucnit, mást nem tudsz csinálni.
max verni az asztalt a boltban ha rendesen le lett papírozva a cucc, ha nem akkor még azt se.
max verni az asztalt a boltban ha rendesen le lett papírozva a cucc, ha nem akkor még azt se.
Írta 2011. január 18. - 21:22
Rendben köszi ezt jó tudni! Viszont úgy néz ki nem fogom tudni megszokni, mert adódott egy jóval nagyobb problémám a villával. Egyszerûen túl rövid a villanyak. Belerakva a vázba jó ha a stucni kb. 1cm-en fogja a villanyakat. Tiszta ideg vagyok. Kizártnak tartom, hogy ez gyárilag ilyen rövid legyen, hogy nem ér át egy Kona Stab vázat. wááááááááááááá Szerintem a bolt levágta és ezt szépen elsumákolták az eladáskor.