Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
igazából, ha tudsz szerezni eta cartidge-t, akkor nem látom komoly akadályát, hogy be tudd építeni. de hogy olyat honnan fogsz keríteni (úgy hogy még meg is érje), arra kiváncsi vagyok. u-turnt nem igazán hinném, hogy bele tudnál fabrikálni, valószínû, hogy a becsúszó, nyomórúd stb hosszak nem stimmelnek, nem is beszélve a kupakról.

november13

november13

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
:) Gondoltam, hogy a kérdés sokak számára eleve "badarságnak" tûnik egy Drop Off esetében, de én szeretem ezt a villát, és pénzem sincs egy új, könyebb villára, meg aztán 130 mm-es út esetén az a ~2.3 kg nem is olyan sok a 83 kilómhoz.Szóval változatlanul érdekel valami megoldás, hátha van valakinek valami frappáns ötlete.Max nem lessz belõle semmi, nem ez az elsõ fura téma a fórumon ;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Minek cipelni egy dög nehéz telót?Túrázni vegyél merev villát és menj 200km feletti távokat.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha meg is lehet csinálni, nem kapsz alkatrészt hozzá külön. azaz egy eta csillapitófejet, vagy egy rockshox belsõséget nem kapni, vagy nem éri meg megvenni, mert eladod a mostani villád, és a különbözetbõl veszel egy olyat, amiben van...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Drop Off Comp túrázni, érdekes választás :)

november13

november13

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!
Érdekelne, lehet-e 2004-es Drop Off Comp-ba utólag rúgóút állító mechanizmust beépíteni(ETA, vagy hasonló).A 2006-os Rock Shox-ok is 32mm-es átmérõvel készülnek, setleg azzal valami kombináció?
Nem egy gyakori probléma,elismerem, de én túrázni használom, oda jól jönne.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
a 66-okról mi a vélemény?Tényleg,milyen áron fut?Elõre is köszi

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
30as a becsúszó.Hétfõn kiderül minden vagy mindenKIderül. :D
Egy barátom olyan szakmában utazik,hogy olyasmivel foglalkozik a szakmában ahol dolgozik úgy dolgozik mint egy hobby-makettezõ.:)(Ma kész vagyok)
Szóval szén-/üvegszálakkal foglalkozik.Odaadtam neki és kiagyalta hogy üvegszállal körbetekeri és jóóóól odaragassza.Mondtam neki hogy levegõs és ezért tanácsolta nekem az üvegszálat.Veszteni nem veszthetek vele semmit se ha nem lesz jó.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mérd le a becsúszót!
valszeg 30-as lesz :)
én tudok boltot, ahol szárat tudsz venni hozzá... (Óbuda Bringa) Talán kettõt is... Illetve, tudnék vevõt a nyakára meg a becsúszójára meg úgy mindenére :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

és venni hol tudok? :D
Vagy ennél a típusnál már felejtõs?

Használtan valahonnan. Apró, ebay, stb. Boltban nem valószínû hogy van elfekvõben.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
és venni hol tudok? :D
Vagy ennél a típusnál már felejtõs?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Amúgy mibe kerülne kb ha csináltatnék egy új szárat neki?

Csináltatni nem tudsz, maximum venni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Amúgy mibe kerülne kb ha csináltatnék egy új szárat neki?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
arra azért figyelj hogy feltöltés közben nyomogasd össze párszor hogy a buborékok feljöjjenek a tetejére, különben kevés lesz benne az olaj és csattogni fog
mert magától nem folyik le az olaj olyan könnyen
;)
(legalábbis a boxxerben így kell)
Autist Team:)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Ok!
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
az miért nem jó? rugó kivesz, összenyom, mérõszalag, ennyi

sztem 1-2dl között valahol
Autist Team:)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Segítség kellene.
Mennyiségre mennyi olaj kell a két szárba a címben írt típusú telóba?
A dokumentációban,amit találtam mennyiséget nem ír,csak azt,hogy (80-100mm úthoz) a nyak tetejétõl számolva 40mm hely maradjom még a beletöltött olajmennyiség fölött.
valaki pontosabbat....(?)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
felül egy 21-es gyertyakulcs, alul meg imbusz, vagy ami van.
elõször felül csavard szét, utána alul.
1999-es vagy 2000-es lehet.
igen, 65mm-t tudott, de volt 80-as is azt hiszem.
http://www.mtb.pe.kr...="z2 super fly"
nem magyar, de a képek magukért beszélnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szervusztok!
Merevvillás mániám miatt sose jártam még itt.Eddig!
Ma a bicajboltban ki lett szedve egy Marzocchi Bomber Super Fly Z2 teló.A teleszkóp egyik külsõ szára(amin a matrica van :) ) el van törve.Hogyan tudom szétszedni?Sose nemis csináltam ehez fogatót.Fent a a becsúszó tetején van egy hatalmas csavar.azt kell kicsavarni majd a két imbuszos csavart meglazítani?Akkor tudom szétszedni? :o

JA!Amúgy tud valaki valamit errõl a telóról?Google barátom tanácstalan!
Mikori gyártmány lehet?Rugóútja lehet 65mm ennek a levegõs telónak?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azt írja, hogy:

tehát:

A TST5ös tagok széles körû beállítást kínálnak a gyors ereszkedéstõl (DH) a szabad rideoláson (FR most hogy forditsam) át a hosszan tartó mászásokat segítõ/-nál szerepet játszó lockout (CL)-ig.

A TST 2 ugyanez, de ott cska DH és CL van.

tehát gondolom a cl az a full lockout.

hát ez az hogy én is gondolom...aztán a gyakorlat...?
na mindegy majd nézzük a kinti teszteket....
azé kösz...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való