Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a legtöbb marzoban sae 7.5w olaj van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
az exr pro-ból volt levegõs és rugós is, gondolom a tiéd rugós, (ha levegõs lenne, tudnál róla :) ) akkor áll az amit írtam, olajnak meg olyan sûrûségû telóolajat válassz, amennyire fürgének szeretnéd a telót, nekem ha jól emlékszem 7.5-es volt benne.

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts

bár azt nem írtad, hogy melyik évbõl való, nekem annó amikor exr-em volt, az mindkét szárban acélrugót és nyílt olajfürdõt tartalmazott, szóval a szerelése nagyon egyszerû volt, szétcsavarod, olajat kiöntöd, széthúzod, kitisztítod, visszacsúsztatod, új olajat a megfelelõ szintig beletöltesz, visszacsavarod és kész :)

Szia!
Egy 2005-ös Kona Calderával együtt vettem, gondolom, akkor a villa is 2005-ös. Próbáltam kereseni hozzá valamilyen útmutatót a Marzocchi honalpján, de nem jöttem rá, hogy 2005-ös vagy 2004-es. Milyen olajat ajánlanál hozzá?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
bár azt nem írtad, hogy melyik évbõl való, nekem annó amikor exr-em volt, az mindkét szárban acélrugót és nyílt olajfürdõt tartalmazott, szóval a szerelése nagyon egyszerû volt, szétcsavarod, olajat kiöntöd, széthúzod, kitisztítod, visszacsúsztatod, új olajat a megfelelõ szintig beletöltesz, visszacsavarod és kész :)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Sziasztok!

Tudnátok nekem felvilágosítást adni az EXR Pro rugós villa felépítésérõl és karbantartásáról? Másfél éve nyúzom az alföldi porban leginkább, gondolom, ideje lenne rendbetenni. Köszi!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
06os!!!
Sokkal ésszerûbb tervezés!

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hi!
2005-ös DJ' vs. '06-os DJ2 ??(egyik sem használt)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akkor a dj.
az ideiek elég szépen mozognak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
freeridere kellene minimum 100 mm es út és mindegy h hány kilo

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

HY!
1.A 2006-os DJ 2 mozgását tekintve milyen?(én inkább erdõben használnám gyökerres-sziklás viszonyok között is,tény h ez a teló nem arra lett kitalálva,de ez legalább strapabíró)
2.Ha esetleg a DJ2 mozgását tekintve nem jön be szerintetek érdemes-e probálkoznom a Z1 SPORTtal,vagy az 51,8 cm-es beépmagassága nagyonnagy sc jackalbe ???
3.Ha az utobbi teló beép magassága túl nagy akkor érdemes-e alátétezni a telót,hogy az útje és a beépmagja is kisebblegyen v akkor már inkább DJ2 esetleg PIKE SL ?

huha, összevissza nézegeted a villákat, az fix.
mennyi rugóút kellene?
miylen súly?
átütõtengely?
felhasználási terület?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
nem divat, csak a legtöbb vázba nagy az ejtett vállas 888

605ös beépítés azért nagyon sok....
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Karcsi: ha a 2 laposvállas közül valamelyiket ejtettel vinné el valaki,akkor jelzek:) de ennek tudod hogy kicsi a valószinüsége, az ejtettvállas R-t is mindenki laposvállal akarja.
ez vmi divat, vagy mifene?

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
HY!
1.A 2006-os DJ 2 mozgását tekintve milyen?(én inkább erdõben használnám gyökerres-sziklás viszonyok között is,tény h ez a teló nem arra lett kitalálva,de ez legalább strapabíró)
2.Ha esetleg a DJ2 mozgását tekintve nem jön be szerintetek érdemes-e probálkoznom a Z1 SPORTtal,vagy az 51,8 cm-es beépmagassága nagyonnagy sc jackalbe ???
3.Ha az utobbi teló beép magassága túl nagy akkor érdemes-e alátétezni a telót,hogy az útje és a beépmagja is kisebblegyen v akkor már inkább DJ2 esetleg PIKE SL ?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nincs vmelyikõtöknek lapos válla, amit cserélne ejtettre? :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Miért, neked még a régi magas vállú van? Lehet, hogy én is beszerzek majd egyet, és ha alacsony lesz (2 centivel alacsonyabb, mint a 888am, amivel már így is lent van a gép alja), akkor cserélhetünk vállat.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

ha valaki látott már szétszedve 2006-os 888 VF-et ami 170 et mozog és tudja hogyan kell belõle 200-at csinálni az jelezze plíz...

nanemá...oda a zoom? :D

ej, az rc2x 4cm-re alacsonyabb mint a mostanim.... :-/. nafene

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Ádám:
http://marzocchi.com...&LN=UK&Sito=mtb
Autist Team:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Tudna valaki jövõ évi 66 (RC2X és SL), ill. 888 súlyadatokat linkelni?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ha valaki látott már szétszedve 2006-os 888 VF-et ami 170 et mozog és tudja hogyan kell belõle 200-at csinálni az jelezze plíz...

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

Meg lehet adni ml-ben, meg mm-ben a felsõ váll telejétõl (összenyomva)

Eltérõ szám, de ugyanazt jelenti.

Versenyezünk? :)
Cm3 -ben is meg lehet adni, eltérõ szám, de ugyanazt jelenti. :D