Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
Endroo
, 2006. March 30. 15:59
Posted 2007. June 08. - 11:25
Nah akkor jon a beszamolo.
2005 888VF 170mm 2006 os egyenes vallal. Azzal kezdenem, hogy hasznaltan jutottam hozza, de semmi serules nem lathato rajta. Igaz a vallon talalhato kopas, ami a bowdenezes miatt ertheto.
Mozgasa isteni - tenyleg - elotte egy stance kingpinem volt, hat eg es fold kulonbseg sot a kormanyt sokkal tobbet lehet fogratni mint a stance eseteben. Majdnem 90° ok fordul.
Ha jol erzem motorex 2.5 os olaj van benne, ami miatt iszonyatosan puha es finom a mozgasa. Es merev mint Marcsinenei 90 eves porckopott dereka
Tegnap elesben is kiprobaltam, isteni, 4-5 meteres ugratas utan meg se erzem amikor leteszem a foldre a bicajt. A levegoben nagyon konnyen iranyithato lett tole a kecske, es a stinkyben iszonyatosan jol dolgozik
Egyelore ennyi a tapasztalat.
Udv minenkinek!
U.I.: 888 at a nepnek de legalabb egy 66
2005 888VF 170mm 2006 os egyenes vallal. Azzal kezdenem, hogy hasznaltan jutottam hozza, de semmi serules nem lathato rajta. Igaz a vallon talalhato kopas, ami a bowdenezes miatt ertheto.
Mozgasa isteni - tenyleg - elotte egy stance kingpinem volt, hat eg es fold kulonbseg sot a kormanyt sokkal tobbet lehet fogratni mint a stance eseteben. Majdnem 90° ok fordul.
Ha jol erzem motorex 2.5 os olaj van benne, ami miatt iszonyatosan puha es finom a mozgasa. Es merev mint Marcsinenei 90 eves porckopott dereka
Tegnap elesben is kiprobaltam, isteni, 4-5 meteres ugratas utan meg se erzem amikor leteszem a foldre a bicajt. A levegoben nagyon konnyen iranyithato lett tole a kecske, es a stinkyben iszonyatosan jol dolgozik
Egyelore ennyi a tapasztalat.
Udv minenkinek!
U.I.: 888 at a nepnek de legalabb egy 66
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Posted 2007. June 08. - 09:09
Nem kell ezt privibe sztem..
Elvitte boltba, hogy visszaútcsillit lõjék be. Egy jó hosszú imbusz kell hozzá, ha van otthon, ott is megcsinálhatod, a csillapítórúd tetejét kell tekergetni..
és ehhez kellett sûrûbb olaj, így lett fasza.
Levegõvel meg kisérletezni, én a dropoffomat felfújtam viszonylag keményre, aztán menet közben állítottam be véglegesre..
Elvitte boltba, hogy visszaútcsillit lõjék be. Egy jó hosszú imbusz kell hozzá, ha van otthon, ott is megcsinálhatod, a csillapítórúd tetejét kell tekergetni..
és ehhez kellett sûrûbb olaj, így lett fasza.
Levegõvel meg kisérletezni, én a dropoffomat felfújtam viszonylag keményre, aztán menet közben állítottam be véglegesre..
Posted 2007. June 07. - 22:00
nah akkor irhatnál nekem egy privit,hogy te mit csináltál vele h be tudtad jol lõni magadnak
Posted 2007. June 07. - 21:07
most végre megvan cinálva a visszaútcsili, igaz kellett hozzá sûrûbb olaj
de mot kis levegõráfújással fantasztikus lett
pedig ez csak egy dorp off:P
de mot kis levegõráfújással fantasztikus lett
pedig ez csak egy dorp off:P
Posted 2007. June 07. - 16:16
RC2X
R: Rebound - visszaút csillapítás
C: Low Speed Compression - kis sebesség kompresszió
X: High Speed Compression - nagy sebesség kompressió (bottom out - felütés ellen)
A 2 gondolom azt jelenti hogy 2 fajta kompreszió állítható.
Az összes kívülrõl. Ennyi.
Jó cuccos.
103-ér ajándék.
Egyébként tényleg olyan mintha H lenne...
R: Rebound - visszaút csillapítás
C: Low Speed Compression - kis sebesség kompresszió
X: High Speed Compression - nagy sebesség kompressió (bottom out - felütés ellen)
A 2 gondolom azt jelenti hogy 2 fajta kompreszió állítható.
Az összes kívülrõl. Ennyi.
Jó cuccos.
103-ér ajándék.
Egyébként tényleg olyan mintha H lenne...
Posted 2007. June 07. - 14:03
hát öö ez van igy fenn a neten.
hogy "rc 2 H"
lehet hogy valami macskajancsi titkárnõ kézirást olvasott..
szoval akkor megéri
aszittem valami n-edik változata az rc-nek
hogy "rc 2 H"
lehet hogy valami macskajancsi titkárnõ kézirást olvasott..
szoval akkor megéri
aszittem valami n-edik változata az rc-nek
Posted 2007. June 06. - 22:13
Posted 2007. June 06. - 22:12
hal,
Kérdésem ? marzocchi 2006, 888 RC 2 H . a "2 H" mit jelentÉ?
103 pénzért ujonnan. megéri?
Kérdésem ? marzocchi 2006, 888 RC 2 H . a "2 H" mit jelentÉ?
103 pénzért ujonnan. megéri?
Posted 2007. June 05. - 07:54
Posted 2007. June 04. - 17:26
Ha Z1 Wedge akkor felejtsd el. törnek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. June 04. - 17:20
köszi, azt tudtam, hogy átütõs, cask azt hittem, hogy nem a szabvány, vagy olyan mint ami mindegyik átütõshöz kell, hanem valami speckó agy kell hozzá
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
Posted 2007. June 04. - 17:07
ha qr20,akkor átütõs agy kell hozzá,kivéve ha nem olyan agyad van amit át lehet alakitani-de ennek kevés az esélye,gondolom én...
Posted 2007. June 04. - 16:10
Üdv midnenki
most szeretnék telót venni, szóbekrült egy 2002 es de elég jó állapotban lévõ z1 freeride (130úttal) szerintetek megéri e megvenni? kb 30000 pénz lenne
Jah és qr 20 as, uyge az csak az átütõ befogatási rendszerére utal, és nem pedig külön ehhez való átütõs agy kell hozzá?
most szeretnék telót venni, szóbekrült egy 2002 es de elég jó állapotban lévõ z1 freeride (130úttal) szerintetek megéri e megvenni? kb 30000 pénz lenne
Jah és qr 20 as, uyge az csak az átütõ befogatási rendszerére utal, és nem pedig külön ehhez való átütõs agy kell hozzá?
Csak a hülyék tartanak rendet...
Posted 2007. June 04. - 09:45
Egyre több ilyet látok:P
Eddig mindenkinek bevált, az áráért tényleg jó, nekem is tetszik.
Csak sztem neked is kevés benne gyárilag az olaj, de ez majd kiderül menet közben.
Eddig mindenkinek bevált, az áráért tényleg jó, nekem is tetszik.
Csak sztem neked is kevés benne gyárilag az olaj, de ez majd kiderül menet közben.
Posted 2007. June 01. - 23:25
szerintem nem lehet. de szedd szét, és kiderül.adott egy tavalyi drop off IV
egy ilyen konaban volt ni
KÉP
100mm-en van. lehet belole barbarkodas nelkul hosszabb utas telot csinalni? amugy elado
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. June 01. - 22:50
Igen, arra gondoltam, hogy marzokhoz képest alacsonyabb.de azért tényleg nem mondható magasnak sztem..
Posted 2007. June 01. - 14:03
Pedig elég fontos, én is csak 110re (pike) összenyomva tudom berakni a biciklimet a liftbe (elég kicsi).
Ez jó.
Ezzel én is szembesültem, mikor a 130-as ETA-s villa helyett 66 lett.
Liftbe is neccesebb, meg a kocsiba berakni is.
De rendeltetésszerû felhasználás során engem sosem zavart a villa magassága.