Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ráktuggyahanyadik BP Staffz tali @ Római Beach vmikó
Started by
Jorus
, 2006. March 29. 12:31
Posted 2006. June 01. - 09:34
természetesen én
Thez neked is jönnöd kell
Thez neked is jönnöd kell
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. June 01. - 08:46
Igen, megerõsítem, péntek este mondjuk 7 órás kezdettel. Péntek az pedig holnap van
thez: ha nagyon hideg van, be is lehet menni, ahogy legutóbb is. De akad pálinka is, úgyhogy problémát nem ismerünk
Akkor ki mindenki jön?
--Trifo
thez: ha nagyon hideg van, be is lehet menni, ahogy legutóbb is. De akad pálinka is, úgyhogy problémát nem ismerünk
Akkor ki mindenki jön?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2006. May 31. - 23:09
stipistopp az elsõ hely az enyém
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. May 31. - 21:30
szerintem megvan az idõpontHali!
Úgy néz ki, hogy lesz nálunk megint bringás összejövetel péntek este. Van jelentkezõ?
http://forum.bikemag...ad.php?p=449031
--Trifo
Posted 2006. May 31. - 20:41
leszen csak idõpontot kéne kitûzni ha jól veszem ki Trifó szavaiból. de várjuk meg azért sztem ennek az enyhe télnek a végét, mert így a kertben szerelve is darabosra fagytam:( persze a pálesz melegít
Posted 2006. May 31. - 20:02
Posted 2006. May 31. - 10:12
Na jó, nem muszáj a kertben aludni, alhattok a garázsban
Az emberi vonások több-kevesebb sikerrel való megõrzése esetén akár a házban is
Horzsolós körtepálesz van még, zsíroskenyérnek való zsír is van még (tán hagyma is), faszenes sütõ is van, lehet hozni virslit, oszt' jól meggrillezzük
--Trifo
Az emberi vonások több-kevesebb sikerrel való megõrzése esetén akár a házban is
Horzsolós körtepálesz van még, zsíroskenyérnek való zsír is van még (tán hagyma is), faszenes sütõ is van, lehet hozni virslit, oszt' jól meggrillezzük
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2006. May 30. - 23:53
akkor ottalszunk. persze kertben hányni szigoruan tilos
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. May 30. - 22:40
Posted 2006. May 30. - 22:25
fõleg hogy van horzsolós pálesza
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. May 30. - 22:08
Posted 2006. May 30. - 21:53
Péntek Trifónál party?
vett grillt
vett grillt
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. May 17. - 12:41
Hát lehet h téélleg benézetm....csak amikor beszéltük, akkor gyorsan végigfutottam térképen az útvonalat, és nem tûnt hosszúnak:)
Na mindegy, ha nem is sikerül, akkor legalább tom hogy mennyire vannak messze.
Na mindegy, ha nem is sikerül, akkor legalább tom hogy mennyire vannak messze.
Meguntam az aláírásom....
Posted 2006. May 17. - 09:42
Én is voltam kint, mikro volt a "kiállítás", innen tudom a távolságot . Mi kényelmesen mentünk, úgyhogy az idõeredményünk nem mérvadó. Nekem anno a DHL-ig (kb rtl-klub) 45 perc volt a 15 éves veloluxommal
the_d: nem sûrgõs, csak úgy kérdeztem
the_d: nem sûrgõs, csak úgy kérdeztem
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. May 17. - 09:03
Clio, sztem nyertél.
Bár, idõfutam bringával full lezárt úton, ha a teljes útvonalat újraaszfaltozzák, Ulrichak talán van esélye... még ha nem is sok....
The_d, ha 1 óra alatt teljesíted, már akkor is gratulálni fogok. Megyek utánnad útival és mérem
Én a múlt hónapban voltam párszor Camponában lóval Újpestrõl, de több volt, mint 1 óra.
Bár, idõfutam bringával full lezárt úton, ha a teljes útvonalat újraaszfaltozzák, Ulrichak talán van esélye... még ha nem is sok....
The_d, ha 1 óra alatt teljesíted, már akkor is gratulálni fogok. Megyek utánnad útival és mérem
Én a múlt hónapban voltam párszor Camponában lóval Újpestrõl, de több volt, mint 1 óra.
Posted 2006. May 16. - 19:26
JAHHHh
emléxem. Nem ittam olyan sokat egyáltalán csak annyi dolgom van hogy arra sem emléxem hogy mit ettem a hétvégén.
Hát, ha felépülgetek a sérvembõl akkor mehet.....lehet hogy 32 perc lesz ....de sztem nincs az olyan messze mint 25 km....meg is nézem térképen
emléxem. Nem ittam olyan sokat egyáltalán csak annyi dolgom van hogy arra sem emléxem hogy mit ettem a hétvégén.
Hát, ha felépülgetek a sérvembõl akkor mehet.....lehet hogy 32 perc lesz ....de sztem nincs az olyan messze mint 25 km....meg is nézem térképen
Posted 2006. May 16. - 11:40
vagy kicsit sokat ittál
Ha jól emlékszem veled fogadtam (pedig nem szokásom fogadni) egy "Na ugyéban", hogy Pólus-Campona fél óra bringával (nme pontosítottunk, de azt hiszem montival, bár sztem outival is teljesíthetetlen 25 km 30 perc alatt a városban)
Ha jól emlékszem veled fogadtam (pedig nem szokásom fogadni) egy "Na ugyéban", hogy Pólus-Campona fél óra bringával (nme pontosítottunk, de azt hiszem montival, bár sztem outival is teljesíthetetlen 25 km 30 perc alatt a városban)
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. May 16. - 11:21
Hümm.....milyen fogadás.....kicsit rövid az agyam úgy látszik:)
Posted 2006. May 16. - 09:51
Posted 2006. May 14. - 00:09
Jaja, sok szunyog van es az baromira nem jo.
Talan kicsit kesobb. Bar azt nem tudom hogy szunyogolo cuccost miert nem raknak ki ilyen helyekre a Romai parton. Nem olyan nagy osszeg az, csak a surmok inkabb sirnak hogy elmegy a vendeg, minthogy aldozzon egy kicsit a penzebol kvazi "fejlesztesre".
Na mindegy.
Talan kicsit kesobb. Bar azt nem tudom hogy szunyogolo cuccost miert nem raknak ki ilyen helyekre a Romai parton. Nem olyan nagy osszeg az, csak a surmok inkabb sirnak hogy elmegy a vendeg, minthogy aldozzon egy kicsit a penzebol kvazi "fejlesztesre".
Na mindegy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!