Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
A fene egye meg ma tél van, de holnap már nyár lesz :)
Átalszom ezért a telet, hogy holnap formában legyek..
Na ezt megaszontam..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem járt ma vki egy Giant XTC-vel egy Decathlon Rockriderrel Gyõrújbaráton, 11 ill. 9 órakor?

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Sziasztok!Lehet megszeretem a szembeszelet,jól éreztem magam tegna mikor szembe fújt!:clap:

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Köszönöm az elismerést mind lelkileg mind fizikailag kikészített.Ezt vérbeli emberprobáló edzésnek is mondhatnám.Soha többé mégegyszer.Azt hiszem az ég engem a terepmountizással áldott meg(hiv a természet).Azt hiszem maradok ennél.

Jó tekerést mindenkinek!!-Javult az idõ(persze,hogy ilyenkor dolgozom reggeltõl estig.)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Szia Ati!Képeket látván én ezt nem élem meg nálunk. Hollandia képek?Ma voltam tekerni 67km hazafelé szembeszél,de lelkemnek jó tett.:clap: Holnap megyünk 1kört?

Igen Amsterdamban voltam.
Akad pár biciklis,bicikli :D
Voltam már párszor, de mindig ledöbbenek.
Nagyon más világ.

Meglátom ha holnapra sikerül kipihenni magam , és ha normális idõ lesz, akkor akár el is mehetünk délután valamerre.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Szia Ati!Képeket látván én ezt nem élem meg nálunk. Hollandia képek?Ma voltam tekerni 67km hazafelé szembeszél,de lelkemnek jó tett.:clap: Holnap megyünk 1kört?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
És a maradék.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Nálunk mikor lesznek ilyen bicikli, utak és ennyi bicikli?

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Ma 13.00kor indulok a Szentlélek templomtól a Kona-val 1 kisebb körre: Gyõr-Tényõ-Sokorópátka-Gic-Románd-Bakonypéterd-Gyõr. Ha valakinek van kedve, csatlakozzon!:bananadan

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Elvoltam ma egy elég nagy turán ,nagyon ugy nézett ki nem fogok hazaérni estére de szerencsére sikerült.Rémálom.Gyõr-Nyalka-Réde-Csesznek-Gézaháza hátszéllel 35-40km átlaggal.Elõszõr ugy volt vonattal megyek haza Zircrõl,de gondoltam szerencsét probálok tekerve.Bár ne tettem volna.Ti is tudjátok mekkora szél volt ma nem kell elmondanom.Cseszneken a szerpentinen 30km-nél jobban lefele nem tudtam felgyorsulni akkora volt a pofaszél.Gondoltam bakonyszentkirályon elmegyek Vinye felé azt Románd felé hogy elkerüljem Veszprémvarsányt.Sikerült elkerülnöm de mikor kiértem a prérire na meg Bakonypéterdtõl mikor rátértem 82-esre.Agyhalál volt.13km átlaggal poroszkáltam egyszerüen nem birtam tekerni akkora volt a szembeszél.Állítom gyalog gyorsabban haladtam volna.De szerencsére hazaértem hátam mögött több mint 100km,de tanuljágos volt.Jotanács mindenkinek :Ha szembeszél halk szava felmerül gondoljátok meg többször is nekiidultok-e.Ez mountisoknak szól elsõsorban.Köszönöm,hogy megoszhattam veletek.

Igen... ez egy fontos tanulság, nem szabad bedõlni a hátszél áldásos hatásának, hisz elõbb-utóbb meg is kell fordulni!
Mindenesetre szép teljesítmény volt ez, ílyen nagy szélben meg pláne!

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
A Bringapoliszos témához, este lesz verseny is.:)

http://keret.hu/port...k-a-fold-napjan
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Elvoltam ma egy elég nagy turán ,nagyon ugy nézett ki nem fogok hazaérni estére de szerencsére sikerült.Rémálom.Gyõr-Nyalka-Réde-Csesznek-Gézaháza hátszéllel 35-40km átlaggal.Elõszõr ugy volt vonattal megyek haza Zircrõl,de gondoltam szerencsét probálok tekerve.Bár ne tettem volna.Ti is tudjátok mekkora szél volt ma nem kell elmondanom.Cseszneken a szerpentinen 30km-nél jobban lefele nem tudtam felgyorsulni akkora volt a pofaszél.Gondoltam bakonyszentkirályon elmegyek Vinye felé azt Románd felé hogy elkerüljem Veszprémvarsányt.Sikerült elkerülnöm de mikor kiértem a prérire na meg Bakonypéterdtõl mikor rátértem 82-esre.Agyhalál volt.13km átlaggal poroszkáltam egyszerüen nem birtam tekerni akkora volt a szembeszél.Állítom gyalog gyorsabban haladtam volna.De szerencsére hazaértem hátam mögött több mint 100km,de tanuljágos volt.Jotanács mindenkinek :Ha szembeszél halk szava felmerül gondoljátok meg többször is nekiidultok-e.Ez mountisoknak szól elsõsorban.Köszönöm,hogy megoszhattam veletek.

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Ha fúj a szél búj be a fák közé.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

MrBazs

MrBazs

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
üdv ma szép túrát tettem gyirmót-csanak-tényõ-ravazd-phalma-écs-nyúl-baráti-csanak-és gyirmót az út meglepõen kerek 60 km-ter volt a túra feléig öröm volt kerekezni északnyugati 20-25 km/h s hátszélbe de utánna rémes volt a szembeszélbe :D de összeségébe jó volt nah további jó tekerést nektek is

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Köszi a linket!

Szereplek a fejlécképen :lol1:

(rénszarvasagancs)

Kellene menni erre is, de úgy néz ki túrázunk aznap.
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
  • Location-
http://keret.hu/port...ga/bringapolisz
bringapoliszra valaki?
()_()
(. . )
. ° .

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Egyébként a kedves fórumtárs csak ne kötekedjen, mert legközelebb elõkapom a teleszkópos pumpát hegynek felfelé, és el fogom püfölni.

Igenis, értettem:) /ahhoz még edzeni kéne egy keveset dekazoli:)/

Igyekszem edzõ úr! :paker:

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Egyébként a kedves fórumtárs csak ne kötekedjen, mert legközelebb elõkapom a teleszkópos pumpát hegynek felfelé, és el fogom püfölni.

Igenis, értettem:) /ahhoz még edzeni kéne egy keveset dekazoli:)/

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Csak komolytalankodunk. :D
Egyébként ha már összetartásról van szó, sajnos egyre gyakrabban veszem észre, hogy egy halom outis elfelejt köszönni. Engem kifejezetten zavar. Montisok inkább szoktak. :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Kérem, ne túlozzunk a 40=35 :)

Nem az átlagra gondoltam számilag, hanem arra hogy Tényõ és Spátka között nem igazán esett 40 alá a sebesség. Gic felé a lejtõn meg kiderült, hogy kicsi az áttételem, 65 km/h körül már nagyon pörögnek a lábaim. :D Egyébként a kedves fórumtárs csak ne kötekedjen, mert legközelebb elõkapom a teleszkópos pumpát hegynek felfelé, és el fogom püfölni.:lol1:
(Utálom mikor ismerõs van a fórumon, nem lehet bármekkorát hazudni... :D)