Akkor szerintem pont a frissen nõsült barátommal jöttél Tényõ felõl, amikor jöttem szembe veletek, és visszafordult Gergõ. Õ Szemerérõl indult, én Csanakról. Nyomtunk egy Vinyét, visszafelé Ravazd-Tényõvel megspékelve. :afro:
Igen!
Akkor szerintem pont a frissen nõsült barátommal jöttél Tényõ felõl, amikor jöttem szembe veletek, és visszafordult Gergõ. Õ Szemerérõl indult, én Csanakról. Nyomtunk egy Vinyét, visszafelé Ravazd-Tényõvel megspékelve. :afro:
Én mentem volna, de az egyik legjobb barátom esküvõje volt, így kihagytam. Jó muri volt?
tegnapi tekerés:
82km Csanak-Vinye-Csanak 31 es átlag legközelebb szeretne jönni v.ki?
tegnapi tekerés:
82km Csanak-Vinye-Csanak 31 es átlag legközelebb szeretne jönni v.ki?
Sziasztok! A mai tekerésen Gyõr-Tényõ-(erdei út)-Sokorópátka-Gic-Románd-Bakonypéterd-Ravazd-(erdei út)-Tényõ-Gyõr útvonalat tettem meg. A teljesitményem 82 km 24es átlaggal. Ez a túra teljesitve.
Kellemes vasárnapi túrám volt.
Gyõr – Mecsér - Lickoi híd - Novák puszta – Máriakálnok - Feketeerdõ- Dunaremete – Ártér –Ásvány – Gyõr.
A településeket csak érintetem. Nagyrészt erdõben, füves, földes úton tekertem. Távolság olyan~90 km átlagsebesség a szokásos 10km/óra. Persze megint többször gond volt a hidakkal kis kanyargó vízfolyásokon való átkeléssel. Egy ízben még hidat is kellet építenem.
Remek kis kaland volt.
Jajám, 2-kor jó lesz? Bakonynak a bele? :peace2: