Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Big30 kb mikor akarsz rendelni?[/QUOTE]

Még ebben az évben :)
Nyeregcsövem már van, és nagyon szuper.

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Nem grammánia.
Mutass mégegy olyan kormányt, ami ilyen széles, ennyibe kerül, és nem kõbõl van.
Amúgy meg jobb lesz, ha meg sem szólalsz :D:D:D:D:D

Big30 kb mikor akarsz rendelni?

befogtam! :P

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Nem grammánia.
Mutass mégegy olyan kormányt, ami ilyen széles, ennyibe kerül, és nem kõbõl van.
Amúgy meg jobb lesz, ha meg sem szólalsz :D:D:D:D:D

Big30 kb mikor akarsz rendelni?

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
grammániákusok! :mybad:

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
[
Nem kell valakinek valami a ftwbikes-tól mert rendelek?
Holnap délután küldöm a megrendelõt.[/QUOTE]

Üdv!

A közeljövõben szeretnék én is vásárolni innnen pár dolgot.
Majd egyeztetünk akkor.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Elõszõr is elnézéseteket kérem,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem,nagyon betornyosultak a melok és mikor akadt egy kis szabadidõm léptem is kerekezni.Lassan már ugy ismerem barátin a hegyiutakat mint a tenyerem.Ja majd elfelejtettem ,sikerült összeraknom a másik bicom amin már nagyon régen dolgoztam egy ösztelos Kona vázat,Rst teloval.Igen örülök neki mert állandóan lerázkodtam a pedálról,mert nincs klipszem.Ha sikerült teszek majd fel képet.Úgy néz ki nekem a hegyiutakat találták ki sajnos a terepgumik miatt az aszfaltot nem nagyon birom,nem beszélve arról,hogy a brutál minta miatt a kezem hosszu kerekezés során állandóan elzsibbad.Nagyon rossz.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
http://www.morikarika.hu/?page_id=46
Valaki?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Na, itt a jó idõ, fórum szokás szerint kiürült.
Biztos mindenki teker:D :D
Mindegy.
Nem kell valakinek valami a ftwbikes-tól mert rendelek?
Holnap délután küldöm a megrendelõt.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!Tegnap Vinyén voltam,97km tekertem.:D A Köztársagái Elnök is ott volt,nagyon vigyáztak rá. Rám is jutott három fakabát.:D
Ma lazát nyomtam Györ-Spátka kör.:D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Jelentem ma reggel is baromi hideg volt:D
Letörött a leheletem.
De azért gurultam egyet:D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Készül valaki a május 24-i kerékpáros Béketúrára? Szivesen csatlakoznék!
http://www.kisalfold...varnak/2055373/

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
A mai tekerésem,Györ-Táp-Bakonyszombathely-Lázi-Gic-Tényõ-Györ 90km 24-es átlag.:D Holnap érdekel valakit Vinye? 9kor indulok a Szentlélek templomtól a Cuha-völgyi vasút ünnepére.:D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Nagy fain volt a mai tekerés Emillel, igazi átmozgató! Bakonybél 120 km, 27.5-es átlag. E örö, e bódottá. :D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Mikor indultál el?Mert 13óra felé már csúnya felhõk gyülekeztek.[/QUOTE]

fél 12 kor startoltam, pápa felé vettem az irányt/tényõ -gic, stb/, majd Csóton kinyitottam a szemem /addig emlékezetbõl mentem :)/körbenéztem gondoltam ennek fele se tréfa, és visszaferdültem, gondoltam megmászom hazafelé P.halmát na akkor kapott el, pár helyi lakos társaságában beálltam a buszmegállóba, vártam vagy 15 perecet majd szép lassan hazagurultam, /rövid mez-rövid gatya/ ezért fáztam de nagyon.
3 körül értem haza.
Tanulságos volt, soha ne bízz az idõjáráselõrejelzésben.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Ma majdnem szítam egy nagyot, sajna nem jött be az idõjárásjelentés ezért menekülnüm kellett az esõ elõl.
Hála égnek nem áztam el de hazafelé csak cammogtam a bringával a vízes úton 10 el, csak arra a sok kamionra nem számítottam melyek 100al húztak el mellettem és vízfüggönyt húztak./82 esen/
Ááá, meg hideg is volt rossz belegondolni.
A lényeg, túléltem.
Talán holnap barátságosabb idõ lesz.

Hideg?
Hol?
Mikor?:D
Reggel 1,8fok volt Barátin a tábornál.Harapni lehetett a levegõt.:)
Jeges, deres volt a fû.Naaa az hideg volt.:D
Utána a 7fok már színte nyári melegnek tûnt:D:D:D
Mikor indultál el?Mert 13óra felé már csúnya felhõk gyülekeztek.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ma majdnem szítam egy nagyot, sajna nem jött be az idõjárásjelentés ezért menekülnüm kellett az esõ elõl.
Hála égnek nem áztam el de hazafelé csak cammogtam a bringával a vízes úton 10 el, csak arra a sok kamionra nem számítottam melyek 100al húztak el mellettem és vízfüggönyt húztak./82 esen/
Ááá, meg hideg is volt rossz belegondolni.
A lényeg, túléltem.
Talán holnap barátságosabb idõ lesz.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Ma megvolt a szokásos kör dél felé, gyenge váltózó szél 82km 23,8 átlag.:) Szombaton délután vagy vasárnap délelõtt valakit érdekel tekerés?:)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

kicsit megkésve ugyan, de közölném, hogy mi is ott voltunk bringapoliszon, bár decathlon-hoz menet elkapott minket az esõ elég rendesen, ezért csak szentlélek templomi körforgalomig jutottunk, viszont amikor végre elindult a felvonulás, és odaért, mi is csatlakoztunk, és letekertük a távot.
nem bolondultam meg, hogy királyi többest használok, csupán egyik haverommal voltunk :)
ja a legbosszantóbb az egészben, hogy mire odaértünk aranypartra, vége lett az egész mókának, kb 10 perc múlva szikrázó napsütés lett. igazán várhatott volna még az esõ. amúgy a 200 fõ kicsit kevés. állítólag valaki összeszámolta, és 230-an voltunk. most ezt nem tudom, hogy induláskor, vagy beérkezéskor :)
ja ha valaki majd tud képeket, videókat, bármi infót bringapoliszról, és megosztaná velem, annak ezer hála
d[oO]b

http://keret.hu/port...lisz-a-mediaban

Utána a verseny is nagyon atom volt...

http://www.goraka.hu...-gyori-alleycat
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Reggel 5kör vki egy Phalma kört, ha nem esik?:D

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
kicsit megkésve ugyan, de közölném, hogy mi is ott voltunk bringapoliszon, bár decathlon-hoz menet elkapott minket az esõ elég rendesen, ezért csak szentlélek templomi körforgalomig jutottunk, viszont amikor végre elindult a felvonulás, és odaért, mi is csatlakoztunk, és letekertük a távot.
nem bolondultam meg, hogy királyi többest használok, csupán egyik haverommal voltunk :)
ja a legbosszantóbb az egészben, hogy mire odaértünk aranypartra, vége lett az egész mókának, kb 10 perc múlva szikrázó napsütés lett. igazán várhatott volna még az esõ. amúgy a 200 fõ kicsit kevés. állítólag valaki összeszámolta, és 230-an voltunk. most ezt nem tudom, hogy induláskor, vagy beérkezéskor :)
ja ha valaki majd tud képeket, videókat, bármi infót bringapoliszról, és megosztaná velem, annak ezer hála
d[oO]b