Tegnap Balatonalmádi oda vissza, joú volt bár elég rendesen elfáradtam 175km 30,3 átlag .
Mi is pont ott voltunk tegnap!
Tegnap Balatonalmádi oda vissza, joú volt bár elég rendesen elfáradtam 175km 30,3 átlag .
Az új agyhoz jó lesz a régi küllõd?
Aty22 jól hangzik amit írtál. Kezdem megkedvelni ezt az agyat. Ha sikerülne elérnem, hogy amennyiért veszem (8900Ft) át is fûzék. Akkor azt hiszem, ráállok a vételre.
Aty22 jól hangzik amit írtál. Kezdem megkedvelni ezt az agyat. Ha sikerülne elérnem, hogy amennyiért veszem (8900Ft) át is fûzék. Akkor azt hiszem, ráállok a vételre.
Nekem herotom van attól, hogy kis suhancokkal akarják megszereltetni a biciklim.
Ezért inkább magam szerelem és még élvezem is. Aztán mikor átsuhan a fejemen a gondolat lefelé menet „biztos minden rendben a gépel” legalább tudom, hogy így van.
A Lelkessel csak az a baj, hogy inkább kalmár, mint biciklis.
Igazándiból mindenhol lehet hibát találni. Én azt mondom hogy Lelkeshez lehet vinni nyugodtan szervizelni a biciklit. Bár könnyen beszélek még soha nem volt egyik biciklim sem szervizben, mindent megcsinálok magam... :chin:
Spec én a George-tól sem vagyok elájulva--- már , ami Gyõrt illeti..
Spec én a George-tól sem vagyok elájulva--- már , ami Gyõrt illeti..
Hello Aty22
Írhatnál pár sor a Traveledrõl. Végre egy ember akinek van tapasztalata velük(13800 km)
Gondolom terepezel úgyhogy bírja. Esõben tekertél már vele? Nem lötyögnek a kerekek kicsit-se szétszedted már, belül koszolódik. A tömések minõsége nagyon érdekelne.
A Lelkeshez elvbõl nem járok szívesen.
Spec én a George-tól sem vagyok elájulva--- már , ami Gyõrt illeti..Révfaluban igen
Szia!
Szerintem pedig a legkorrektebb üzlet a Lelkes Révfaluban.
Szia!Hello Aty22
Írhatnál pár sor a Traveledrõl. Végre egy ember akinek van tapasztalata velük(13800 km)
Gondolom terepezel úgyhogy bírja. Esõben tekertél már vele? Nem lötyögnek a kerekek kicsit-se szétszedted már, belül koszolódik. A tömések minõsége nagyon érdekelne.
A Lelkeshez elvbõl nem járok szívesen.
Igen kiürült a topik, én meg csak agyalok mit kezdjek a szétment racsnimmal.