Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Tegnap Balatonalmádi oda vissza, joú volt bár elég rendesen elfáradtam 175km 30,3 átlag .

Mi is pont ott voltunk tegnap! :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Tegnap Balatonalmádi oda vissza, joú volt bár elég rendesen elfáradtam 175km 30,3 átlag .

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Hali!
Szomaton Gyõr-Táp-Gyõrasszonyfa-Tarjánpuszta-Ravazd-Tényõ-Gyõr kört mentem.:)
Tegnap kellemes túrán voltam: Gyõr-Gönyü-Komárom(Monostori erõd)-Komárno-Nagyigmánd-Bábolna-Bõny-Gyõr. 96km-t tettem meg.:bananadan

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Küllõmérettel elvileg nem lesz gond. Meg mértük egyforma a lyuk kör.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Az új agyhoz jó lesz a régi küllõd?

Ati rávilágított az egyik lényeges kérdésre. Más agy, esetleg más küllõméret szükséges hozzá. Ezt mindenképpen kérdezd meg, vagy járj utána. (küllõméret a felni és az agy kialakításától /méreteitõl/ függ)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Aty22 jól hangzik amit írtál. Kezdem megkedvelni ezt az agyat. Ha sikerülne elérnem, hogy amennyiért veszem (8900Ft) át is fûzék. Akkor azt hiszem, ráállok a vételre.

Az új agyhoz jó lesz a régi küllõd?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

:D:D:D:D:D:D:D:D

Te meg mit vigyorogsz???? :D:D

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Aty22 jól hangzik amit írtál. Kezdem megkedvelni ezt az agyat. Ha sikerülne elérnem, hogy amennyiért veszem (8900Ft) át is fûzék. Akkor azt hiszem, ráállok a vételre.

Nekem herotom van attól, hogy kis suhancokkal akarják megszereltetni a biciklim.
Ezért inkább magam szerelem és még élvezem is. Aztán mikor átsuhan a fejemen a gondolat lefelé menet „biztos minden rendben a gépel” legalább tudom, hogy így van.

A Lelkessel csak az a baj, hogy inkább kalmár, mint biciklis.

:lol1: kalmár?? :lol1: na errõl is van válemény... :D
Hát igen... igazából mint írtam nem volt se ott se máshol még a biciklim, így nem tudom megítélni hol hogyan dolgoznak, de szerintem mindenhol van lelkiismeretesebb, jobban hozzáértõ és kevésbé hozzáértõ vagy odafigyelõ szerelõ. Kerékfûzésnél viszont nem lehet nagy a baj, hisz látod a végeredményt legalábbis nagy baj nem lehet. Szerintem...

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts

Nekem herotom van attól, hogy kis suhancokkal akarják megszereltetni a biciklim.
Ezért inkább magam szerelem és még élvezem is. Aztán mikor átsuhan a fejemen a gondolat lefelé menet „biztos minden rendben a gépel” legalább tudom, hogy így van.

A Lelkessel csak az a baj, hogy inkább kalmár, mint biciklis.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Igazándiból mindenhol lehet hibát találni. Én azt mondom hogy Lelkeshez lehet vinni nyugodtan szervizelni a biciklit. Bár könnyen beszélek még soha nem volt egyik biciklim sem szervizben, mindent megcsinálok magam... :chin:

:D:D:D:D:D:D:D:D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Spec én a George-tól sem vagyok elájulva--- már , ami Gyõrt illeti..

Mert valaki igen?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Igazándiból mindenhol lehet hibát találni. Én azt mondom hogy Lelkeshez lehet vinni nyugodtan szervizelni a biciklit. Bár könnyen beszélek még soha nem volt egyik biciklim sem szervizben, mindent megcsinálok magam... :chin:

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Hello Aty22
Írhatnál pár sor a Traveledrõl. Végre egy ember akinek van tapasztalata velük(13800 km)
Gondolom terepezel úgyhogy bírja. Esõben tekertél már vele? Nem lötyögnek a kerekek kicsit-se szétszedted már, belül koszolódik. A tömések minõsége nagyon érdekelne.
A Lelkeshez elvbõl nem járok szívesen.

Pár sor:
Elkiabáltam hogy nincs vele semmi gond... halk roszogó hangot hallatott a hátsó, így aztán szétszedtem, gondoltam legalább megnéztem hogyan is van összarakva.
Egész jónak tûnõ tömítések mindenhol, belül száraz, a zsír nem mocskos sehol. Rossz hír, nem szedhetõ le a racsni, egyben van az aggyal, viszont szétszedhetõ. (Igaz kell hozzá speciális kulcs, de 5 perc alatt sikerült hozzá készítenem egyet.) 6000-es csapágyak vannak benne, mûanyag porvédõsek, még mindíg szépen futnak. Roszogás oka: a racsni belsõ oldalánál ami a küllõk felé van a tömítés és az agytest közé be tud menni a kosz, és az roszogott, de belülre esélye sincs bejutni szerencsére. Ez elég furi megoldás, de nem nagy gond, persze ha valaki nem akar, nem tud szervizelni otthon akkor annak elég kellemetlen lehet hogy ilyen hangokat ad ki a racsni, vagy hogy szervizbe kell vinni ilyen hülyeség miatt.
Terepen annyira sokat nem voltam vele, többnyire aszfalton mentem, de azért volt hogy kapott szegény rendesen, már csak a magyar útviszonyokat nézve is meg hozzá tartozik hogy 90 kg-val terhelem. Volt azért párszor a Bakonyban is (pl. a Gázló TT) és a Gyõrújbarát környéki erdõben is néhányszor, de azért nem mondanám hogy komoly terepviszonyok között is tutira megállja hosszútávon is a helyét, hisz az nincs tesztelve egyenlõre.
Kerekek nem lötyõgnek, még csak az kellene! :) Esõben is volt szerencsém menni párszor, beázásnak semmi nyomát nem láttam szétszedéskor sem és esõ után sem vettem észre egyszer sem hogy gond lenne vele.
Egyenlõre ennyit tudok írni róla.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Révfaluban igen :) :D :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Szia!
Szerintem pedig a legkorrektebb üzlet a Lelkes Révfaluban.:)

Révfaluban igen :) :D :D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts

Hello Aty22
Írhatnál pár sor a Traveledrõl. Végre egy ember akinek van tapasztalata velük(13800 km)
Gondolom terepezel úgyhogy bírja. Esõben tekertél már vele? Nem lötyögnek a kerekek kicsit-se szétszedted már, belül koszolódik. A tömések minõsége nagyon érdekelne.

Szia!
Szerintem pedig a legkorrektebb üzlet a Lelkes Révfaluban.:)

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Hello Aty22

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Hát, ha spórolni akarsz, akkor nézz utána hogy kapsz-e ahoz az agyoz racsnit. XT-t nem ismerem, nem tudok nyilatkozni, bár a kategória valamellyest biztosíték lehet a minõségre. Nekem B+ Travel Disc agy van elöl, hátul, ipari csapágyas, több mint 13800 km van bennük, nem volt még velük semmi baj, szépen mûködnek.
Ha új agy lesz a vége, akkor szerintem mindegy hol fûzeted át, szerintem mindenhol megcsinálják Neked jól, de hozzád a legközelebb talán a Lelkes van Révfaluban. Mehetsz hozzájuk nyugodtan!

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Szabadon futó lett a biciklim. Szétszedtem a racsnit és belül igen csak elhasználódott.
Igazából három dolgon töprengek.
Új Xt agy vagy egy B+ Travel . Esetleg megpróbáljak csak racsnit szerezni hozzá.
Na meg hogy az esetleges új agyat hol füzesem átt.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Igen kiürült a topik, én meg csak agyalok mit kezdjek a szétment racsnimmal.

Mi történt vele??