Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Na most már van 1 frankó bringám(megvettem a madmant)!Nagyon tetszik,tekerektem vele pár kmet,de a nyúli dombokon illetve a bakonyban kellene kipróbálni!!!
Ja 1 kérdés:a telója SR Suntour Raidon LO Air 100mm, air / Lockout.
Esetleg vkinek tapasztalata vagy véleménye a villáról?
Elõre is köszi!:)

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Szia!
Igen, jól tudod Madmanem van... de ez nem gyári komplett gép volt, saját magam építettem. A vázat magában vettem.
Egyébként elégedett vagyok vele, egy évig ugyan kattogott, ami állítólag abban az idõben sajátosságuk volt egyes Kelly's bicikliknek, de valószínû valamelyik alkatrész (esetleg a hajtómûcsapágy) okozhatta, mert egy szétszerelés és teljes tisztítás után megszûnt ez a probléma.
Én azt javaslom, hogy nézz jól körül, ha lehet, akkor próbálj ki pár típust ami esetleg tetszene, és annak alapján dönts.

Köszi az infot!!!:))

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Szia!
Igen, jól tudod Madmanem van... de ez nem gyári komplett gép volt, saját magam építettem. A vázat magában vettem.
Egyébként elégedett vagyok vele, egy évig ugyan kattogott, ami állítólag abban az idõben sajátosságuk volt egyes Kelly's bicikliknek, de valószínû valamelyik alkatrész (esetleg a hajtómûcsapágy) okozhatta, mert egy szétszerelés és teljes tisztítás után megszûnt ez a probléma.
Én azt javaslom, hogy nézz jól körül, ha lehet, akkor próbálj ki pár típust ami esetleg tetszene, és annak alapján dönts.

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Jobbulást! Remélem hamar biciklire ülhetsz megint!

szia!
Jól tudom hogy neked 1 madmanad van ugye?
Én is ilyet akarok venni és a véleményed érdekelne a bringáról!!!:)))
Elõre is köszi!!:)))

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
No mi van? Megfagytatok? Mert én meg. És még nem is tekertem XD Most hétvégén terveztem hogy feltekerek a kõris hegyre, mert az a kedvencem! Sokszor voltam rajta, de eddig csak gyalog. Aztán úgy határoztam hogy kicsit késõbb, mert vissza már nem érnék :D Ti hogy bírjátok ilyenkor???

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

Gictõl északra, kb 7-8km-re egy kellemes esésû lejtõn az avar alatt megbújt vmi érdekes, ami úgy gondolta kihúzza alólam a bringát(faág, jónagykõ, keréknyom,nmtdm). én pedig közelrõl elemezhettem az avar összetételét. a jobb bokám valahogy kificamodott, hogy a pedál nem oldott idõben, vagy a bringa alá szorult, arra nem emlékszem. 112 hív, elmond hol, merre, pápai rendõrség járõrt küld. ok. de nem tudnak bejönni.. hát féllábbal kihajtottam nagynehezen a járható erdészeti útig. jegyzõkönyv, mrt azt hitte a szerv, h. vmi motoros elgázolt, és fûalatt megegyeztünk, h. ne jelentsem fel. eh...
pápán kaptam egy csini térdig érõ gipszcsizmát, ráállni nem lehet, mankóm még nincs(holnap jön), úgyhogy most a gurulós székkel randalírozok itthon.
node szerdán már meg is szabadítanak tõle, aztán sima 'bokafix'.

noennyi a történet.

Uh, hát tényleg jó gyógyulást. Nekem is volt olyan, szerencsére nem kaptam fekvõt, de nagyon tud fájni. Jó sok jég kell! Ha mentem volna egyszerûbb lett volna a helyzet :S, csak vasárnap volt.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

A tegnapi alleycat verseny nagyon jó volt.Gratulálok a szervezõknek, ötletesek voltak a feladatok és a díjak.A további helyezettek is kaptak ajándékot.Profi szervezés volt, grat.:clap:

Köszi a dícsérõ szavakat és a részvételt!

Eredmények hamarosan a http://alleycatgyor.blog.hu -n
Képek pedig: http://indafoto.hu/s...a_alleycat_2008
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Jobbulást! Remélem hamar biciklire ülhetsz megint!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

uhh..mitörpént?

Gictõl északra, kb 7-8km-re egy kellemes esésû lejtõn az avar alatt megbújt vmi érdekes, ami úgy gondolta kihúzza alólam a bringát(faág, jónagykõ, keréknyom,nmtdm). én pedig közelrõl elemezhettem az avar összetételét. a jobb bokám valahogy kificamodott, hogy a pedál nem oldott idõben, vagy a bringa alá szorult, arra nem emlékszem. 112 hív, elmond hol, merre, pápai rendõrség járõrt küld. ok. de nem tudnak bejönni.. hát féllábbal kihajtottam nagynehezen a járható erdészeti útig. jegyzõkönyv, mrt azt hitte a szerv, h. vmi motoros elgázolt, és fûalatt megegyeztünk, h. ne jelentsem fel. eh...
pápán kaptam egy csini térdig érõ gipszcsizmát, ráállni nem lehet, mankóm még nincs(holnap jön), úgyhogy most a gurulós székkel randalírozok itthon.
node szerdán már meg is szabadítanak tõle, aztán sima 'bokafix'.

noennyi a történet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mért is mondtam h ne menjünk bele...!?
:o:D:o

jogos, csak szar volt látni, hogy Andi szponzorok sokaságát keresi fel, s nem eredménytelenül és még meg sem említi, hogy milyen kiváló munkát végez... no mind1 az idõ úgyis eldönti...

JOBBULÁST!

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
uhh..mitörpént?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
mért is mondtam h ne menjünk bele...!?
:o:D:o

micsodaaaaaaaa?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
jól sikerült a mai kis tekerés. egy fekvõgipsszel lettem gazdagabb

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kicsi a világ.
de edzésre nem szoktál járni!;)

de ebbe ne menjünk bele:D

nekem a Feri nem a szívem csücske--:D szal tényleg nem...elsõsorban nekem a társaság a lényeg... és nem szeretem ,"ha fingás után jön a pulzuskontroll" :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
kicsi a világ.
de edzésre nem szoktál járni!;)

de ebbe ne menjünk bele:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

te is ott voltál???

így van;)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

akkor bizti, hogy te is ott voltál a gyûlésen...

te is ott voltál???

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
A tegnapi alleycat verseny nagyon jó volt.Gratulálok a szervezõknek, ötletesek voltak a feladatok és a díjak.A további helyezettek is kaptak ajándékot.Profi szervezés volt, grat.:clap:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szilárd elárult:mad:
:D
bár kicsit helytelen a leírás:p
nem merevvilla és nem slick.
és csak azért nem megyek a dunakapu térre, mert úgyse ismernék senkit.

akkor bizti, hogy te is ott voltál a gyûlésen...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
holnap reggel Gyõrbõl elvonatozok Vinyére, onnan pedig visszatekerek Gyõrbe. ha valaki csatlakozna, 8.10 és 8.40 körül megtalál a 7-es vágány környékén;)
telefonon meg itt:30 340 7919