Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts

Boldog karácsonyt!

Szilveszteri tekerést tervez valaki gyõrben?

Mi páran Fapumás arcokkal gurulunk egyet dec 31.én a városban, mindenkit szeretettel látunk.

Én szívesen elmennék veletek, de nem tudok, mert dolgozni fogok.:(

Boldog újévet kívánok mindenkinek!:)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Boldog karácsonyt!

Szilveszteri tekerést tervez valaki gyõrben?

Mi páran Fapumás arcokkal gurulunk egyet dec 31.én a városban, mindenkit szeretettel látunk.

langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Boldog Karácsonyt mindenkinek és tüskék nélküli uj évet kivánok mindenkinek !

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Kellemes Karácsonyt, és defekt mentes újévet kívánok mindenkinek.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Békés karácsonyt mindenkinek!
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Feltöltött kép

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Boldog Karácsonyt!
:)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Györujbarát egy hegyitekerésre valamkinek lenne kedve?Igaz 2 fok van csuszik mint állat de bulinak megérné.:)Vagy hülyeség mi?Eshetne már a hó ,az aztán az igazi :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Vagy megvárod, amíg akcióznak valami Decathlongazdaságos bringát, ahogy én is tettem. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ausztriában pár %-al drágábbak a bringák, ha szezonjuk van, azonban jóval komolyabbak az akcióik, ha vége a szezonnak. Az már más kérdés, hogy Sopron környékén sok márka nem szerezhetõ be Ausztriában.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

Arról érdeklõdnék, hogy nálunk, ausztriában v. a szlovákoknál olcsóbb bringát venni? Aki tud osztrák v. szlovák bringabolt webcímet, az legyenkedves megírni! (akár priviben is, ha reklámnak számítana...)
Elõre is köszönöm!

Az attól is függ mennyire számít a bolti garancia.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ez nem egyszerû kérdés.
Szerintem mindegyik országban vannak/lehetnek olyan akciók ahol érdemes vásárolni, de ez ugye elég tág, mivel van bringa 20e ért is meg 1 milláért is.
Egy dolog számít, mielõtt megveszel egy paripát próbáld ki ülj rá tapogasd meg, és ha ugy érzed megfelelõ számodra csak ezután vedd meg.
Sajna a rosszul megválasztott vázméretet nem lehet orvosolni.
Csak a kiegészítõkön lehet módostíani/nyeregcsõ,stucni/, de ez is csak kis mértékû korrigációt enged meg.
A lényeg én csak akkor rendelnék bringát webáruházból, ha elõtte v.hol ki tudtam próbálni.
Ha megvan a kiszemelt áldozat akkor meg beírod a googleba a bringa pontos nevét , kidobja neked a lehetséges webáruházakat./a külföldieket is/
Üdv: Big

Arról érdeklõdnék, hogy nálunk, ausztriában v. a szlovákoknál olcsóbb bringát venni? Aki tud osztrák v. szlovák bringabolt webcímet, az legyenkedves megírni! (akár priviben is, ha reklámnak számítana...)
Elõre is köszönöm!

aquark

aquark

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Elõre is köszönöm!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

enni nem kér,és legalább nem kopik,mindamellett szép..hány embernek van xt hajtómüve dísznek?:D stilusos :D

Na jól néz ki a róka a polcon?:D:D:D

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
enni nem kér,és legalább nem kopik,mindamellett szép..hány embernek van xt hajtómüve dísznek?:D stilusos :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

csak ovatosan az ilyen könnyelmü kijelentésekkel..tudod hogy már én is rókázni fogok:D na nem a hétvégi buli után..vagy nem csak:D

Ja, tudom.
Max a polcra.
Vigyázz, mert lefolyik róla :D:D:D
És nem is túl esztétikus.
Meg lehet meg is marja a discós polchajtómûvet is, ha rámegy :D:D

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
csak ovatosan az ilyen könnyelmü kijelentésekkel..tudod hogy már én is rókázni fogok:D na nem a hétvégi buli után..vagy nem csak:D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

És hová?
Bejelentkezés ,idõpontok hogy vannak?
Mennyibe kerül?
Gondolat felmerült bennem is. :D

Brigantin. Én aznap délelõtt szoktam bejelentkezni, úgy mindig van hely. 850 az 1 alkalmas sima, de mi valami bérletet vettünk, kb 27000 per 50 alkalom. Nem hasonlít nagyon a téli bringás alapozóedzéshez, de nem is azért járunk. A hangulat is jó, meg mégiscsak valamiféle mozgás...

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

nosza :D hajrá:D akkor émmeg görgözök..meglátod tavaszra mekkora biorobot leszek:D gyözzön a jobb:D

Szóval én:matrix:
Hát így lesz, ez nem is volt kérdés :D