Szóval akkor hogy is van?Leszállok vinyén és onnan hogyan tovább?
http://turistautak.h...row=0&shading=1
Hát, leszállsz vinyén, ha vizes akarsz lenni. Ha így döntesz eltekersz porvacsesznekig. Ez így 8 km. Ha azt választod h nem akarsz vizes lenni, akkor eleve leszálsz porvacseszneken.
Onnan elindulsz Porva falu irányába, vagyis nem a fa hídon a zöld jelzésen. Kb 3-4 km aztán beérsz a faluba. A faluból is ugyan azon a zöldön jössz ki. Ez bele fog futni a vörös keresztbe, ami a betonút és balra mész, tehát felfele. A hegy tetejéig le se kell térned, ez a szakasz beton, és felfele, asszem ez is 8 km. Hegytetõrõl vagy visszajössz a betonon, vagy a piroson, ami nekem annyira nem jött be, de terep végig. A kilátó bejárata mellett indul lefele, és csak az eleje ilyen meredek. Ezen lemész és belefutsz újra a vörös keresztbe, ami pont ott vált murvára, és onnantól már csak lefele, egy idõ után belefutsz a sárgába, aztán beérsz a hódasérbe, igen szép szakasz,és végül kiérsz egy betonútra. Ott jobbra mész, és nemsokára beérsz vinyére.
Remélem eléggé érthetõ volt. Ez egy lehetõség, arrafelé bármerre mehetsz, én sokat kirándultam gyalog, bicóval össz-vissz 2x, de ritka az ami nem járható bicóval. Esetleg a kõrisre a kék az még gyalog se semmi, azt tudom, de vállalkozó típusú rájderek kipróbálhatják, de ha megnézed a szintvonalakat azon a térképen, akkor asszem kiderül
Ha akarod akkor e-mailedre elküldöm a file-t, amit meg tudsz nyitni google earth-ben, ez berajzolja az útvonalat, amerre mentünk és adatokat (magasság, sebesség)