Megszervezhetnénk!!!Menjünk együtt!!
Nem tudom hogy lesz idén.
http://forum.bikemag...6&postcount=104
Megszervezhetnénk!!!Menjünk együtt!!Gázló jó! próbáld csak ki!
remélem idén megyünk mi is!
A mai túránk 161km lett vége, jól sikerült, de a viharos szél:rocketman, nem kellett volna!!!:bananadan
Szevasztok vaslovagok !
Volna kedvetek holnap bringázni ? Dénes is jön, 8-kor indulás a
Szt. templomtól. Útvonal: Tényõ-Gic-Csót-Bakonybél-Kõrishegy és vissza.
:cool2:
Csak lazán túra tempóval!!)Még a többi punnyadt tagot össze kell szedni és akkor bejárjuk. De hozzátenném csak ésszel az idei 5-600kmem az nem vmi sok, úgyh nem akarok eléheve vadddisznó eleség lenni a Bakonyban
Még a többi punnyadt tagot össze kell szedni és akkor bejárjuk. De hozzátenném csak ésszel az idei 5-600kmem az nem vmi sok, úgyh nem akarok eléheve vadddisznó eleség lenni a Bakonyban
Még a többi punnyadt tagot össze kell szedni és akkor bejárjuk. De hozzátenném csak ésszel az idei 5-600kmem az nem vmi sok, úgyh nem akarok eléheve vadddisznó eleség lenni a BakonybanSzia!
Én jelentkeznék 1 pannonmaraton pálya bejárásra ha nem okoz gondot!!
Szia!Hi A képeket küldjétek el nekem is
szigony@gmail.com
Szigony!!
Valamikor pannon maraton pálya bejárás???
alapvetoen harom boltban tudtak volna elvallalni, tobb helyen azt mondtak, hogy ok nem foglalkoznak vele:
* peppek 3k/fek - megbeszeltuk, hogy majd egy het mulva jelentkezek, ekkor jelentkeztem, aztan megint azt mondtak, hogy egy het. mondtam, hogy mirol lenne szo, ennek ellenere alkatreszeket akartak benne cserelgetni stb.
* george 3.5k+olaj/fek.
* lelkesek - 1.5k. naluk vettem a bringat is, es ide is szoktam hordani, majdnem ott hagytam oket, amikor masfel heti boltok kozotti kuldozgetesek utan semmi sem tortent. aztan beszeltem gyozovel, es szerencsere o mashogy allt a temahoz - bevittem es par nap alatt elkeszult. gyozore jellemzo amugy, hogy a vegen meg a bringamat is kiszallitotta volna a lakasunkhoz!
Hi A képeket küldjétek el nekem isMegkaptam a képeket.
Köszönöm!
Azért annyira nem fáradhattál el, mert ma i is tekertél ;)
Bár én azóta eladtam a Juliet mert valahogy elfogadható fékerõ sosem jött ki belõle, e ez már másik sztori.
Arn, mely boltokban voltál ez ügyben(?), kíváncsi vagyok rá!
Oké!Idõ kérdése, a lányom már feltette a gépre.Hu de nagyon jól elfáradtam!
Srácok jó volt a tegnapi túra.
Lui át tudnád küldeni nekem mailban (ati126@enternet.hu) a képeket?
Kösz.