Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
köszi:)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Remélem minél elõbb megindul a fórum és egy jó kis topicot hozunk össze.
Ha bármilyen hozzászolásotok, kérdésetek van írjátok ide és remélem, hogy tudunk egymásnak segíteni.

Kela! Boldog Születésnapot!!!:clap: Hu-ha nem semmi, nagykorú lettél!:tort:

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Helló.

Én szívesen segítenék ez ügyben, de egy nem várt térdsérülés miatt egyelõre a járás sem egyszerû :(
Remélem lesz vki aki segít, eligazít titeket, és jó túrátok lesz.

Viszont nyár vége felé, ha rendbe jövök, egy bakonyi túrára szívesen becsatlakoznék hozzátok, hogy megmutassátok a tuti helyeket. :)

Üdv Attila

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a hétvégén túrázni, majd legközelebb! Mielõbbi gyógyulást kívánok!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Üdv, egykori honfitársak!

A következõ ügyben keresnélek benneteket:
Vasárnap Gyõr-Veszprém get home kultúrendúró túrát tervezünk (Bakony-Balaton Bikers). Tíz óra után pár perccel érkeznénk Gyõrbe vonattal, lezavarnánk egy gyors városnézést (Pöspökvár, Radó, Révfalu), majd 10.45 körül dél felé vennénk az irányt.

Mivel jómagam már vagy 20 éve nem Gyõrben élek, kissé megfakultak az emlékeim a helyi ösvényekkel és kerékpárutakkal kapcsolatban. Örömmel vennénk, ha valakinek/valakiknek közületek volna kedve csatlakozni, és esetleg a Marcalváros és Gic (vagy Románd) közötti részen elkalauzolni minket. A terv a Sokorói-dombság átszelése, pannonhalmi kitérõvel. Lehetõleg ösvényeken, erdgazd- vagy kis forgalmú közutakon.

Nem megszakadós-rohanós, hanem lazább élménymontizás a terv, amibe sör és fotózás is belefér.

Cserébe a Bakony lábaitól majd mutatjuk mi a tutit, aztán ti meg hazavonatozhattok Veszprémbõl...:)

Várjuk a tömeges jelentkezést!

Helló.

Én szívesen segítenék ez ügyben, de egy nem várt térdsérülés miatt egyelõre a járás sem egyszerû :(
Remélem lesz vki aki segít, eligazít titeket, és jó túrátok lesz.

Viszont nyár vége felé, ha rendbe jövök, egy bakonyi túrára szívesen becsatlakoznék hozzátok, hogy megmutassátok a tuti helyeket. :)

Üdv Attila

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Üdv, egykori honfitársak!

A következõ ügyben keresnélek benneteket:
Vasárnap Gyõr-Veszprém get home kultúrendúró túrát tervezünk (Bakony-Balaton Bikers). Tíz óra után pár perccel érkeznénk Gyõrbe vonattal, lezavarnánk egy gyors városnézést (Pöspökvár, Radó, Révfalu), majd 10.45 körül dél felé vennénk az irányt.

Mivel jómagam már vagy 20 éve nem Gyõrben élek, kissé megfakultak az emlékeim a helyi ösvényekkel és kerékpárutakkal kapcsolatban. Örömmel vennénk, ha valakinek/valakiknek közületek volna kedve csatlakozni, és esetleg a Marcalváros és Gic (vagy Románd) közötti részen elkalauzolni minket. A terv a Sokorói-dombság átszelése, pannonhalmi kitérõvel. Lehetõleg ösvényeken, erdgazd- vagy kis forgalmú közutakon.

Nem megszakadós-rohanós, hanem lazább élménymontizás a terv, amibe sör és fotózás is belefér.

Cserébe a Bakony lábaitól majd mutatjuk mi a tutit, aztán ti meg hazavonatozhattok Veszprémbõl...:)

Várjuk a tömeges jelentkezést!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

kb 80km-t

Értem:D

Holnap lehet én is megyek egyet, reggel ha fel tudok kelni.
Bár nem látok rá nagy esélyt :D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Mecsek lesz.

Laza 80-as mi?:D:D
Olyan nincs:D

kb 80km-t

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Szia! Jó kört nyomtattok basszus! Majd 1hete nem tekertem.Hétvégén megyünk, Mecsek vagy Balaton kört?:) Holnap megyek 1lazát 80-ast!:D

Mecsek lesz.

Laza 80-as mi?:D:D
Olyan nincs:D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Lui remélem készülsz a 7végére.

Dénessel elvoltunk egy kis délutáni laza levezetõ, átmozgató tekerésre :D
Felnyomtuk Vinyérõl Kõrisig, onnét le Bakonybél, majd vissza az elágazásig és Vinye.
Meghajtott mint a lovat :D
De jó kis karika volt.:cool2:

Fiúk lányok Kõrisre felfelé a murváson egyik kanyarban ahol a piros is keresztezi az utat, zárva van a sorompó, és oda elég tempósan be lehet esni, meglepõdni, úgyhogy figyeljetek.:wykrzykni:wykrzykni:wykrzykni

Szia! Jó kört nyomtattok basszus! Majd 1hete nem tekertem.Hétvégén megyünk, Mecsek vagy Balaton kört?:) Holnap megyek 1lazát 80-ast!:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Szia!
Melyik távon indultál?
Egyébként gratulálok én is!Tényleg nagy volt a dagonya?

Ja, ebbõl nem egyértelmû.. röviden. :)
Dagonyával én egyáltalán nem találkoztam, finom kis csúszkálós sár volt, amit a pocsojákban ki lehetett kerülni. :)
szerintem.. és köszi!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Kiakasztod a stoplit, aztán hopp. Bringa alul, ember felül megy át. A profik így csinálják. :D :D :D

Ez jóóó :D:D

Azt még hozzátenném, hogy az alsó sorompó is zárva van, ahol az aszfaltról mennél be a murvásra :D
És ki van írva, hogy belépni tilos és életveszélyes.
Most álltak neki redberakni amit az esõ lemosott.
De mi ezt a táblát nem vettük észre:D:D

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Köszi:)
..amúgy a kemény csajok középen indulnak;)

Szia!
Melyik távon indultál?
Egyébként gratulálok én is!Tényleg nagy volt a dagonya?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Kiakasztod a stoplit, aztán hopp. Bringa alul, ember felül megy át. A profik így csinálják. :D :D :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Lui remélem készülsz a 7végére.

Dénessel elvoltunk egy kis délutáni laza levezetõ, átmozgató tekerésre :D
Felnyomtuk Vinyérõl Kõrisig, onnét le Bakonybél, majd vissza az elágazásig és Vinye.
Meghajtott mint a lovat :D
De jó kis karika volt.:cool2:

Fiúk lányok Kõrisre felfelé a murváson egyik kanyarban ahol a piros is keresztezi az utat, zárva van a sorompó, és oda elég tempósan be lehet esni, meglepõdni, úgyhogy figyeljetek.:wykrzykni:wykrzykni:wykrzykni

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

aha aha :D

beteg :mexico:

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

merevvillával voltál???

aha aha :D

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

merevvillával voltál???

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Én nem megyek mof, jó csúszkálást nektek :)

annyira nem volt vészes.. mindenhol el tudtunk menni különösebb probléma nélkül, bár néhol a vizes sziklákon meg-meg csúszott a kerék.
az idõjárásra pedig egy rossz szavam se lehet.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Ridergirl!

Gratula a szívásváradi elsõ helyért! Kemény vagy! :cool2: