Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Indította
kela
, 2006. március 27. 21:01
Írta 2009. július 27. - 08:30
Írta 2009. július 26. - 21:46
Jobbulást! Az aszfalt már csak ilyen..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. július 26. - 21:01
Sziasztok!
Pénteken az apátságtól lefelé pereceltem 1 akkorát,azt hittem nem tudok felállni!
Csúsztam vagy 3 métert a jobb oldalamon,könyökrõl plezúr lejött,csípõn is kemény sérülések!
Remélem vasárnap tudok indulni a bükkmaratonon!!
Pénteken az apátságtól lefelé pereceltem 1 akkorát,azt hittem nem tudok felállni!
Csúsztam vagy 3 métert a jobb oldalamon,könyökrõl plezúr lejött,csípõn is kemény sérülések!
Remélem vasárnap tudok indulni a bükkmaratonon!!
Írta 2009. július 22. - 18:18
Sziasztok!
http://forum.bikemag...read.php?t=3565
Belinkeltem, hátha jártatok a környéken, ha igen, írjatok pár tippet légyszi.
Jah és ha nem jön össze az ismerõseimmel, akkor szólok, és várok pár jelentkezõt...
http://forum.bikemag...read.php?t=3565
Belinkeltem, hátha jártatok a környéken, ha igen, írjatok pár tippet légyszi.
Jah és ha nem jön össze az ismerõseimmel, akkor szólok, és várok pár jelentkezõt...
Írta 2009. július 21. - 19:15
sziasztok!
holnap késõ délután, estefelé lenne kedve valakinek egy olyan kört menni hogy: Gyõr, Ménfõcsanak, Gyõrújbarát, földmérõtorony, Nyúl(innen vissza a dombok közé), Écs, és vissza Gyõrbe.
holnap késõ délután, estefelé lenne kedve valakinek egy olyan kört menni hogy: Gyõr, Ménfõcsanak, Gyõrújbarát, földmérõtorony, Nyúl(innen vissza a dombok közé), Écs, és vissza Gyõrbe.
Írta 2009. július 14. - 15:19
Nekem bejött gázló elõtt egy kis egészségügyi error is , így nem mertem bevállalni sajnos.
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "
Írta 2009. július 14. - 04:46
köszi
Gyõr-Mcsanak-Tényõ-Spátka-Gic-Bakonytamási-Pápateszér-Csót-Nagygyimót-Pápa-pápakovácsi-kup-bakonypölöske-noszlop-bakonygyepes-ajka
a táv kb 70km hosszú alsóbbrendû utakon haladva
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC
Írta 2009. július 13. - 08:01
Gyõr-Mcsanak-Tényõ-Spátka-Gic-Bakonytamási-Pápateszér-Csót-Nagygyimót-Pápa-pápakovácsi-kup-bakonypölöske-noszlop-bakonygyepes-ajka
sziasztok,
Gyõr-Ajka viszonylatban milyen útvonalat javasoltok?
MTB-vel megyek slick gumikkal, 83-ast lehetõség szerint kerülném
köszi elõre is
Írta 2009. július 13. - 07:38
Bocsesz, hogy csak most válaszolok, de ugy döntöttünk péntek este, hogy az idõjárás miatt nem megyünk a gázlóra.
Aztán gondoltam egy nagyot este 10 körül és elhatároztam, hogy mégis megyek, a többiek már késõn kapták meg az üzit, igy egyedül mentem.
Végre végig tudtam tekerni a gázló TT-n, egy csöppet sáros lettem, de nem volt olyan vészes.
Utközben találkoztam egy barátságos kerékpárossal, és végig vele tekertem, biztattam:)
Nála volt itiner, igy nem tévedtünk el, de sok helyen elgondolkodtunk merre is kéne tovább menni.
Kb 8 óra alatt teljesítettük a távot, ami nekem elég nyugdíjas tempó/nem akarok megbántani senkit/ nem is fáradtam el:)- de jól éreztem magam.
Sokszor olyan helyen kerekeztünk amerre még életemben nem jártam, csodálatos volt a táj, volt idõm nézelõdni.
Minden indulónak és célba érkezõnek gratulálok.
Aztán gondoltam egy nagyot este 10 körül és elhatároztam, hogy mégis megyek, a többiek már késõn kapták meg az üzit, igy egyedül mentem.
Végre végig tudtam tekerni a gázló TT-n, egy csöppet sáros lettem, de nem volt olyan vészes.
Utközben találkoztam egy barátságos kerékpárossal, és végig vele tekertem, biztattam:)
Nála volt itiner, igy nem tévedtünk el, de sok helyen elgondolkodtunk merre is kéne tovább menni.
Kb 8 óra alatt teljesítettük a távot, ami nekem elég nyugdíjas tempó/nem akarok megbántani senkit/ nem is fáradtam el:)- de jól éreztem magam.
Sokszor olyan helyen kerekeztünk amerre még életemben nem jártam, csodálatos volt a táj, volt idõm nézelõdni.
Minden indulónak és célba érkezõnek gratulálok.
Jobbulást Lajos!!
Emil, Jazzos mentek holnap gázlóra?
Írta 2009. július 12. - 22:24
sziasztok,
köszi elõre is
köszi elõre is
Írta 2009. július 10. - 19:31
A vasárnapi tekerésem végeredménye: 145km lett a vége,és 5 sorozatborda törést ,kulcscsont-törést szenvedtem.Én bolond:wallbange még sérülten 100km tekertem:(
Lajos mielõbbi felépülést!
De látom legalább már szabadlábon vagy!
Írta 2009. július 10. - 19:05
Írta 2009. július 10. - 14:05
Írta 2009. július 10. - 13:38
Köszönöm a társaimnak,akik mindenben segitettek és a kórházban meglátógattak
Írta 2009. július 10. - 12:59
A vasárnapi tekerésem végeredménye: 145km lett a vége,és 5 sorozatborda törést ,kulcscsont-törést szenvedtem.Én bolond:wallbange még sérülten 100km tekertem:(
Írta 2009. július 07. - 16:58
Írta 2009. július 06. - 08:25
sziasztok,
vasárnap reggel az Écs-versenypálya-piros sáv-zöld sáv-piros kereszt-gy.barát gyerktábor útvonalon valahol elhagytam egy bringaszerszámot (fekete),
ha esetleg valaki arra jár és rábukkan,
szóljon,
köszi elõre is
vasárnap reggel az Écs-versenypálya-piros sáv-zöld sáv-piros kereszt-gy.barát gyerktábor útvonalon valahol elhagytam egy bringaszerszámot (fekete),
ha esetleg valaki arra jár és rábukkan,
szóljon,
köszi elõre is
Írta 2009. június 30. - 22:48
Írta 2009. június 28. - 22:40
Remélem nem sokáig lesz nagyobb a térded mint reggel volt!
Jó túra volt, még az esõvel is a végén! A saras rövidebb utat pedig köszönd a legifjabbnak! :D de azért azt is túléltük!
Pihentesd a térded, had gyógyuljon még!
Jó túra volt, még az esõvel is a végén! A saras rövidebb utat pedig köszönd a legifjabbnak! :D de azért azt is túléltük!
Pihentesd a térded, had gyógyuljon még!
Írta 2009. június 28. - 20:48
Srácok.
Ez jó kis térdbejárató túra volt.:spoko:
Megmásztuk Bakony 2 legmagasabb pontját
De másfél lábbal is sikerül :matrix:
Amúgy köszöni szépen jól van, bár annál jóval nagyobb mint amivel indultam
Csak ezek a fránya rövidebb utak, valahogy mindig rosszul sülnek el, pedig nem is én navigáltam
Még jó hogy nem saraztunk :D:D
A vége volt a legjobb :piorun::deszcz:
Ez jó kis térdbejárató túra volt.:spoko:
Megmásztuk Bakony 2 legmagasabb pontját
De másfél lábbal is sikerül :matrix:
Amúgy köszöni szépen jól van, bár annál jóval nagyobb mint amivel indultam
Csak ezek a fránya rövidebb utak, valahogy mindig rosszul sülnek el, pedig nem is én navigáltam
Még jó hogy nem saraztunk :D:D
A vége volt a legjobb :piorun::deszcz: