Én is a kormányra fogattam fel,de szerintem a vázon is hasonlo lenne a rázkodásos élmény.Erõsen gondolkodom a sisakon,vagy mint mondtad a mellkason,Az emberi kéz talán elnyeli a rezgést annyira,hogy szép képet adjon.De ez az !!Nehét beálítani úgy hogy nem tudod mit is láthat valójában a kamera.
Szerda 11:00 és 12:00 között jó lenne.Városháza elõtt (Szökõkút)mondjuk 11:05 ???
a kéz nem nyeli el a rezgést. vagyis pontosítok. raktam már karra is, hát azt a remegést még más nem produkálta
a mellkas a legjobb szerintem (csináltam olyat már, hogy kabátzsebbe be, persze ami mellmagasságban van, csak akkor nem fix a pozíció, könnyen elmozdul, de amúgy az egyik legjobb hely)
beállítani pedig sokan úgy szokták, hogy ugye ezek a kis kamerák webkamként is mûködnek. laptop kivisz (vagy bringa be az asztalihoz), usb-n összeköt, kam bekapcs, megnéz, jól beállít, örül, majd bringázás után kiderül, hogy volt e ok az örömre
11:05 nemjó, mert nincs sugárhajtásúm
(szifrõl 5perc alatt örülök ha az épületbõl kijutok, nemhogy a városházáig
) legyen mondjuk inkább 11:20. hosszú napom lesz, úh gyalogosan leszek. számom 20/ötnegyvennégy-01-tizenkilenc csörgess meg, vagy privátban dobd el a tiedét, aztán akkor tudunk egyeztetni, ha nem ismernénk fel egymást